Vækka Som Va

Informações:

Sinopsis

Vækka som va er en podkast som gis ut av Mediehuset Innherred. I podkasten diskuteres aktuelle saker som har funnet sted i Verdal og Levanger den siste tiden. Erlend Aune er programleder, og med seg har han redaktør Roger Rein og Jostein Grande fra kommunikasjonbransjen.

Episodios

 • Vækka som va 15-22

  10/06/2022 Duración: 27min

  Vi har med oss innfløttar'n Kent-Einar Myreng. Da blir det selvsagt snakk om årets vømmølfestival. Men først snakker vi med Espen Leirset om saken om den 15-åringe skoleeleven som fikk bot fra Atb fordi han hadde glemt busskortet sitt.

 • Vækka - Som - Va - 14 - 22

  20/05/2022 Duración: 29min

  Bør nordtrønderske kommuner stille større krav til NTE. Burde ikke det offentlig eide kraftselskapet gi mer av sitt overskudd tilbake til kommunene i form av utbytte. Det siste er podkastpanelet enige om, men ikke nødvendig hvordan man skal komme dit.

 • Vækka - Som - Va - 13

  07/04/2022 Duración: 34min

  90 eller 110 km/t? Lokalavisas redaktør Espen Leirset mener Innherred vil sakke akterut om det ikke blir bygd firefelts E6 med 110 km/t gjennom distriktet. Utspillet har skapt oppmerksomhet og debatt. Jostein Grande mener det holder med motorvegstandard og 90 km/t . De to tar debatten i «Vækka som va».

 • Vækka - Som - Va - 12 - 22

  01/04/2022 Duración: 26min

  Espen Leirset er ny ansvarlig redaktør. Han gjester ukas «Vækka som va» og forteller om sine erfaringer så langt. Leirset har også klare meninger om skolenedleggelser i Verdal. Etter hans mening var dette en nødvendig vedtak. At dette først og fremst går ut over Senterpartiet i Verdal overrasker han ikke. – Dette viser at Senterpartiet ikke har holdt det de lovet og at politikken til partiet noen ganger har det vanskelig i møtet med hverdagen, sier Leirset.

 • Vækka - Som - Va - 11 - 22

  23/03/2022 Duración: 27min

  Fatima Almanea er tilbake i «Vækka som va», i en utgave som handler mye om henne selv og hennes opphold i Mosul i Irak der hun har oppholdt seg siden august i fjor.

 • Vækka - Som - Va - 10 - 22

  18/03/2022 Duración: 31min

  I dag snakker vi mest om en svært spennende satsing fra selskapet Trønderenergi. En konstruksjon som også NTE bør vurdere å kopiere, om de ønsker å spille en rolle i industriutvikling i det tidligere Nord-Trøndelag. Vi er også innom skolestruktur i Verdal, hotellplaner i Levanger og flyktningsituasjonen etter krigen i Ukraina. Og Jostein Grande gleder seg veldig over en en hendelse i Verdal i denne uka.