Under Arbeid

Informações:

Sinopsis

Samfunn og kultur gjennom feministbriller: en podkast fra nettmagasinet Under Arbeid.

Episodios

 • #4 Senterparti-meldingen og kjipe klesstørrelser

  29/04/2018 Duración: 24min

  Meldingen til Sp-politiker Liv Signe Navarsete forteller en ting eller to om hvordan kvinner skyves ut av etablerte gutteklubber. Habon og Elise drøfter hvordan de selv ville reagert på en slik melding, og ser nærmere på forholdet mellom selvbilde og klesstørrelser.

 • Episode 3 Ung i debatten og Heimebane

  15/04/2018 Duración: 24min

  Hvordan kan unge debattanter klare seg i et klima av hets og trakassering? Habon og Elise snakker om sine egne erfaringer med å ytre seg, og hvorfor Heimebane er noe av det beste på tv akkurat nå.

 • Episode 2: #MeToo i politikken

  14/02/2018 Duración: 44min

  Hvordan kan du være en god venn for noen som har opplevd seksuell trakassering? Hva må til for at #MeToo-kampanjen skal føre til endring, både innad i organisasjoner og på et samfunnsplan? Habon og Elise snakker med Linn-Elise Øhn Mehlen, leder i Rød Ungdom.

 • Episode 1: Kropp

  03/02/2018 Duración: 53min

  I stedet for å fikse kroppen, forsøker vi å fikse samfunnets snevre syn på kropp og utseende. Kroppspositivist Carina Elisabeth Carlsen gir tips til hvordan du kan stå i mot kroppspress, og Press-leder Øystein Kvalø forteller om hvorfor det ikke er særlig kult å vinne deres Gullbarbie-pris.