Flowcast

Informações:

Sinopsis

FlowCast sitt mål er at det skal være en motiverende destinasjon for samtaler med interessante personer innen idrett, næringsliv, relasjoner og jakten på en optimal hverdag.Hør Christoffer Solheim, daglig leder av FlowState, intervjue inspirerende personligheter hver uke der han henter frem unike historier og får innsikt i de som lever i eller av å være i flytsonen.(Flyt (eller Flow) er et psykologisk begrep som først og fremst er blitt utforsket av sosialpsykologen Mihály Csíkszentmihályi og betegner en tilstand der man blir så oppslukt av en aktivitet at man glemmer tid og sted. En tilstand av flyt innebærer blant annet at man er motivert, tilfreds og går i ett med selve aktiviteten man holder på med slik at man glemmer seg selv og føler at man lever i nuet.)

Episodios

 • Flowcast #43 Christian Lawley

  27/11/2022 Duración: 01h32min

  Christian Lawley, en nybakt pappa i en hektisk hverdag med utfordringer større en de fleste hadde taklet! I allefall like bra som han. Høre hans utrolig sterke historie, i kampen om livsviktig medisin. Inspirerende og motiverende holdning til livets utfordringer!

 • Flow Cast #42 Leandra Valencia

  29/04/2021 Duración: 01h33min

  Leandra Valencia er en ung dame med masse flotte kvaliteter, jobber som filmskaper, youtuber og hobbyfotograf. Men hun har også en litt utfordrende fortid med rus! Som sterk kontrast til siste podcast med Andre Nilsen, snakker vi her om utfordringene forbunnet med rus, hennes tidligere rusproblemer og veien hennes gjennom de 12 trinn for å bli rusfri. Hva går 12 trinns systemet ut på? Hvordan har dette hjulpet henne og takle hverdagen som rusfri ? Vi snakker også om hvordan mann kan stimulere seg selv til å føle seg bedre uten rus. Satt veldig stor pris på samtalen med Leandra, sjekk hun ut på youtube og Instagram!  

 • #41 Andre Nilsen

  28/04/2021 Duración: 01h37min

  Styreleder for Normal Norge er tilbake igjen for 3 gang! Denne gangen snakker vi om regjeringens forslag til ny rusreform, stigma, straff som virkemiddel, avkriminalisering osv.  Det er som vanlig en del avsporinger, det hører med. Kanskje til og med et par sjokkerende utsagn, men husk at å bli fornærmet er et valg! Du kan finne Podcasten på Youtube også!

 • #39 Laurent Kelmendi

  24/09/2020 Duración: 01h05min

  Laurent Kelmendi er en norsk hiphop artist som tidligere var medlem av boybandet "The Main level" han går nå sine egne veier med manager Aldin og plateselskapet Mademanagement.  I August hadde han konsert på verftet i Bergen under strenge koronatiltak, men det ble kjempe suksess.  Følg han på Instagram under navnet Laurentkelmendi og hør musikken hans på Spotify  

 • #40 Eskil Digernes

  14/09/2020 Duración: 01h16min

  Fotograf og eventyrer Eskil Digernes, en unik karakter med en uvanlig historie. Hans Instagram er absolutt verdt en titt, fantastiske bilder fra verden over!  

 • #38 Gard Ryum

  17/08/2020 Duración: 02h06min

  Gard Ryum en Beinhard mann med et unikt talent og interesse! Ta deg en tur innom Gard sin instagram profil eller hans hjemmeside Tatsujinkan.com før dere hører denne. Vi snakker om å smi sinnet og være i kontakt med seg selv. Kamp og trenings filosofier. Noen kontroversielle tanker rundt diverse, feks nikotin osv  En sann fornøyelse å få et innblikk i hva som driver denne mannen til å holde seg i form og pushe grenser for hva som er mulig med kropp og sinn! 

 • #37 Martin Skadal

  17/08/2020 Duración: 01h17min

  Martin Skadal er en ung miljøaktivist og forkjemper som nylig ble med i Dagens næringslivs liste over topp 30 unge ledere under 30 år. Vi snakker om hans vei fra telefonsalg til altruisme! Blir en del annet også som feks hans korte tid som munk. Her er det bare å lene seg godt tilbake å la seg bli inspirert av hans driv og motivasjon for å gjøre verden til et bedre sted for alle. 

 • #36 Kevin Frøystad - Lev Sterkt

  05/07/2020 Duración: 01h27min

  Mentaltrener og coach Kevin Frøystad har i 20 år bidratt med sin hjertevarme og kunnskap til glede og hjelp for tusenvis av mennesker. Hans største gave i dag er å kunne hjelpe andre mennesker til et bedre liv. Hans arbeid er sentrert rundt spørsmål som hvorfor er noen glade og andre triste? Hvorfor er noen syke og andre friske? Kan vi bestemme følelsene våre selv?   Svarene har endret hans eget liv totalt og han brenner nå for at andre skal få samme mulighet.

