Typisk Indøk - Med Line & Liset

Informações:

Sinopsis

Podcast by Line & Liset

Episodios

 • E8: Inga Strümke om maskiner som tenker

  25/01/2024 Duración: 01h04min

  Med oss i studio har vi AI-forsker ved NTNU, Inga Strümke! Vi dypdykker ned i en verden av matriser og kunstig intelligens! Hva er det skumleste med AI? Burde Norge bli med i EU og hvem er det egentlig som regulerer utviklingen? Er Inga optimistisk, eller? Alt dette og mye mer får du svar på i dagens episode! Hun byr også på 3 veldig lættis vitser helt til slutt:) Det er bare å glede seg, god lytt!

 • E7: Indøkrådet med Helena og Henning

  28/11/2023 Duración: 57min

  Hør oss løse innsendte dilemmaer med førsteklassing Helena Fosse Bastiansen og fjerdeklassing Henning Lied Gullbekk. Kan man saksøke Janus og burde den kleine samtalen taes i Kjel-kantina? Gå for noen i samme verv? Sove sammen med en som har kjæreste? Det får du svar i episoden! Vi avslører også at en av oss har fått seg kjæreste. God lytt!

 • E6: Tim Torvatn om kjønnspoeng, amøbeleken og humor

  13/11/2023 Duración: 39min

  Bli bedre kjent med indøks egne Tim Torvatn, mannen bak de omdiskuterte kjønnspoengene. Du får høre sang og svar på hvordan det er å være en levende meme, uten selv å vite det! Mister indøk denne legenden fremover, eller er det bare starten på en ny æra? Finn det ut og kos deg med denne latterfylte episoden!

 • E4: Nicolai Tangen om lykke, ledelse og motivasjon

  23/10/2023 Duración: 42min

  Vi har tatt en prat med Nicolai Tangen på kontoret hans i Norges Bank. Hva skal til for å bli ansatt i Oljefondet? Hva er viktigst, karakterene dine eller hva du har gjort utenom studie? Hvordan takle at du føler deg demotivert en studiedag? Vi prater med han om hvordan være en god leder, viktigheten av tillit og å takle motgang. Til slutt kommer han med sine beste boktips, som altså ikke er Ole Brum. God lytt!

 • E3: Nora Kyte om EA og å ta første steg

  14/10/2023 Duración: 47min

  Møt femteklassingen som er leder i Effektiv Altruisme NTNU! Hun er ikke redd for å ta første steg og har vært på utveksling i Sveits. Vi snakker om å løfte rare meninger, dating/tinder og BCG. God lytt!

 • E2: Erling Eide Hustvedt om kjærlighet, politikk og psykisk helse

  05/10/2023 Duración: 54min

  Hils på tredjeklassingen Erling Eide Hustvedt! Visste du at han sitter i bystyret i Trondheim? I episoden diskuterer vi "Hva stemmer en indøker?"-undersøkelsen, reflekterer rundt kjærlighet og babler i vei om masse annet gøy. God lytt!

 • E1: Petter Haga om livsfilosofi, evig tredemølle-jag og Mango IPA

  07/09/2023 Duración: 59min

  Hils på vår første gjest - Petter Haga! Han er bedre kjent som artisten bak låten Mango IPA, men visste du at han også har gått på indøk? I episoden dykker vi dypere inn i en utradisjonell karrierevei, hvordan tåle avslag og hva som avler kreativitet. God lytt!

 • Pilot - Thale og Bertine

  22/08/2023 Duración: 43min

  I sesongens første episode av Typisk Indøk blir dere kjent med de nye programlederne Thale og Bertine. Vi byr på latter, interessant tematikk og personlige tanker. Bli med oss på våre opp- og nedturer. God lytting!

 • Marie og Anna takker for seg og blir kjent med de nye programlederne!

  13/06/2023 Duración: 25min

  Ingen ting varer evig - selv ikke Typisk Indøk med Marie og Anna. Vi har storkost oss som programledere i verdens beste pod og synes det er litt vemodig å gi slipp! Det som derimot er stas er at vi, etter en omfattende søknadsprosess, har gleden av å sende stafettpinnen videre til to rå damer. Førsteklassingene Thale og Bertine er de nye programlederne! For å sikre en ryddig erfaringsoverføring har vi invitert jentene til Studio Tyholt for en hyggelig prat. Godt lytt!

 • Sondre & Jens - Janus FK spesial

  02/05/2023 Duración: 28min

  Gjør dere klare for en ekte Janus FK spesial med Sondre og Jens! I denne episoden svarer de to trenerene (og spillerene) på indøk sine lytterspørsmål, hvor det blir tydelig at janus FK er mer enn bare fotball. Bli kjent med både Jens, Sondre og janus FK i denne episoden - god lytting!

