Tro Og Fordom Med Suzanne Aabel

Informações:

Sinopsis

Suzanne Aabel er jøde, men har ingen gudstro. I denne serien møter hun mennesker med sterke overbevisninger. Suzanne mistet de fleste i sin mors familie i nazistenes gasskamre, men hva når hun møter en som håner det hele og kaller det jøde-propaganda? Hva er det som får noen til å tro så sterkt på Gud eller en tanke, at det preger livet fra A til Å? I denne serien møter vi tro, fordommer og ofte en dose skråsikkerhet.

Episodios

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Cemal Knudsen

  21/12/2017 Duración: 29min

  Cemal var radikal islamist. Nå er han gift med ei norsk jente og skammer seg over sin fortid. Han er frustrert, men håpefull og kjemper med livet som innsats for en reform innen islam. Han var oppdratt til å hate, men så skjedde det noe da han åpent en annen bok enn Koranen.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Hege Storhaug

  19/12/2017 Duración: 30min

  Hege Storhaug er skråsikker. Ingen tvil. Hun har en visjon om hvordan Europa vil se ut om 50 år, og den er ikke slik som det Europa vi kjenner i dag.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Brita Møystad Engseth

  19/12/2017 Duración: 28min

  Brita mistet storesøsteren sin i en bilulykke da hun var barn. Moren til Brita er Maria-søster og kristen. Brita har hatt en indre kamp både som lesbisk og ung jente som ble utsatt for et fryktelig tap og traume.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Lilli Bendriss

  19/12/2017 Duración: 28min

  Lilli Bendriss snakker med de døde, hun kan heale og hun har overnaturlige evner. Hva i all verden innebærer egentlig det? Her møter vi vitenskapen i døra på alle måter. Hva skal man tro?

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Linda Noor

  19/12/2017 Duración: 23min

  Hva får ei jente fra Hamar til å konvertere til Islam? Var det kjærligheten? Var det et innfall hun fikk som ung? Linda brenner for religionen. Hun er lun, men under det stoiske rolige ytre ligger det en spirituell og religiøs overbevisning som for mange andre nordmenn er helt fremmed.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Tore Tvedt

  05/12/2017 Duración: 30min

  Tore Tvedt. Nazisten. Mannen som er selve personifiseringen av nazisme. Ikke Nynazisme, men den gode gamle teorien om at jøder er roten til alt ondt. Tore er helt overbevist. Jøder er ikke mennesker. Verden står for fall om ikke den ariske «rasen» kriger mot det han kaller parasittene i samfunnet.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Conrad Myrland

  05/12/2017 Duración: 25min

  Conrad er nådeløs og ensidig. Ingen norsk mann har vel vært anklaget mer for å være ensporet i sitt syn på Israel/Palestina, og ikke minst ubarmhjertig ovenfor det palestinske folk. Men er han egentlig det?

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Rasmus Lossius

  05/12/2017 Duración: 19min

  Er scientologene så gærne som alle skal ha det til? Blir man suicidal og forfulgt av å forlate kirken? Eller er det gode folk bak som virkelig ønsker et bedre liv for andre? Rasmus forteller (nesten) alt man trenger å vite om denne myteomspunnede menigheten.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Ingrid Frivold

  05/12/2017 Duración: 23min

  Ingrid er ingen avhopper. Hun og familien ble kastet ut av Smiths Venner da hun var ung. At Ingrid vokste opp som gutt og har skiftet kjønn, er ikke det spesielle og sårbare med hennes historie.

 • Tro og fordom med Suzanne Aabel & Didrik Søderlind

  05/12/2017 Duración: 21min

  Didrik er ateist, human-etiker og realist på sin hals. Men så fikk han diagnostisert kreft i øyet. Vil en hardbarka ateist få andre tanker om livet og ikke minst døden når han får en slik beskjed? Didrik er skråsikker på hva utfallet etter hans tid på jorden er. Er du?