 • #35 Bjørn Magne Bryn

  05/06/2020 Duración: 39min

  Ekstremsportutøver Bjørn Magne Bryn fra Voss er innom for å snakke om sin lidenskap for fallskjermhopp, basehopp og wingsuit. Vi snakker om hva han føler og tenker når han står på kanten, og hva som driver han til å oppsøke så intense opplevelser. Både Christoffer og Anders er nervøse gjennom hele episoden

 • #34 Nikolas Skouen

  22/05/2020 Duración: 01h12min

  Tidligere D1 basketball spiller og en av de få som har utmerket seg inne basketball i Norge. Nikolas har nå startet Vlog for å kunne motivere andre innfor sporten. Han tok nylig en verdensrekord!!! Flest treff i kurven på rad, fra bak platen :O   En disiplinert mann som vet å jobbe hardt for drømmene sine!

 • #33 Vegard Hjelmen (Norgesbeast)

  06/04/2020 Duración: 01h37min

  Vegard Hjelmen er entreprenør og foredragsholder. Han er mannen bak Norgesbeast treningsstrikk som blant annet selges på Flowstate. Vi snakker om fokus, motivering, trening, mobbing, selvbilde, mental trening og ikke minst hvordan vi skal forholde oss til den vanskelige tiden vi er i nå.

 • #32 Vågard Unstad (A-Laget)

  06/03/2020 Duración: 01h15min

  Bergsenslegenden Vågard Unstad er ikke lett å definere, men er blant annet kjent som en av rapperne i den legendariske rappgruppen A-Laget og som kommunikasjonsjef for flere av byens utesteder og restauranter. Han er aktuell med sin egen Podcast i disse dager, og er innom og snakker om alt fra yoga, maktstrukturer, øre-massasje til menneskets historie og hvorfor han sover på gulvet.

 • #31 Torstein Pedersen

  06/03/2020 Duración: 01h49min

  Torstein Pedersen er 53 år og har overlevd to alvorlige kreftdiagnoser. Han lever nå med diagnosen benmargskreft og har valgt å takke nei til tradisjonell behandling og heller tatt egne grep. I denne podcasten snakker vi om hans historie, og hvilke grep han har tatt for å få kroppen til å bekjempe kreften på egenhånd. Han er denne helgen aktuell med foredrag på alternativmessen i Bergen

 • #30- Christoffer Solheim

  09/02/2020 Duración: 02h22min

  I denne episoden har vi byttet om på rollene. Christoffer Solheim er gjesten og Anders Hauge stiller spørsmålene! Vi prater om hvordan ideen bak Flowstate ble til, bakgrunnen til Christoffer, floating, kuldeksponering, lysterapi, kost og trening. Forhåpentligvis kan dette gi et innblikk i hva vi prøver å få til her på Flowstate. Hvilken tanker og mål vi har for tiden som kommer ++  

 • #29- Sebastian Fossen

  06/01/2020 Duración: 01h16min

  Sebastian er en up and coming MMA fighter som nylig gikk kamp i England. Her hører du en reflektert ung mann med store ambisjoner og et talent for det han liker best! Blir kjekt å følge veien videre.

 • #28 - Marco elsafadi

  22/12/2019 Duración: 39min

  Marco Elsafadi besøker Flow State! Vi snakker om hans aktuelle tv serie " Brente minner" på Tv 2.  Vi snakker også om mental innstilling, mørketiden, motivasjon og drivkraft!  

 • #27 - Gunnar Staalesen

  20/12/2019 Duración: 01h22min

  Da var vi endelig i gang igjen! Grunnet enorm mye arbeid her på Flowstate har podkasting, redigering osv blitt nedprioritert men nå smeller vi til med 4 nye på rappen. Denne gang snakker jeg med kanskje Bergens største forfatter Gunnar Staalesen, mannen bak blant annet krimbøkene Varg Veum. Han forteller om sinn barndom og opplevelser som førte til at han ble forfatter. Vi er også innom Bergens og Norges historie for å nevne noe.    

 • #26- Podcast med Ohana

  16/09/2019 Duración: 01h08min

  Ohana er en organisasjon som hjelper flyktinger som har ingenting og blir behandlet som alt annet enn som medmennesker! Hører deres hjerteskjærende histori her.  Du finner også podcasten på Youtube! søk på Flowcast. ------------------------------------------------------------------------------ Vil du finne ut mer om flowstate sjekk ut Flow-state.no Instagram - FlowstateNorway  Facebook- FlowstateBergen   

 • #25 - Lars Rørbakken

  16/09/2019 Duración: 01h10min

  Lars rørbakken, håndbakk Champion er tilbake. Etter mye spørsmål fra lytterene er Lars endelig tilbake! Denne gang går vi mer i dybden på kosthold, målsetting og drivkraft.  Du finner også podcasten på youtube. Søk på Flowcast og se etter logo med F. ------------------------------------------------------------------------------ For mer info om Flowstate sjekk ut Flow-state.no instagram - FlowstateNorway  Facebook - flowstatebergen 

 • #24- Tarik Hopstock

  10/07/2019 Duración: 01h30min

  Tarik Hopstock, et velkjent navn innfor Brasiliansk jiu-jitsu miljøet verden over. Nylig fikk han dobbel bronse i Vm, i sinn vekt klasse og i åpen vekt klasse. Ikke bare er han en fenomenal fighter men en kjernekar uten side stykke. Med en tidvis utfordrende oppvekst har han klart å bruke dette som driv og motivasjon for å bli den unge mannen han er i dag! Vi prater om oppvekst, trening, kosthold, floating, drivkraft og mye mer! Sjekk han ut på Instagram Tarik_bjj    

página 1 de 3