En Hel, En Halv Og En Til

Informações:

Sinopsis

Elin, Sarah og Ruth har tre forskjellige legninger, tre forskjellige syn på forhold og tre forskjellige syn på livet. Du aner ikke hva du har å forvente.

Episodios

 • BONUSSPOR: JULESPESIAL

  15/01/2019 Duración: 44min

  Episoden ble spilt inn for en måned siden, men her kommer den - bedre sent enn aldri! I dette universet er det snart jul, og jentene drodler rundt høytiden og slutten på en era. Aldri mer "En hel, en halv og en til"? Lenge leve kongeriket Norge.

 • Episode 10: Siste episode!

  22/11/2018 Duración: 42min

  Sarah er selverklært erkefeminist, og Elin creeper på pene damer. Alt er som før, med andre ord. Gled deg til en episode med dårlig internett, høylytt ventilasjon og pauseinnslag.

 • Episode 9: Hvorfor er vi venner?

  09/11/2018 Duración: 30min

  Sarah har ikke tid til å henge med oss på lufta siden hun har aaaalt for mye å gjøre i sitt nye storbyliv, og dermed har Ruth og Elin hjemme-alene-fest der de bruker anledningen til å bli ekstra godt kjent med hverandre ;) Hva er det Ruth har en sjette sans for? Og hva er Elins største fobi?

 • Episode 8: tvangsgifting? ja, takk!

  02/11/2018 Duración: 40min

  Elin, Sarah og Ruth er dårlige til å planlegge, og dermed er det mye dumt som blir sagt (hovedsakelig av Ruth). Ruth er en forferdelig dårlig feminist, og Sarah innrømmer et problem hun trodde ville fikse seg nå som hun er voksen - men det har det altså ikke.