Roger & Steen

Informações:

Sinopsis

Roger & Steen er podcasten som tar for seg de store spørsmålene her i livet. Hvem er vi? Hvorfor er vi sånn? Hvor kommer vi fra, og hvor skal vi hen? De to skuespillerne/artistene har vært gode venner i over 20 år, og det går nesten ikke en dag uten at de ringer hverandre og hopper rett i det med spørsmål av typen: "Du, kunne du tenke deg å gi opp karrieren din for å gifte deg med en prinsesse?" Roger Hilleren (f. 1958) og Fredrik Steen (f. 1969) har også stått sammen mange ganger på scenen, sist i teaterstykket "Skilte menn rir igjen" på Sogn og Fjordane Teater. Foto: John Andresen

Episodios

 • Episode 7: Selvkontroll

  24/08/2018 Duración: 46min

  Burde selvkontroll bli en egen disiplin i skoleverket? Roger & Steen tar som vanlig for seg de store spørsmålene, og igjen grubler de på om det egentlig er så stor forskjell på dyr og mennesker.

 • Episode 6: Hva er en mann?

  17/08/2018 Duración: 41min

  Roger & Steen er tilbake fra ferie, og kaster seg igjen ut i de store spørsmålene her i livet. Denne gangen går de hardt til verks på sitt eget kjønn, og spør: Hva er egentlig en mann? Og hvorfor ønsker noen menn (og kvinner) å jobbe 70-timersuker i topplederstillinger? Hvorfor skal man absolutt kvotere kvinner inn i noe som ikke er sunt for noen, og heller ikke mannen...

 • Episode 5: Mennesker som imponerer

  28/06/2018 Duración: 46min

  Blir du imponert av folk med mye penger? Lar du deg flattere av flotte titler og dyr innpakning, eller er det andre kvaliteter i et menneske som gjør at du velger å bruke begrepet "respekt"?

 • Episode 4: Tabu

  21/06/2018 Duración: 42min

  Finnes det egentlig noe som er tabu her til lands? Er det noe vi ikke tør å snakke om? Roger & Steen har sine egne meninger om hva som er tabu her til lands, blant annet alkoholkulturen vår.

 • Episode 3: Matauk

  14/06/2018 Duración: 41min

  Hvor henter vi maten dersom det blir tomt i butikken? Er du en handlingens kvinne eller mann dersom anarkiet og armageddon skulle komme på besøk?

 • Episode 2: Prinsesser og slikt

  08/06/2018 Duración: 45min

  Ville du ha gitt opp karrieren din for å gifte deg med en prins - og bruke resten av livet ditt til å spise snitter og klippe snorer? Roger & Steen snakkar denne gongen om eit system der nokon fann ut at dei skulle tilrane seg makta - eller monarki, som det òg heiter. 

 • Episode 1: Her er vi og likestilling og sånn

  01/06/2018 Duración: 40min

  Roger & Steen presenterer seg for lyttere, og hopper rett i det med en interessant vinkling på likestilling. Fredrik har tross alt lang erfaring i å kle seg ut som dame. 

 • Teaser: Roger & Steen

  24/05/2018 Duración: 01min