Jegerpodden

Informações:

Sinopsis

Jegerpodden - en podcast av og for jegere, hør en ny episode hver fredag!

Episodios

 • Del 2 med Jo Inge Breisjøberget - Elgforvaltning, bukk- og duejakt

  04/04/2024 Duración: 01h55min

  Om du ikke har hørt del 1, anbefaler vi å sjekke ut den først. I denne delen dukker vi inn i et tema som inneholder mye følelser og mange meninger, nemlig elgforvaltning. I tillegg bruker vi tid på to andre lidenskaper Jo Inge har, nemlig bukkejakt og ikke minst duejakt. Her deles det med andre ord mye kompetanse og kunnskap både om forvaltning og praktisk jakt. Det blir selvsagt også god plass til noen meget gode jakthistorier! Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden  Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Del 1 med Jo Inge Breisjøberget - Rypedoktor, Statskog og småviltforvaltning

  21/03/2024 Duración: 01h33min

  Endelig har vi fått tatt en prat med Fagsjef for jakt og fiske i Statskog, Jo Inge Breisjøberget. Den ble faktisk så innholdsrik og lang denne praten at vi velger å dele den i to. I denne første delen blir vi litt mer kjent med Jo Inge før vi går inn i hans bakgrunn som rypedoktor. Så snakker vi om hans tanker og kunnskap omkring småviltforvaltning.Om du har lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Villrein og skadefelling med Simen Steigen Live fra Alvdal

  14/03/2024 Duración: 01h45min

  Her blir det både musikk og gode historier. Simen er en lidenskapelig villreinjeger. I tillegg har han over mange over brukt mye tid på skadefelling av store rovdyr. Og her får du høre noen av opplevelsene derfra, i tillegg til reinsjakt og andre gode historier. Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Du registrerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Rype, skogsfugl, fuglehunder, gaupe og jerv med Arild Dahl

  07/03/2024 Duración: 03min

  Uken gjest er Arild Dahl som i tillegg til å være en godt over snittet ivrig jeger også har vunnet NM Skog! Her kommer det både tips og gode historier, og i tillegg til fuglepraten blir det god plass til Arilds andre jaktlidenskap. Nemlig jakt etter gaupe og jerv :-) OBS: denne episoden deles i sin helhet eksklusivt med Jegerpodden-Patreons :-) Om du har lyst til å få tilgang til denne og alle andre episoder, pluss Jægertoner og samtidig støtte jobben vi gjør med Jegerpodden er du hjertelig velkommen inn i jaktlaget! Du registerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Gevirekspert Jens Engan

  29/02/2024 Duración: 01h39min

  Jens Engan har vært gevirdommer siden han var 19 år og har blant annet skrevet hovedoppgave om elggevir. Det blandet med en genuin interesse for både gevir og jakt gjør han til kanskje en av de fremste ekspertene på dette temaet i Norge. Å dermed er det klart for litt sikkelig gevir-nerding! Hva er Cervin og Palmat? Og hvor mange ulike typer rådyr og hjortegevir finnes det? Det å mye annet får du svar på i denne episoden. Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jakten på magiske øyeblikk med Trygve Åsvestad

  22/02/2024 Duración: 01h59min

  Trygve Åsvestad har jaktet magiske øyeblikk rundt om i hele verden, noen av høydepunktene deler han med oss i denne praten. Her får du jakthistorier fra mange land, fortalt på en aldeles fortreffelig måte. Trygve har i hele sitt liv vært en lidenskapelig jeger i både inn og utland. Her vi innom alt fra rype til bøffel, så her bør det være noe for en hver smak. Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Børsemaker, lærer, jeger og våpenensusiast Dag Ole Ward

  15/02/2024 Duración: 02h28min

  Vi har tatt turen til Støren for å besøke den landsdekkende linja for de som ønsker å bli børsemaker. Her tar vi en prat med en av de to lærerne der, Dag Ole Ward. Han har vært børsemaker i 30 år, og har i en årrekke lært opp nye børsemakerspirer. I denne episoden tar vi en prat om denne utdanningen, hvordan det er å være børsemaker, og det blir god tid til masse deilig våpennerding, blant annet om Dag Oles velfylte våpenrom. Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget, da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden   Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nyttårsepisode med styreleder i NJFF Knut Arne Gjems!

