Westworld-podden

Informações:

Sinopsis

Filmpolitiet elsker å nerde om Westworld! I denne podkasten oppsummerer Sigurd og Marte forrige episode, de kaster seg ut i fanteoriland og svarer på spørsmål fra deg som hører på. Ofte med gjester, alltid med engasjement!

Episodios

 • Straks klart for sesong 3!

  13/03/2020 Duración: 01min

  Hør vår Westworld-spesial med fanteorigrubling og intervju med Ingrid Bolsø Berdal i Filmpolitiet sin podkast!

 • Westworld S02E01 Journey Into Night

  26/04/2018 Duración: 01h34s

  Westworld sesong 2 er i gang, og vi diskuterer robotmoral, maurtuer og hevnoppgjør - og så lurer vi på hva i all verden Delos egentlig holder på med der ute i ørkenen. Vi deler ut ris og ros og innser at vi nok er vel så spent på fortiden som framtiden til den nå småskumle fornøyelsesparken. Som ukas gjest har Sigurd og Marte fått besøk av Erlend Lånke Solbu fra vitenskapspodden Kuriøs.

 • Westworld: Fanteorier og alt vi vet om sesong 2

  10/04/2018 Duración: 01h15min

  Velkommen til Filmpolitiets Westworld-podkast. Sigurd og Marte gleder seg veldig til sesong 2 som er rett rundt hjørnet. Vi ser tilbake på høydepunktene fra sesong 1, serverer alle fakta om sesong 2 og bruker fanteorier og trailere til å se nærmere på hva vi kan vente oss fra både roboter og mennesker i den kommende sesongen. Er Ford i live? Har egentlig noen av Robotene klart å komme seg ut av labyrinten? Og hvor blodig kommer den samuraiinspirerte Shogunworld til å bli? Vi tar debatten! Og vi kommer tilbake med flere Westworld-podkaster når serien starter opp igjen den 23. april.

 • Hør alle episodene i appen NRK Radio

  01/01/2000 Duración: 32s

  - Hør alle episodene først i appen NRK Radio