Businessdamer

Informações:

Sinopsis

En podcast om hverdagen som gründer. Vi snakker om business, markedsføring og sosiale medier.

Episodios

 • Det finnes ingen fasit!

  05/04/2024 Duración: 20min

  Vi er lei for å måtte avsløre det, men det finnes virkelig ingen perfekt businesstruktur! Hør vi hardt og brutalt tar livet av myten i ukens episode av Businessdamer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jålerier og (u)nødvendigheter i business

  29/03/2024 Duración: 19min

  Det er jo så mye gøy man kan gjøre i business! Men hva er jåleri og hvor går grensen på hva man må ha og hva man kan ha? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Introsamtaler, avklaringer og forventninger

  22/03/2024 Duración: 19min

  En god match? Introsamtaler er noe man bør ha med aktuelle kunder før de kjøper for eksempel coaching eller en pakke av deg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Salg er en selvutviklingsreise!

  15/03/2024 Duración: 18min

  Hilde og Guri synd salg er gøy. Men for de aller fleste som skal begynne å selge sitt produkt kan det være litt av en prosess! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Hvorfor er det så vanskelig å være ekte i Sosiale Medier?

  02/03/2024 Duración: 17min

  Det å være ekte i sosiale medier er ikke alltid like enkelt - her er tipsene til hvordan du løser det! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det er mer å hente, jente! (Om bruk av e-post)

  01/03/2024 Duración: 20min

  Hvordan bruker du e-posten din? Tenk om vi la ned like mye innsats på den som på sosiale medier. Det er så mye mer å hente på å begynne å bruke e-postlisten din aktivt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Listebygging

  23/02/2024 Duración: 22min

  Listebygging er en avgjørende markedsføringsstrategi! Hilde og Guri deler erfaringer og tips om listebygging i ukens episode. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Dytte på dritt

  16/02/2024 Duración: 17min

  Kjære business dame, du vet det kanskje ikke, men sannsynligheten for at DU sitter på en gullgruve er stor! I denne episoden får du faktisk løsningen på hvor og hvordan du kan finne og børste støvet av ditt gull. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bokormene anbefaler bra businessbøker

  09/02/2024 Duración: 20min

  Ohoi, vi har lest mange bøker! I denne episoden anbefaler vi våre 3 favorittbøker hver. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Den store smellen

  03/02/2024 Duración: 21min

  Kaaaboom, kræsj, bang! Den store beryktede og fryktede smellen. Både Guri og Hilde har erfaring med å ha gått på den eller vært så tett på man kan komme. Finnes det noen råd for å unngå ubrenthet? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ubehageligheter i business

  26/01/2024 Duración: 19min

  Nytt år - ny sesong - den 12. i rekken! Vi hopper rett i "dritten" i årets første episode. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Upcoming events og andre eventer

  30/11/2023 Duración: 32min

  Hvordan er Guri og Hilde på planlegging av eventer? Finnes detén god måte å forberede seg? Guri har også hatt egentid på uro-metoden kurs. Lytt til sesongens siste episode av Businessdamer for gode tips og erfaringer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Reboot

  23/11/2023 Duración: 32min

  Businessdamer er tilbake i vante omgivelser! I dag snakker vi blant annet om restart av maskiner og mennesker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Businessdamer går i studio - med Annabell Stefanussen

  20/11/2023 Duración: 37min

  Forrige uke var vi live, denne uken går vi i studio - for første gang. En totalt uredigert episode! Og vi har med oss en gjest, selveste Annabell Stefanussen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Live fra Podcastfestival på Drammen Bibliotek

  13/11/2023 Duración: 50min

  Dette er en spesialepisode, spilt inn foran Live publikum på Drammen Bibliotek. Vi snakker om hvorvidt egen business er veien til lykke, rare ting gründere gjør, og hva vi ville gjort hvis vi skulle begynt på nytt i dag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Meltdown og ubrukte muligheter

  02/11/2023 Duración: 35min

  Forberedelse til podcastfestival er bare noe av det som står på agenden til Businessdamer denne uken. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bedragersyndromet og lugn lansering av Mastermind

  27/10/2023 Duración: 27min

  Nok en spennende uke er tilbakelagt, i Hildes businessnettverk Millions of Mirrors har Tanya Geisler holdt foredrag om bedragersyndromet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Universets gave

  20/10/2023 Duración: 32min

  Guri har vært på Mastermind i Moss og Hilde har fått astrologisk reading, samt bretta bilen rundt et hjørne i parkeringshus, Hør alle detaljene, og mere til i episode 7. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Soloppganger og salt

  12/10/2023 Duración: 34min

  Businessdamer er endelig tilbake etter en liten høstferie. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nettverk og ny kollega

  29/09/2023 Duración: 31min

  Networking, kronisk bihulebetennelse og ny kollega! Det er like spennende for oss Businessdamer å høre om hverandres uke som det forhåpentligvis er for deg som lytter på podcasten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 11