Skravloteket

Informações:

Sinopsis

Skravloteket er samtalebasert podcast med fokus på lokale interresante gjester fra Drammen og omegn.

Episodios

 • Skravloteket #22: Petter Tollefsen og Andreas Fjelltoft

  09/12/2020 Duración: 01h35min

  Petter og Andreas er to svært fotballinteresserte individer. De er også Liverpoolsupportere. I denne praten går vi gjennom overgangsfilosofi, Liverpool og generell fotballprat. 100 minutter med ball-skravel. Nyt!

 • Skravloteket #21: Simen Oscar Bø Wie

  09/12/2020 Duración: 01h25min

  Simen Wie er nyansatt i Konnerud IL som leder av initiativet "av ungdom, for ungdom". Han er også en friluftsentusiast av de sjeldne. I denne praten går vi gjennom hans opplevelser både i og utenfor Norge. Hesteferie i Mongolia, treklatring i Belgia og mye mer. Kos dere!

 • Skravloteket #20: Simen Solberg

  09/08/2019 Duración: 01h40min

  Simen Solberg er nåværende regnskapsfører på Lier Regnskapskontor og ifølge seg selv "norges dårligste ultraløper". Han er dog mest kjent for sin tidligere håndballkarriere for St. Hallvard.I denne praten går vi gjennom det siste året til Simen. Det har vært et år med en rekke grensesprengende fysiske utskeielser. Nyt 100 minutter med kule historier og uforpliktende skravling!

 • Skravloteket #19: Steinar Mundal

  18/01/2019 Duración: 01h39min

  Steinar Mundal er trener på privatlaget Team Telemark, mangeårig Konnerudpatriot og en trenerlegende innenfor norsk og canadisk langrenn. Han har gjennom sin lange trenerkarriere jobbet med utallige toppidrettsutøvere på høyeste nivå og fått imponerende resultater hvor enn han har vært. I denne praten prater vi om hans oppvekst, trenerkarriere, treningsfilosofi, oppturene og nedturene underveis. 100 minutter med et utrolig menneske. Nyt praten!

 • Skravloteket #18: Magne Killingstad

  26/10/2018 Duración: 01h19min

  Magne Killingstad er tobarnsfar, leder i skigruppa på Konnerud og jobber for tiden i Kongsberggruppen. Han har en utdanning gjennom militæret og jobbet der i mange år på 90 tallet og utover etter milleniummet. Han har blandt vært i Afghanistan på oppdrag to ganger.  I denne praten snakker vi om ungdomsidrett, kosthold, trening og fortiden i militæret. Hvis dere liker praten så gjerne gå inn på iTunes og gi meg en rating. Det settes stor pris på.  Enjoy!

 • Skravloteket #17: Geirr Kihle

  19/10/2018 Duración: 01h18min

  Geirr Kihle har jobbet med idrett i snart 60 år. Han har jobbet innefor flere miljøer, men er kanskje mest kjent for sitt arbeid innenfor skimiljøet. Han var blant annet en av hovedkraftene bak oppstarten av World Cup sprinten i Drammen.  I denne praten snakker vi om Geir sin oppvekst, bakgrunn og erfaringer. Enjoy!

 • Skravloteket #16: Jørgen Lie (Konspirasjoner)

  12/10/2018 Duración: 52min

  Jørgen Lie er lærer på Akademiet VGS i Drammen. Han underviser i Norsk og historie og er en av tre stemmer i podcasten "Den gang da".  I denne praten er vi innom en rekke ulike konspirasjonsteorier. Chemtrails, lizard people, holocaust og at Hitler ikke er død er kun noen av teoriene vi går inn i.  Nyt galskapen!

 • Skravloteket #15: Kristos Andrinopoulos

  14/09/2018 Duración: 01h11min

  Kristos Andrinopoulos underviser i religion og politikk på Akademiet Drammen. Utenom læreryrket er han kjent som en svært dyktig pedagog innad (og helt sikkert utad) på Akademiet. I denne praten går vi gjennom en rekke temaer. Spiral Dynamics, fasting, politikk, Jordan Peterson og masse mer. Hvis dere liker å tilegne dere ny kunnskap innenfor noen av disse feltene; lytt!  Nå stikker redaksjonen (altså jeg) til Hellas ei uke. Så vi tar ei litta pause nå. Håper dere har likt episodene i August. Vi er tilbake i Oktober! 

 • Skravloteket #14: Valerie Ayala-Trujillo

  07/09/2018 Duración: 01h14min

  Valerie Ayala-Trujillo er utøver innenfor kampsporten taekwondo. Hun har en rekke imponerende meritter innenfor både EM og VM i juniorklasser. Hun har columbiansk opphav, men er født og oppvokst i Norge.   I denne praten snakker vi mesteparten rundt livet hennes som utøver og taenwondo. Her er det mange spennende hisotorier og funfacts! Nyt praten!

 • Skravloteket #13: Kenneth Fredriksen

  31/08/2018 Duración: 01h52min

  Kenneth Fredriksen er trener i A-lagsmiljøet på Konnerud, barnehageonkel og generell Konnerudlegende. Han har siden tidlig på 2000-tallet vært en bauta i fotballmiljøet på Konnerud. I tillegg er han er svært godt likt personlighet både på og utenfor banen. I denne praten snakker vi om tiden hans på Konnerud, prøvespillet for Nottingham Forest, kebab i Drammen og mye andre snåle lokale temaer. Nyt galskapen =D

 • Skravloteket #12: Stian Semb Aasmundsen

  24/08/2018 Duración: 01h46min

  Stian Aasmundsen er Tønsberggutt og nåværende midtbanespiller på Kristiansund Ballklubb. Han har tidligere spilt for Jönköping og Tønsberg, men han er kanskje mest kjent for tiden sin i Mjøndalen. Her var han med på opprykksesongen og sesongen i eliteserien.  Jeg ble kjent med Stian da vi gikk sammen på Norges Idrettshøyskole. I begynnelsen av praten holder vi oss mye rundt denne tiden. Ellers prater vi om tiden i Tønsberg, Mjøndalen og mye svada. Enjoy.

