Folk Og Vin Med Espen Og Ove

Informações:

Sinopsis

HALLO!Espen og Ove er begge utdannede sommelierer (fransk tale for vinkelner) og bosatt i Bergen. Nå har de plutselig laget en podkast om vin, men ikke bare om vin. Av og til handler det også om folk også, og folk sin favorittvin. Og hva folk drikker og hva de spiser. Og så får de mat fordi de stilte opp. Og vin, men ikke alltid den de liker best. Ove og Espen får ikke penger av folk (andre) for å gjøre dette.MEN HVIS DU VIL KAN DU SENDE OSS ET POSTKORT.

Episodios

 • Espisode 9: Farvel

  31/10/2018 Duración: 41min

  Espen har noe på hjertet, og det er ikke hva som helst. Vi spiser vaktel, og pizza med hermetikk på, og steambuns, ordentlige. Ellers er det en del snakk om øyenbryn og italiensk vin. 

 • Episode 8: Scion of Sinai

  17/10/2018 Duración: 48min

  Bernhard og Monique fra Scion og Sinai og Sør Afrika kommer på besøk! Vi serverer dem kefir og raspeballer som vi tvinger dem til å spise og snakker om vin og druer i Sør Afrika. Espen snakker ganske mye drit om en spesifikk drue som vi dessverre må smake på nytt. Alle må snakke engelsk. 

 • Episode 7: Middag med Amanda Bahl!

  03/10/2018 Duración: 36min

  Vi spiser 5 retter til SAMME champagnen. Amanda forteller hva hun legger vekt på i en matanmeldelse og Espen Kaiser sier akkurat hva han mener om Dom P. LIKER HUN MATEN VÅR?????

 • Episode 6: Sherry og Ramen

  25/09/2018 Duración: 36min

  Hvorfor klarer ikke Portugal lage korker som ikke korker vinen hvis du skjønner hva vi mener? Og er det tillatt med kjøpe-nudler når du skal spise ramen, eller MÅ de lages selv? Hvordan er sherry med Ramen, EGENTLIG? Få svar på dette og den endelige fasiten på ikke-riesling vinanbefalinger til asiatisk mat.

 • Episode 5: Blindsmaking og lammevin!

  18/09/2018 Duración: 48min

  Vi får besøk av Bergens beste smaker og får kurs i blindsmaking. Lammesesongen er her og vi finner ut av hva som er best av dolcetto og nebbiolo,( eller ingen av delene) til lam. Du får endelig sbar på om fløtegratinerte poteter er ut eller in. Vi tester også Vodka & redbull, hurtigmat og går bak kulissene til Bergen Vinfest.

 • Episode 4: Heia Slovenia og burgerfest

  09/09/2018 Duración: 36min

  Hva slags viner passer best til burger? Hvilken slovensk oransjevin må du bare smake? Hvilken kjent bergensperson kommer og besøker oss i podkasten snart og HVA skal vi servere henne? Plis kom med råd!

 • Episode 3: PetNat og Pølser

  03/09/2018 Duración: 40min

  Oi! Få de aller beste petnat-anbefalingene på polet i Norge AKKURAT nå! Få oppskrift på din personlige pølsefest.

 • Episode 2: Oransjevin til mat med gjest: skuespiller Eirik del Barco Soleglad

  21/08/2018 Duración: 45min

  Folk og vin får besøk av hovedrolleinnehaver Eirik del Barco Soleglad i det kommende stykket "Hotel Norge" på Den Nasjonale Scene. Vi drikker vin fra Eiriks hjemland Frankrike og prøver ut Espens oransjevin-anbefaling med to typer gris. En vinetikett med bilde av Jesus på får gjennomgå ganske kraftig.

 • Rosiner i øllen!

  04/08/2018 Duración: 28min

  Hva er for tidens aller beste beaujolaiskjøp på polet? Og hvordan går du frem for å dyrke chili i vinduskarmen? HVEM har gjæret en øl med rosiner i? Er det i det hele tatt godt? Alt dette og deilig fritert kylling på de aller første episoden av Folk og Vin med Espen og Ove.