Byggepodden Fra Isola

Informações:

Sinopsis

Nyheter, historier og informasjon for deg i byggebransjen.

Episodios

 • PROFFPRATEN: Diffusjonsåpent undertak

  15/02/2024 Duración: 16min

  Daniel og Thomas er tilbake på kompetansesenteret og skal se på undertak. Her skal vi gjennom typer undertak, bruk, lekting og fallskader og sikkerhet, med demonstrasjoner av forskjellige produkter.

 • PROFFPRATEN: Takprat med Thomas

  30/08/2023 Duración: 08min

  Proffpraten retter søkelyset på ulike utfordringer håndverkere møter på byggeplassen og hvordan disse kan løses ved hjelp av våre produkter. Hva fungerer for de som bygger og hvilke produkter blir foretrukket avhengig av klima og lokale værforhold. Vi ser på rehabiliteringer og nybygg i samspill med byggeskikk, historie, lokasjon og miljø. I denne episoden av Proffpraten tar Daniel fra Mork Snekkerservice turen innom kompetansesenteret på Isola i Porsgrunn for å snakke med produktteknisk rådgiver Thomas Gjessing. Over boller og kaffe går de over et yndet tema: tak. Takshingel er et av Isola's mest solgte produkter og et område der mange spørsmål blant håndverkere og privatkunder florerer om tekking, bruk, vær og reparasjon. Her er det sikkert mange som lurer på mye, og Daniel har samlet sammen noen vanlige spørsmål pluss noe fra kunder og kollegaer.

 • Hva fører klimaendringene til for bransjen? Skremmende HMS-tall fra Oslo

  11/06/2018 Duración: 19min

  Forsker Berit Time i Sintef om hva klimaendringene fører til av endringer i praksis for byggebransjen. Og verneombud er skremt over HMS-tall.  

 • Om økt produktivitet og verdens høyeste trehus

  08/06/2018 Duración: 22min

  Produktiviteten i byggebransjen går ned. Hvordan fungerer Lean-modellen for å motvirke dette? Og Mjøstårnet blir verdens høyeste trehus. Hvordan foregår arbeidet?