 • Skravloteket #11: Thomas André Ødegaard

  17/08/2018 Duración: 01h54min

  Thomas André Ødegaard er konnerudgutt, hovedtrener i Lyn fotball og tidligere keeper på toppnivå i Norge. Han har gjennom sin imponerende keeperkarriere vært innom både Strømsgodset, Rosenborg, Viking og Lyn. I denne praten går vi gjennom karrieren hans fra tiden som juniorspiller og videre ut til siste tiden som keeper i Strømsgodset, tiden som trener for «gull-laget» i 2013 og mye mer. En STOR takk til Thomas som gav masse av seg selv i disse snaue 2 timene. Jeg håper dere nyter alle de morsomme historiene til det som kanskje er Konnerud sin beste fotballspiller noensinne.

 • Skravloteket #10: Haakon Hallingstad

  10/08/2018 Duración: 52min

  Haakon Hallingstad er firebarnsfar, pensjonist og drammenspatriot. Han har tidligere vært innom en rekke idrettsmiljøer. Bandy, fotball, bordtennis og judo er bare noen av miljøene han har vært innom. Mange vil nok også kjenne Haakon best som fotballdommer i breddefotballen i Drammen og omegn.  

 • Skravloteket #9: Lage Sofienlund

  03/08/2018 Duración: 01h19min

  Lage Sofienlund er utviklingsleder i Strømsgodset og mangeåring bestekompis av meg. Han har gjennom de siste 15 årene vært tungt inne i ulike fotballmiljøer, langrennsmiljøer og har stor erfaring fra disse idrettene som både utøver og trener.Denne praten gav vi temaet «grensesprening». Lage var tidlig en fyr som likte å utfordre fysiske grenser. Av fysiske utskeielser som står sterkest har vi det å sykle Trondheim-Oslo, løpe Marka24, gå 9 mil skirenn og mye mer. Lytt for å få vite mer. Dette er en godbit!

 • Skravloteket #8: Dag Vidar Kristoffersen

  29/06/2018 Duración: 01h21min

  Dag Vidar Kristoffersen er idrettslærer på Drammen Toppidrett og er tidligere trener for Strømsgodset. Han har siden 70 tallet vært involvert i fotball og bandymiljøene i drammensområdet og har gjort sitt navn bemerket i begge idretter.  I denne praten dukker vi ned i hans fortid som bandyspiller, fotballspiller og ikkeminst treneryrket. Dette er en mine absolutte favorittprater jeg har hatt den siste tiden. Dag Vidar var A-lagstrener på Strømsgodset i tiden jeg ble fan som 6-7 åring. De siste 20 minuttene prates det mye om denne tiden.  Nyt!

 • Skravloteket #7: Jørgen Nygård

  22/06/2018 Duración: 01h15min

  Jørgen Nygård er fotballspiller på Konnerud sitt seniorlag. Han har gjennom 15 år vært en sentral brikke i Konnerud A-lag og har gjennom det blitt en klubblegende. I tillegg er han kjent som en humørspreder, notorisk målskårer og for å ha en høyrefot med kraft.I denne praten prater vi om Jørgen sin tid i Konnerud, spillere og trenere fra fortiden og mye mer.Nyt!

 • Skravloteket #6: Per Kristian Nygård

  15/06/2018 Duración: 01h13min

  Per Kristian Nygård er profesjonell langrennsløper og nåværende utøver på Team Splitkon. Han har i mange år ligget rett bak de beste i Norge, og i vinter fikk han sitt store nasjonale gjennombrudd med sølvplass på 15 kilometer fristil i NM.  I denne episoden snakker vi om livet som skiløper, verdien av å satse i team kontra alene, sølvløpet fra NM og mye mer.

 • Skravloteket #5: Per Runar Thoresen

  08/06/2018 Duración: 01h12min

  Per Runar Thoresen er lokalhistoriker på Konnerud. Han er mangeårig medlem i Konnerud Historielag og er æresmedlem i Konnerud Idrettslag.I denne episoden prater vi om Konnerud sin historie. Vi prater om gruvedrift, 17.mai tog, Konnerud Hotell og mye mer. Hvis du bor på Konnerud, har bodd på Konnerud, eller er generelt interessert i lokalhistorie er denne drøye timen med prat for deg. Nyt!

 • Skravloteket #4: Øyvind Thorsen

  01/06/2018 Duración: 01h12min

  Øyvind Thorsen sjef i Buskerud idrettskrets og tidligere trener og spiller på Konnerud sitt fotball-lag. Han har også vært trener i Vestfossen. I denne episoden prater vi om tiden på Konnerud, jobben hans i idrettskretsen og hans kjernesaker. Hvis du liker disse podcastene, gjerne spander på deg en "like" på facebooksiden "Skravloteket". Nyt!

 • Skravloteket #3: Lars-Gunnar Martinsen

  25/05/2018 Duración: 02h05min

  Lars-Gunnar Martinsen er en klubblegende innenfor Konnerud sitt fotballmiljø. Han har siden midt på 2000-tallet bidratt som spiller og trener på flere seniorlag. Han er nå A-lags trener for herrelaget på Konnerud. I denne episoden prater vi om hans oppvekst, tiden hans på Konnerud, trenerfilosofi i tillegg til hans morsomme historer.

página 1 de 2