  08/02/2024 Duración: 01h20min

  Først tar vi en runde på hvordan den innholdsrike jakthøsten har vært for Knut Arne. Før vi går inn i materien og snakker om året som ligger bak oss og det som vi såvidt er i gang med sett med NJFF-øyne. Vi er innom medlemsvekst, endringer for lokalforeninger, nye lover, regler og endringer som er på trappene. Vi blir mildt sagt engasjerte over noe av det som kommer fram, så her er det bare å spisse ørene :-) Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Revejakt med Jens Lundberg

  01/02/2024 Duración: 02min

  Vi har tatt en prat med en ivrig jeger ved navn Jens Lundberg. Her er vi innom litt forskjellig, men mest av alt så er det snakk om han store lidenskap for revejakt med støver og terrier. Her er det både gode historier og tips plukke opp! OBS: Denne episoden deles eksklusivt med vårt Patreon-jaktlag, om du vil bli med der og få tilgang til denne pluss 40 andre episoder av Jegerpodden, tilgang til div jaktfilm, bli med i trekningen av fine premier er du hjertelig velkommen inn! Du registerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jakt på rovvilt, rein og elg med brødrene Hvattum

  26/01/2024 Duración: 02h32min

  Dette er to over snittet ivrige og allsidige jegere. Her blir det prat om jakt på både hare, gaupe, elg, hjort, jerv og villrein. Så er bør det med andre ord være noe for de fleste jegere. Espen og Kenneth deler villig både gode tips og ikke minst historier.Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden   Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ta vare på pelsen fra jakta med Ida Sofie Nordbakk og Jannicke Romøren Eriksen

  18/01/2024 Duración: 01h09min

  I dagens episode har vi besøk fra Ida Sofie Nordbakk som driver Mont. Li og Janikke Romøren Eriksen som driver Pelsatelier. Dette er to meget driftige damer med samme lidenskap for å ta vare på pels fra jakt og fangst. Her får du vite mer om hvordan du skaper det beste utgangspunktet for å ta vare på pelsen, flåing og hva du kan bruke den til. En litt anderledes episode av Jegerpodden, men med mye læring å ta med seg! Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Per Strandbakken forteller om Krypskytterkongen

  11/01/2024 Duración: 01h51min

  I Moss bor det en kar som heter Per Strandbakken. Per har hele sitt liv vært en ivrig jeger, og som ung jeger ble han kjent med en kar som går under navnet Krypskytterkongen. Dette er kanskje Norges største/verste tjuvjeger gjennom tiden, som mer eller mindre viet hele sitt liv til nettopp krypskyting og tjuvjakt. Etter at kongen gikk bort, skrev Per ei bok om denne personen og hans utrolige historie, og den kan du nå høre som podkast! Har du også lyst til å bli Jegerpodden Patreon, da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jegerpodden Live fra Lillestrøm 2023

  14/12/2023 Duración: 02min

  Sist uke hadde vi sesongens siste episode, men vi har natruligvis en ekstraepisode for Patreons som en liten førjulsgave :-) I denne episoden får dere høre opptaket fra årets liveshow på Lillestrøm under Camp Villmark! Noen stikkord er tabber, strømhalsbånd, frieri, sterke historier og urpremiere på Baksporet...

 • Jakt og historier live fra Lierne med Ronny Kveli og Alf Joar Aspnes

  07/12/2023 Duración: 01h40min

  Vi har kommet til sesongens siste episode av Jegerpodden, men til det har vi selvsagt spart en godbit. Denne gangen er det et opptak fra en livepodkast i Lierne i sommer, først har vi med en gjest som på ingen måte visste han skulle på scenen. Nemlig Ronny Kveli, men til tross for overraskelsen så varter han opp med gode historier og masse latter. Så er det klart for Alf Joar Aspnes, som har mange tiår bak seg som jeger og fisker, og her kommer historiene på rams! Håper du vil like denne, og at du blir med oss over i en ny sesong og nytt år! God jul til alle Jegerpodden-lyttere! Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jægertoner, spørsmål og svar med Magnus Hestegrei og Svein Jæger Hansen!

