Mens Vi Venter...

Informações:

Sinopsis

Mens vi venter... En rolig og triviell podcast med Kent Inge Olsen og Christoffer Jacobsen. Én prematur 40-årskrise og én eksistensiell krise. Vi stiller de store spørsmålene og snakker om det som opptar oss mens vi venter på en løsning. MENS VI VENTER... PRESENTERES AV HOPPLA HESTEN Hoppla Hesten er et kulturkollektiv, plateselskap og organisasjon fra Østfold. Hoppla Hesten fremmer alternativ kultur fra Østfold ved å drive eget DIY-plateselskap, et kulturkollektiv med mennesker som driver med ulike prosjekter og ikke minst en organisasjon som er fundamentet for det hele.

Episodios

 • Mens Vi Venter… Episode 6 (med Espen Jansen)

  08/09/2017 Duración: 01h41min

  Spilljournalist og go'gammal kompis Espen Jansen har tatt turen for å snakke om spill og diverse uheldige hendelser i både hans og våre liv.

 • Mens Vi Venter… Episode 5

  28/08/2017 Duración: 45min

  Kent og Christoffer har begge hatt demonmareritt på samme natt, de diskuterer stoner-metallens opphav og dernest dens visse død, Colter Wall, Øya, og Kents trang til å utlevere seg selv. Mens vi venter… En rolig og triviell podcast med Kent Inge Olsen og Christoffer Jacobsen. Én prematur 40-årskrise og én eksistensiell krise. Vi stiller de store spørsmålene og snakker om det som opptar oss mens vi venter på en løsning. MENS VI VENTER… PRESENTERES AV HOPPLA HESTEN Hoppla Hesten er et kulturkollektiv, plateselskap og organisasjon fra Østfold. Hoppla Hesten fremmer alternativ kultur fra Østfold ved å drive eget DIY-plateselskap, et kulturkollektiv med mennesker som driver med ulike prosjekter og ikke minst en organisasjon som er fundamentet for det hele.

 • Mens vi venter… Episode 4 – Del 2 (med Cathrine Stagre og Børge Almås)

  09/08/2017 Duración: 55min

  Andre halvdel av samtalen med Cathrine og Børge.

 • Mens vi venter… Episode 4 – Del 1 (med Cathrine Stagre og Børge Almås)

  02/08/2017 Duración: 01h01min

  Chris og Kent har besøk av Cathrine og Børge.

 • Mens vi venter… Episode 3 (i studio med Honecker)

  26/07/2017 Duración: 01h01min

  Christoffer og Kent har tatt turen til Halden for å intervjue Honecker som er i studio i Rockehuset, i anledning Honeckers innspilling av nytt materiale.

 • Mens vi venter… Episode 2

  20/07/2017 Duración: 41min

  Den vanskelige andreepisoden! Dagens episode inneholder en takk til de involverte, en korreksjon fra forrige episode, HRPS, geopolitikk, en tissepause, Kent vs Satan og at Kent har feberdrømmer om vanskelige laken.

 • Mens vi venter… Episode 1

  11/07/2017 Duración: 01h17min

  Denne første episoden er innom temaer som Æsops fabler, dyrking av grønnsaker, misdannelser hos barn, bøker som tran, UFC, Svanedebatten i Os og Klimanektere på Facebook.