Radio Edz

Informações:

Sinopsis

Destiny 2-podcast fra de kjekke karene Rune, Daniel og Erik. Oppdateres hver torsdag med siste nytt fra verdens beste spill!

Episodios

 • E12 - Raid Lair, Masterworks, Prestige-endringer og THE GRIND

  15/12/2017 Duración: 43min

  Vi har spilt The Eater of Worlds raid lair, vi har snust på Masterworks-våpen og vi har dyppet tåa ned i THE GRIND. Har inntrykket vårt av Curse of Osiris bedret seg siden forrige uke? Og er det noen som ler av vitsen til Erik denne uken? Sjekk ut Destiny 2-podcasten vår, da vel!

 • E11 - CURSE OF OSIRIS

  08/12/2017 Duración: 36min

  Endelig er den første DLCen til Destiny 2 her! I ukens episode går vi grundig gjennom hva vi synes om Curse of Osiris. Og en liten advarsel: det blir litt ugly. Men god helg allikevel da, folkens!

 • E10 - Radikale Destiny 2-endringer

  30/11/2017 Duración: 01h04min

  Bungie svarer på massiv kritikk mot Destiny 2 med en mengde nært forestående endringer i spillet - noen av dem relativt radikale. Vi går gjennom alle endringene som er på vei og kommer med vår analyse av hvor effektive de kommer til å være. PLUSS! Vi snakker den kanskje feteste Destiny 2-utvidelsen av dem alle - muligheten til å SNAKKE MED GHOSTEN DIN via Alexa!

 • E09 - TWO TOKENS AND A BLUE! Og et par Destiny-vitser, da

  23/11/2017 Duración: 25min

  Bungie har vist frem en del av innholdet i den kommende Curse of Osiris-utvidelsen til Destiny 2, og vi er her for å kommentere det de viste frem. Erik gjør dessuten som han lovet i forrige episode, og prøver seg nok en gang på en Destiny-vits.