Dyreparken (dyreparkens Hemmelige Verden)

Informações:

Sinopsis

Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podkast for hele familien. I denne podkasten får du være med bak i kulissene i Dyreparken og oppleve ting som du vanligvis ikke får se når du er der på besøk. Du kan høre den på Spotify, iTunes og SoundCloud.Podcasten er laget for Dyreparken av Monster.

Episodios

 • Løvene

  30/06/2017 Duración: 20min

  Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podkast for hele familien. I denne episoden får du være med bak til løvene, der ingen andre enn dyrepasserne vanligvis får lov til å gå. Du skal få være med når de får middag og høre lyden av løver som smatter i seg kjøtt og tygger bein så det knaser som potetgull!

 • Julius og sjimpansene

  30/06/2017 Duración: 21min

  Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podkast for hele familien. Denne episoden handler mye om bæsj. Men mest av alt handler den om kosegutten, Julius. Du skal få være med bak til Julius sitt soverom, der han sitter og renser såret til en dyrepasser. Og så skal du få være med og mate ringhalelemurene, som smatter veldig mye når de spiser!

 • Kardemomme By

  30/06/2017 Duración: 14min

  Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podcast for hele familien. I denne episoden får du høre om da Andrea og Lotta overnattet i Kardemomme By og plutselig fikk uventet besøk, både av en røver og en politimester..!