Lttas Podcast

Informações:

Sinopsis

Velkommen til LTTAs podcast!Vi samles rundt noen mikrofoner på kontoret i Møllergata og deler fra vår hverdag som tillitsvalgte.

Episodios

 • Episode 6 - Politisk markering mot Jernbanepakke IV

  12/10/2018 Duración: 23min

  11. oktober arrangerte Norsk Jernbaneforbund og Norsk Lokomotivmannsforbund - sammen med LO Stat - en politisk markering mot en stortingsbehandlingen. Regjeringen med støttepartier ønsker å innføre et EU-regelverk på jernbanen, kalt Jernbanepakke IV. LTTA var på plass på Løvebakken, og vi hadde med oss mikrofonen. Her kan du høre Knut Nærum som konferansier. Vi har appeller fra LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, samferdselsminister Jon Georg Dale, SV-leder Audun Lysbakken, jernbanepolitisk talsmann for Ap Sverre Myrli og vår egen forbundsleder Jane. B. Sæthre med mer. Vil du kontakte oss? Du når oss som vanlig på podkast@LTTA.no.

 • Episode 5 - Sommeravslutning

  06/07/2018 Duración: 05min

  Har du forslag til hvordan vi kan gjøre podkasten bedre? Hva har du lyst til å lytte til? Vi ønsker å høre fra deg. Fyr av en mail til podkast@LTTA.no da vel. Vi høres igjen på sensommeren. God sommer!

 • LTTAs Podkast - Episode 4 Overenskomst Redux

  03/06/2018 Duración: 09min

  Ny podkast, ny uravstemning! Fredag ettermiddag, den første dagen i juni, sitter Rune og Eystein inne på kontoret i Møllergata for å spille inn en podkast. I denne episoden snakker vi litt om viktigheten av uravstemning, arbeidsavtaler og vi snakker også litt om ERTMS og TMS. Vil du kontakte oss? Vi kan nås på podkast@LTTA.no

 • Episode 3 - LO Cruise

  27/04/2018 Duración: 17min

  Velkommen til episode 3 av LTTAs podkast. Denne gangen er vi til sjøs med LO Østfold og Norsk Sjømannsforbund. Torsdag 26. April arrangerte LO Østfold et cruise for tillitsvalgte og medlemmer. Målet var å arrangere et artig og hyggelig arrangement for å bygge fellesskap, stolthet, samhold og samtidig gi informasjon om organisasjonsutvikling og medlemsrekruttering. Med på turen var over 250 tillitsvalgte og medlemmer fra LO-familien. LTTA var med på turen, og vi tok med oss en mikrofon. Lytt til Yngve Hågensen gi råd om å bli en god verver, og Ulf Lervik fortelle om barndommen på Kornsjø stasjon. Velkommen ombord!

 • Episode 2 - Overenskomst til uravstemning

  08/03/2018 Duración: 13min

  Kun en dag etter enighet hos Riksmeklingsmannen, lettere preget av mangel på søvn, møtes Rune Dahlen, Eystein Leirheim og Terje Wold i møterommet i Møllergata 10 og snakker om norgesrekord i Spekter-mekling med mer. Vi tar også for oss uravstemning som skal avholdes 20. mars, og vi oppsummerer konferansen Norsk Jernbaneforbund nylig holdt i Oslo i forbindelse med Bane NORs pågående utredning om konkurranseutsetting og privatisering av drift og vedlikeholdsoppgaver. Vil du ha tak i oss, kan du nå oss på podkast@LTTA.no.

 • Episode 1 - Velkommen (til streikeradio)

  24/02/2018 Duración: 02min

  LTTAs første podkast-episode er endelig her! Vi hadde vår pilotepisode klar til lansering, den har vi nå satt på vent. Vi befinner oss nå i forberedelser til streik, og fokuset vårt i nærmeste fremtid med denne podkasten vil være streikeradio dersom det ikke blir enighet i mekling. Mandag 26. Februar klokka 10:00 venter Riksmekleren for 2200 medlemmer av Norsk Jernbaneforbundet og Norsk Lokomotivmannsforbund i Bane NOR. Blir vi ikke enige er det streik konsekvensen. Ønsker du å komme i kontakt med oss? Vi kan nås på e-post podkast@ltta.no

 • Intromelodi

  09/02/2018 Duración: 16s

  Dette er en smakebit! Nå kommer snart første episode. Stay tuned!