 • Fannar om sin fortid som dubber og hvordan hooke flest mulig på byen

  17/03/2023 Duración: 30min

  Fannar har ikke bare herja i revyen den siste tida, han har også tatt turen innom Studio Tyholt! Han forteller blant annet om sin fortid som stemmen til Eliasbåten og rapper i "vask de henda"-reklamen, hvor kult er ikke det! I tillegg deler han sine beste tips for å få hooke flest mulig på byen og avslører sin egen rekord. Gutten er rett og slett en stjerne og vi er fan! Godt lytt

 • Kristian Rabben om judo og kleine situasjoner på INDØK

  06/03/2023 Duración: 25min

  I denne episoden får vi besøk av 1. klassingen Kristian Rabben! Han har har hatt en imponerende judokarriære før han begynte på INDØK, som vi får høre mer om. Dette pågangsmotet og gutset har han videre tatt med seg på studiet, hvor han ikke er redd for å prøve noe nytt. Kristian får også en challange, hvor resultatet er at kleine situasjoner blant våre medstudenter på INDØK blir gjenfortalt på podden.

 • Jenny Temmerud får challange og må svare på vanskelige trilemmaer i fuck, marry, kill

  05/02/2023 Duración: 35min

  Denne uka får vi høre Jenny (1) i podden! I denne episoden har Jenny fått en challange, hvor hun skal finne ut hvordan ståa mellom 1. og 5. klasse er etter arrangementene dette og forrige semester. Jenny blir også utfordret til «fuck, marry, kill» i kjent indøk stil, hvor svarene stort sett blir basert på «åpenbare grunner». God lytting!

 • Nyttårspilot - Årets kåringer og spådommer for 2023

  23/01/2023 Duración: 16min

  Nytt år nye muligheter! Endelig var vi tilbake i Trondheim og nok en pod er spilt inn. Marie har blitt DJ siden sist og laget en helt ny mix av Jason Derulo. Vi har også hostet opp noen ekstremt subjektive kåringer for året som var. Men hva vil det nye året bringe? Anna og Marie spår hva som kommer til å skje i det nye semesteret, og avslører sine nyttårsforsett. Godt lytt!

 • E7: Tobias om å sjekke opp naboen og 30 års reunion på kjelhuset

  05/11/2022 Duración: 41min

  Trenger du noe å høre på på vei hjem fra byen i natt? Fortvil ikke - ny episode er nemlig ute

 • E6: Emma om søt musikk mellom EKHO og MKM, ekstremt karakterpress og ensomhet på INDØK

  20/10/2022 Duración: 40min

  Ny episode er ute! Vi har vært så heldige å få bli kjent med solstråla og vervdronninga Emma fra andreklasse. I anledning verdensdagen for psykisk helse og den psykososiale undersøkelsen som har blitt gjennomført på instituttet er ukas case satt av til å fremme åpenheten rundt dette. Ta vare på hverandre og god lytt!

 • E5: Marie om sparetips og Ask med tips til utveksling

  09/10/2022 Duración: 35min

  I denne episoden gir vi deg siste nytt fra ballet

 • E4: Helle om å miste kontroll og kjærlighetsdrama på indøk

  23/09/2022 Duración: 36min

  Endelig fredag, og hva er vel bedre enn å kickstarte helga med en ny episode! Første jentegjest er et faktum, og det er ingen ringere enn vår kjære Helle Hagli

 • E3: Aidan gir innsikt i MKM bobla og hva man bør gjøre i Trondheim

  12/09/2022 Duración: 29min

  Ny uke, nye muligheter og enda en ny episode er ute! Selveste CFO-en i MKM har gjestet studio, noe vi i Typisk Indøk kan å sette pris på. Vi kan by på en inspirerende kar med en imponerende fortid som toppidrettsutøver. Ukas case kommer med flere gode råd som vi har drista oss til å samle i et beslutningstre. Det vil også bli noen spørsmål om MKM. God lytt!

 • E2: Aksel om måker og 03 damer

  02/09/2022 Duración: 36min

  Ny episode er ute! Denne gangen med vår gode venn Aksel Borgmo som gjest. Vi kan blant annet friste med utallige nestenulykker, en kritisk måkehistorie og et hemmelig oppdrag fra gutta krutt. Det blir selvfølgelig også noe case som resulterer i rammeverket, de 7 P-ene. God lytt!

página 1 de 5