Blir Det Noen Velgere Av Dette?

Informações:

Sinopsis

Stefan Heggelund inviterer gjester til studio i podcasten "Blir det noen velgere av dette?" for å diskutere ideologi. Kom gjerne med ris, ros, tips eller forslag til gjester! E-post kan sendes til some@hoyre.no.

Episodios

 • #18: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide

  14/06/2019 Duración: 32min

  Dette er podkasten for deg som liker å ha følelsen av stein i skoen. For den skal handle om ideologi.I denne episoden er det fasjonabelt besøk av landets utenriksminister: Ine Eriksen Søreide. Hva betyr egentlig mulilateralt, bilateralt og unilateralt?Og hvorfor er EU, FN, NATO, IMF og WTF viktig for Norge?- Som en liten nasjon har vi alt å vinne på en godt organisert verden med sterkt og forutsigbart internasjonalt samarbeid. Derfor må vi satse på forpliktende multilateralt samarbeid slik at vi ivaretar norske innbyggeres trygghet og velferd, sier utenriksministeren.---Blir det noen velgere av dette? er podkasten hvor Stefan Heggelund, stortingsrepresentant for Høyre, inviterer gjester til prat om ideologi og de lange linjene. ---Har du ris eller ros? Forslag til tema eller gjester? Send en e-post til some@hoyre.no! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #17: Torbjørn Røe Isaksen og Heidi Nordby Lunde - direkte fra Høyres landsmøte

  23/04/2019 Duración: 13min

  Noe på overtid, men her kan du lytte til podden som ble spilt inn fra scenen på Høyres landsmøte tidligere i år. Stefan Heggelund får besøk av liberaleren og stortingsrepresentanten Heidi Nordby Lunde og den konservative næringsministeren Torbjørn Røe Isaksen for å snakke om ideologi. God fornøyelse!Ps. Lyden blir bedre et par minutter ut i episoden

 • #16: Mathilde Tybring-Gjedde og Mats Kirkebirkeland om gutta i skolen

  25/02/2019 Duración: 32min

  Dette er podkasten for deg som gledet deg til samfunnsfagstimene og norsktimene da du gikk på videregående.

 • #15: Ole Kristian Bratset om Thomas Jefferson

  18/02/2019 Duración: 29min

  Sesong 2 er endelig her ⭐Dette er podkasten for deg som drar til Edinburgh. For det er kun der de selger den notatblokken du vil ha. For den skal handle om ideologi.Stefan Heggelund får i denne episoden besøk av Ole Kristian Bratset, rådgiver for Høyres generalsekretær. Men først og fremst er han Høyres ekspert på Thomas Jefferson: USAs tredje president og andre visepresident.Når det gjelder stil, svøm med strømmen. Når det gjelder prinsipper, stå som et fjell, sa Thomas Jefferson. I denne episoden blir du bedre kjent med hans liv. God fornøyelse!---Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no. Det er også stor stas med ratings og andmeldelser i iTunes See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #14: Aktiv dødshjelp

  05/09/2018 Duración: 19min

  Dette er podkasten for deg som pleier å si: Det holder ikke som prinsipp. For den skal handle om ideologi.Stefan Heggelund får i denne episoden besøk av Lasse Fredheim, sentralstyremedlem i Unge Høyre og Henrik Asheim, stortingsrepresentant for Høyre. Det skal handle om noe som møter oss alle, nemlig døden. Enkelte land praktiserer aktiv dødshjelp i dag, men vi gjør det ikke i Norge. Under Unge Høyres siste landsmøte ble det dog aktiv dødshjelp vedtatt og det har siden vært en diskusjon. ---Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no. Det er også stor stas med ratings og andmeldelser i iTunes

 • #13: Hvorfor er vi her?

  25/07/2018 Duración: 46min

  Dette er podkasten for deg som ikke torde å snakke med noen du var forelsket i før du var sånn 25 år. For den skal hadde om ideologi.I denne episoden inviterer Stefan Heggelund selveste Henrik Syse til en god diskusjon om store filosofiske spørsmål. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #12: Abort - frihet for hvem?

  18/07/2018 Duración: 31min

  Dette er podkasten for deg som tenker: «sommerferie, hva skal jeg gjøre da? Jo, jeg drar et par uker på en politisk leir.» For den skal handle om ideologi. I denne episoden inviterer Stefan Heggelund Unge Venstre-leder Sondre Hansmark og tidligere KrFU-leder Ida Lindtveit til abortdebatt.---Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #11: Hvem eier verdensrommet?

