Idas Dagbok

Informações:

Sinopsis

Jeg heter Ida. Jeg er 28 år, har en mann og en datter. Jeg kommer ikke til å bli frisk av kreften jeg lever med. I seks episoder får du min radiodagbok med tanker, opplevelser og samtaler med meg og de rundt meg.

Episodios

 • 7. Døden

  29/04/2016 Duración: 05min

  Ida døde natt til 25 april 2016. I begravelsen var det hundrevis av rosa hjerteballonger. Etter hennes ønske ble de sluppet til himmels. I denne siste episoden snakker hun om å dø.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 6. Ventesorg

  06/04/2016 Duración: 16min

  Ventesorg er et ganske nytt ord, som handler om sorgen som oppnår når du eller en av dine går inn i livets sluttfase. "Håpet" er ikke der lengre og man venter på at det unngåelige skal skje. Usikkerheten og alle følelsene, spørsmålene man har i fasen mellom å vente på at noen skal dø og sorgen man går i møte.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 5. Hva nå?

  30/03/2016 Duración: 17min

  Før hadde Ida store mål om hva hun skulle jobbe med og hvor mange barn hun skulle ha. Hvilke mål skal hun sette seg nå, når hun vet hun ikke har så lenge igjen?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 4. Når mamma har kreft

  23/03/2016 Duración: 13min

  Solveig, datteren til Ida, om å ha en mamma med kreft. Og Ida om å ha henne datter hun ikke får se vokse opp.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 3. Er det håp i nye kreftmedisiner?

  16/03/2016 Duración: 19min

  Ida skal til kontroll og håper kreften ikke har spredd seg. Hun snakker med legen sin om nye kreftmedisiner og hvilke muligheter de gir.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 2. Kreft, kjærlighet og sex

  09/03/2016 Duración: 18min

  Ida og mannen hennes Tom Sverre snakker om hva som skjer med dem som mann og kone når man er alvorlig syk av kreft. Hva skjer med kjærligheten og hva skjer med sexlivet? Og hvordan kan man snakke om det på best mulig måte?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 1. Ida og mormor om tid og hvor mye de har av den

  02/03/2016 Duración: 17min

  Ida er 28 år og har kreft. I denne episoden snakker hun med sin mormor om hvordan det er å vite man ikke har så mye tid igjen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.