Klitorisk Pod

Informações:

Sinopsis

En åpen samtale om sex oss jenter imellom, og et forsøk på å avlegge tabu rundt temaet seksualitet. Av kvinner for kvinner uten fasitsvar.

Episodios

 • #4 Å bytte penis med sexpert #2

  29/10/2018 Duración: 45min

  Vi har med oss sexpert #2, og snakker om de intime aspektene ved sex i et forhold, versus de ikke så intime aspektene ved sex med en ukjent. Å bytte penis rett og slett. Blir man noensinne komfortabel med å se sin signifikante andres O-face? Hva om dirty talk går galt og du bryter ut med noe som hørtes sexy ut i hodet ditt men ikke så veldig ut i det åpne? Hvor komfortable blir man egentlig?

 • #3 One night stand med Sexpert #1

  27/09/2018 Duración: 01h23s

  Alle seksuelle eskapader begynner med et one night stand. Hva skal til for at du begir deg ut på dette eventyret sex kan være? Hvor pinlig er det på en skala fra en til ti å møte igjen personen fra en bedugget natt? Hva hvis du ikke kjenner dem igjen? Alt dette pluss mye mer prater, tuller og ler vi oss igjennom i dagens episode hvor vi forøvrig har med oss vår aller første sexpert!!! Vi håper du vil le med oss og kanskje kjenner deg igjen i noen av de fine/rare opplevelsene vi har hatt med dette udefinerbare fenomenet ONS.

 • #2 Kontroll over egen orgasme

  17/09/2018 Duración: 35min

  Orgasme gjennom vaginal eller klitoral stimuli? På et ONS eller med langvarig partner? På egenHÅND eller med vibrator?;) Går det an å tenke seg til en orgasme? Vi undersøker den mystiske kvinnelige orgasmen.