  11/07/2018 Duración: 28min

  Dette er podkasten for deg som gjerne tar en diskusjon med The Flat Earth Society, for den skal handle om ideologi. I denne episoden får Stefan Heggelund besøk av Civita-mann og vara til Stortinget, Mats Kirkebirkeland. Sammen tar de for seg et av de store spørsmålene: hvem er det som egentlig eier verdensrommet? --Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #10: Astrid Nøklebye Heiberg

  04/07/2018 Duración: 16min

  Dette er podkasten for deg som aldri får pusset brillene dine, fordi du har så mange bøker du må lese. Den skal nemlig handle om ideologi.I denne episoden er det selveste Astrid Nøklebye Heiberg som er gjest. Hun er landets eldste stortingsrepresentant, og representerer Høyre i Oslo. Astrid var en viktig pådriver for å avskaffe homofili som sykdomsdiagnose, hvilket ble oppnådd i 1978. --Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #9: Trine Skei Grande

  29/06/2018 Duración: 30min

  Dette er podkasten for deg som tror du har lyttere, men så var det bare foreldrene dine som hørte på denne gangen også, for det skal handle om ideologi.I denne episoden er det ingen ringere enn Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande som er gjest. Tema blir borgerlig kulturpolitikk og liberalisme.--Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #8: Mathilde Tybring-Gjedde og Peter Christian Frølich om digitalisering

  09/05/2018 Duración: 26min

  Dette er podkasten for deg som synes det er kult, eller tøft, å si at du ikke er helt A4. For den skal handle om ideologi.I denne episoden får Stefan besøk av Høyre-representantene Mathilde Tybring-Gjedde og Peter Christian Frølich. Tema er digitalisering, og hvordan det påvirker både samfunn og politikkutvikling. Og hva er det konservative svaret på disse utfordringene?--Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #7: Tina Bru og Henrik Asheim - live fra Høyes klimatoppmøte

  07/04/2018 Duración: 26min

  Dette er podkasten for deg som frivillig melder deg til å være en CO2-fanger, for den skal handle om ideologi.Rett i forkant av Høyres landsmøte på Gardermoen arrangerte Stefan Heggelund det famøse arrangementet "Høyres klimatoppmøte". Toppmøtet ble avsluttet med liveinnspilling av podkasten, med ingen ringere enn Tina Bru og Henrik Asheim som gjester. --Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #6: VG-tegner Roar Hagen om ytringsfrihet

  14/03/2018 Duración: 27min

  Dette er podkasten for deg som foretrekker å sove på spikermatte; for den handler om ideologi. Noen blir fornærmet, andre har (uten hell) forsøkt å bytte alkohol mot å få bli karikert av VG-tegner Roar Hagen. Vi snakker om ytringsfrihet - og jeg spør om vi lettere blir krenket nå enn før. --Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #5: Tina Bru om kvinnedagen

  09/03/2018 Duración: 23min

  OBS: Vi beklager litt dårlig lyd i denne episoden. Vi skal skjerpe oss & levere en prima lydopplevelse neste uke. ---Dette er podkasten for deg som ikke vasker brillene dine. For briller, det har du. Stortingsrepresentant og programleder i podkasten Stortingsrestauranten, Tina Bru, besøker Stefan i denne episoden. Tema er kvinnedagen og borgerlig feminisme.--Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #4: Kristin Clemet og Sandra Bruflot

  01/03/2018 Duración: 39min

  Dette er podkasten for deg som tar av deg skoene før du går på grus, for den handler om ideologi.Nå er det strid om befruktning. Vi har invitert med to forskjellig syn. Civitas Kristin Clemet og Unge Høyre-leder Sandra Bruflot. Kjør debatt og finn ut hva du selv mener.---Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #3: Kåre Willoch om sosial samvittighet

  19/02/2018 Duración: 30min

  Dette er podkasten for deg som liker å tygge på glass, for den handler om ideologi.Kåre Willoch, tidligere Høyre-leder og statsminister, er denne ukens gjest. Tema for episoden er sosial samvittighet. Hvorfor er det slik at andre partier mener at konservative partier ikke har det?I tillegg blir det prat om velferdsstatens opphav, kontantstøtte og barnetrygd. For å nevne noe.---Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #2: Heidi Nordby Lunde - et avvik i Høyre

  08/02/2018 Duración: 24min

  Dette er podcasten for deg som liker å ligge på en strand med en drink, for så å plukke opp sand med hendene å gni deg i øynene. For den handler om ideologi.Heidi Nordby Lunde, stortingspolitiker og nyvalgt leder i Oslo Høyre, er ukens gjest, og i følge Stefan er hun et avvik i Høyre. Hun er nemlig liberalist. Og har bakgrunn fra Fremskrittspartiet. Stemmer det at Heidi stemte mot monarkiet i Stortinget? Og tror hun vi fortsatt har et kongehus om 100 år? Det, og mange andre ting, får du svar på i den ferske episoden av "Blir det noen velgere av dette?".---Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #1: Torbjørn Røe Isaksen om konservatisme

  01/02/2018 Duración: 23min

  Dette er podcasten for deg som liker å stryke godt og hardt på kaktuser, for den handler om ideologi.I første episode av den nerdete podcasten "Blir det noen velgere av dette?" får stortingsrepresentant Stefan Heggelund besøk av Torbjørn Røe Isaksen. Sistnevnte er Høyres sjefsideologist og landets næringsminister.Stefan og Torbjørn snakker om hvorfor konservatisme er bra, og hvordan alternativet bare er revolusjon, blod, drap og gørr.---Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.