Politikvarteret

Informações:

Sinopsis

Hvordan er det egentlig å jobbe som politi? I Politikvarteret slipper vi inn bak politistasjonens vegger. Hvis du lurer på hvordan etterretning fungerer, eller hva man tenker på når man løper etter gjerningsmenn så er dette serien for deg. I samtaler med politimenn og kvinner gir Politikvarteret innsikt i hvordan politiet egentlig jobber.

Episodios

 • Etterforskning 2

  19/02/2018 Duración: 14min

  Michelle er fersk i politiyrket, men jobber allerede som etterforsker på store og alvorlige saker. Hun bekjemper seksuelle overgrep mot barn. Hvordan er det å starte politikarrieren sin med å jobbe med noen av de mest alvorlige sakene?

 • Operasjonssentralen

  12/02/2018 Duración: 15min

  Operasjonssentralen er hjertet i politiet. Det er dit du kommer når du ringer 112. Herfra koordineres alle oppdrag. Hør hvordan operasjonsleder Gisle arbeider når politiet får inn samtaler om pistolskudd og andre hendelser.

 • Etterretning

  05/02/2018 Duración: 16min

  På Lars sin seksjon er avlytting av telefoner og spaning på kriminelle begge en del av hverdagen. Lars setter informasjonen politiet får i system og finner ut hva politiet må gjøre noe med. Hør Lars snakke om etterretning.

 • Forebyggende politiarbeid

  29/01/2018 Duración: 12min

  Visste du at politiet ikke bare involverer seg når noe kriminelt først har skjedd? Helga jobber med ungdom som står ved veiskiller i livene sine. Klarer hun å hjelpe dem og sørge for at de ikke havner i trøbbel? Hør hvordan Helga jobber med ungdom.

 • Etterforskning

  22/01/2018 Duración: 17min

  Etterforskerne finner ut av hva som har skjedd i en straffesak. I mange saker starter etterforskningen allerede på åstedet, men kan vare i årevis. Lise er en erfaren etterforsker som har vært med på å løse mange saker. I denne episoden forteller hun om sin hverdag som etterforsker.

 • Patruljetjenesten

  15/01/2018 Duración: 21min

  Wamwere kommer på jobb og tar på seg politiuniformen før han henter politibilen og ruller ut fra politihuset. Han vet aldri hvordan vakta blir. De store oppdragene og adrenalinkickene kommer når han minst venter det. Og den gode følelsen når han har hjulpet noen i en vanskelig situasjon.