Noe På Hjertet

Informações:

Sinopsis

Vi er Ingebjørg Nandrup og Maria Celine Lundeby, og vi snakker med bra damer på podcasten vår! Vi tror på Jesus og at alle har noe å dele, noe selverfart og viktig, noe som kan være bra for andre å høre. Bli med!

Episodios

 • Påskespesial: Påskedag

  20/04/2019 Duración: 06min

  Dagens sangtips: David André Østby - Graven er tom Dette er Noe på hjertet Påskespesial med Ingebjørg og Maria. Disse fire dagene har vi lyst til å stoppe opp for å tenke over hva vi feirer i verdens viktigste høytid. Vi leser en kort tekst fra Matteus hver dag disse påskedagene. Les gjerne hele teksten om påska i Matteus 26-28, eller i et av de andre evangeliene.

 • Påskespesial: Påskeaften

  19/04/2019 Duración: 05min

  Dagens sangtips: Leeland - Via Dolorosa Dette er Noe på hjertet Påskespesial med Ingebjørg og Maria. Disse fire dagene har vi lyst til å stoppe opp for å tenke over hva vi feirer i verdens viktigste høytid. Vi leser en kort tekst fra Matteus hver dag disse påskedagene. Les gjerne hele teksten om påska i Matteus 26-28, eller i et av de andre evangeliene.

 • Påskespesial: Langfredag

  18/04/2019 Duración: 07min

  Dagens sangtips: David André Østby - En gang for alle Dette er Noe på hjertet Påskespesial med Ingebjørg og Maria. Disse fire dagene har vi lyst til å stoppe opp for å tenke over hva vi feirer i verdens viktigste høytid. Vi leser en kort tekst fra Matteus hver dag disse påskedagene. Les gjerne hele teksten om påska i Matteus 26-28, eller i et av de andre evangeliene.

 • Påskespesial: Skjærtorsdag

  17/04/2019 Duración: 06min

  Dagens sangtips: Maria Mena - Til alle tider Dette er Noe på hjertet Påskespesial med Ingebjørg og Maria. Disse fire dagene har vi lyst til å stoppe opp for å tenke over hva vi feirer i verdens viktigste høytid. Vi leser en kort tekst fra Matteus hver dag disse påskedagene. Les gjerne hele teksten om påska i Matteus 26-28, eller i et av de andre evangeliene.

 • Romjulsfred #7 - Godt, trygt nytt år

  31/12/2018 Duración: 06min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Gud gir oss ei trygg hånd å holde i her vi står på starten av noe nytt og ukjent. Måtte vi alle få erfare at det holder for året vi har i vente. Hos ham skal vi få legge ned alt som gikk bra og alt vi er skuffa over i 2018. Nå venter blanke ark og nytt pågangsmot. Akkurat sånn er det å leve livet i GUDS NÅDE hver eneste dag." Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #6 - Feire jul hele året/livet/evigheten

  30/12/2018 Duración: 05min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Gud vil gi vårt hjerte lys til å forstå hvorfor vi har feira jul og skal få feire Jesu fødsel med hele oss, hele året. Jesus er verdt å satse livet på! Det er min bønn at du skal få erfare det enda en gang – eller for første gang." Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #5 - Uanmeldt besøk

  29/12/2018 Duración: 05min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Når Gud kommer på inspeksjon i livet mitt, har jeg ikke noe å stille opp med, og det er det første vi alle må innse på vei mot en sann og sunn relasjon med han. Han kjenner oss fullt ut, og det var derfor han kom til oss, i den kalde, skitne, drittluktende, uverdige stallen." Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #4 - Lysets kraft

  28/12/2018 Duración: 06min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Vi mennesker er folk som vandrer i mørket. Vi er rammet av døden, fordi synden har makt over oss. Inn i vår virkelighet kommer Jesus, lyset, for å frelse oss. Tenner en flamme av håp, han gir livet vårt mening og retning. Og i troen på Jesus får vi leve i lyset." Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #3 - Invitert til stallen

  27/12/2018 Duración: 05min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Også vi er invitert til stallen. Kan du lukte det? Dyrene, varmen. Kan du se stjerna på den kalde klare himmelen? Kan du se forventningene og undringen i Josef sitt blikk? Kjærligheten i Marias? (...)Kan du se at det er starten på noe helt fantastisk?! Og det gjelder deg." Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #2 - Kilden til all fred

  26/12/2018 Duración: 06min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Et av navnene på den Messias Jesaja profeterte om var Fredsfyrste. Han kom ikke for å være en politisk slosskjempe, men med fred. Guds ønske for oss er fred, bare fred. Oss mennesker i mellom. Og mellom han og oss. Jesus ga oss fred med Gud da han døde på korset. Dét er fred det!" Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!

 • Romjulsfred #1 - Det avgjørende spørsmålet for julefeiringa

  25/12/2018 Duración: 05min

  Velsigna god jul! Maria Celine har laga en serie på syv korte, fredelige andakter som publiseres fra første juledag til og med nyttårsaften. "Det er koselig med en fin fortelling om et lite barn i en krybbe, gjetere, sauer, englekor og visemenn med gaver, men at Gud selv kom til jord for å frelse meg. På denne måten. Tror jeg at det var det alt handlet om? Tror jeg at jeg har behov for en frelser?" Hør andaktene som starten eller slutten på dagen din, eller som en oase midt i noen av de litt mer hektiske romjulsdagene. Hva med å bruke de få minuttene til å høre dem rundt bordet sammen med familie eller venner? Gud velsigne romjula di!