  30/11/2023 Duración: 02h39min

  Hva er Sveins beste mattips, hva hadde Magnus valgt mellom alltid gamle gitarstrenger eller alltid bom på første skudd? Og hva er egentlig størst, jaktlysten eller sexlysten?

 • Jaktlosen Petter O. Agle med Per Morten Grande

  23/11/2023 Duración: 01h21min

  Per Morten har selv vært en godt over snittet ivrig jeger gjennom livet og har vokst opp med jakthistoriene fra sin bestefar. Det er historiene fra opphavet vi tar tak i, og kanskje kan de gi svar på hvor John Petters velutviklede jaktlyst kommer fra? ;-) Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare her: https://www.patreon.com/jegerpodden  Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Elg, viltgjerder, ettersøk, rådyr og rovvilt med Steinar Røssvoll

  16/11/2023 Duración: 02min

  PS: Denne episoden deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du vil høre denne og over 35 ekstra episoder av Jegerpodden, samtidig som du får flere fordeler på kjøpet registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpoddenSteinar Røssvoll har i flere tiår vært en ivrig jeger og ettersøksjeger. Han var i tillegg en av de første rovviltkontaktene i det som ble SNO. Med andre ord en kar meg godt over snittet antall dager i felt. Vi tar en prat om både elg og rådyrjakt, i tillegg til rovvilt og et prosjekt med viltgjerder der Steinar har vært svært engasjert i mange år.  Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Isbjørn, sel- og hvalfangst med Bjarne Harald Brobakk

  09/11/2023 Duración: 01h30min

  Bjarne Harald Brobakk forteller om noen av sine opplevelser fra et langt liv på mange skuter til sjøs og på ishavet. Han har 19 turer på selfangst, har skutt 13 isbjørner, reist på kvalfangst, og vært til topps på Rossøya, Europas nordligste punkt. Han startet sin karriere som sjømann som 15 åring i malmfart i 1960 og er i dag en ivrig jeger. Her blir det med andre ord gode historier og et spennende innblikk i Norsk fangsthistorie. Lyst til å bli medlem i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Beagle, harejakt, avel og jaktprøver med Nils T. Kjøsnes

  02/11/2023 Duración: 02h12min

  Nils T. Kjøsnes fra Selbu har i flere tiår drevet aktivt med Beagle og harejakt. Det har gjort han til både jaktprøvedommer, oppdretter og medlem i avelsråd. Nils er med andre ord en mann med mye erfaring både når det kommer til hunder, jakt og avel. Vi tar en prat om Beagle som rase, om hvordan jaktprøvene gjennomføres, hans tanker om avel og mye mer. Her er det erfaringer og tanker å ta med seg både for ferske og erfarne jegere og hundefolk :-) Har du lyst til å bli medlem i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Norsk Elghund Sort, bandhundjakt og utstilling med Camilla Hartz Repshus

  26/10/2023 Duración: 02h08min

  Norsk Elghund Sort har over år blitt en stadig mer populær rase, og ei av de som har jobbet mye for denne rasen er Camilla Hartz Repshus. Hun har tidligere vært leder av avelsrådet og er i tillegg både jaktprøve- og utstillingsdommer. Med andre ord har vi her med en meget engasjert og dyktig jeger å gjøre. Vi snakker om NES, utvikling av rasen, båndhundprøver, utstillingstemaer og selvsagt bandhundjakt for å nevne noe :-) Nok engang lærer vi mye nytt, og det kan nok de aller fleste gjøre gjennom denne praten.Har du også lyst til å være med i Patreon-jaktlaget så er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden Bli med i Patreon-jaktlaget du også! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 14