Quickcast

Informações:

Sinopsis

15 kvikke minutter med Creuna.

Episodios

 • QuickCast #09 - Skriv enkelt – tenk bedre

  13/02/2020 Duración: 17min

  Denne gangen skal det handle om det å skrive og formidle. Ikke alle er like glad i å skrive, men hvis du strever er det viktig å ikke gi opp. For det kan hjelpe deg med mer enn å formidle, det kan hjelpe deg å tenke bedre. Det hevder i alle fall senior tekstforfatter og rådgiver Henrik Bakke her i Creuna. Han har nylig gitt ut den hendige og lettleste boka «Skriv enkelt – tenk bedre» på Fagbokforlaget og har tatt seg tid å dele noen tanker om temaet med oss.

 • QuickCast #08 - Usbl gjør store sprang for å skape en helhetlig bo-opplevelse

  21/11/2019 Duración: 13min

  Denne gangen skal det handle om hva som skal til for å lykkes når man i en virksomhet står foran store sprang og endringsprosesser. Vi er så heldige å ha med oss James Bell Ocampo, IKT-sjef fra USBL, som er kunde hos oss i Creuna. Sammen har Usbl og Creuna laget en ny nettside som huser nye spennende tjenester for en helhetlig bo-opplevelse.

 • QuickCast #07 - Talent i Creuna, små skritt og store sprang

  02/09/2019 Duración: 15min

  Creunas talentprogram er en spennende mulighet for deg som er nyutdannet innen digital teknologi, design og brukeropplevelse eller digital strategi og konseptutvikling. Du får være med på å løse fremtidens digitale utfordringer, skape gode kundeopplevelser og lage litt digital magi.

 • QuickCast #06 - Innovasjon - revolusjon - evolusjon?

  09/04/2019 Duración: 17min

  Hva skal til for å lykkes med nyskaping? Hør hva vår innovasjonsekspert Ole Johan Lindøe mener.

 • QuickCast #05 - Mangfold i Tech

  28/02/2019 Duración: 14min

  Mangfold, likestilling...er dette bare honnørord i tech-miljøene? Hvordan står det egentlig til i bransjen? Vi skriver begynnelsen av mars 2019, og vi kaster oss på dette evig aktuelle tema – mangfold. I Creuna har vi god balanse mellom kjønnene – omtrent 50-50. Vi har også en overvekt av kvinner i ledelsen. Men på ett område står det dårlig til. I det «techeste» av det techeste er det nesten ikke jenter i det hele tatt.

 • QuickCast #04 - Møt Birgitte - Ny CEO i Creuna Norge

  19/12/2018 Duración: 12min

  Jul, nyttår, nytt år, nye muligheter og ny leder for Creuna Norge. Bli kjent med Birigitte Feginn Angelil og hør hennes tanker om det som ligger foran.

 • QuickCast #03 - Kundereisen kartlagt, hva nå?

  23/11/2018 Duración: 15min

  Kundereisen...hvilken reise er nå det, og hvorfor er det så mange som er opptatt av den? Hvordan kan virksomheter kartlegge og tilrettelegge kundereisen best mulig og skape verdi både for kunden og seg selv?

 • QuickCast #02 - FORMULA NONE

  17/10/2018 Duración: 16min

  Hva er egentlig god kommunikasjon? Hva er det som fungerer, og hva fungerer ikke? Finnes det en suksessformel, eller kanskje ikke...? I denne utgaven av QuickCast har vi satt to kreatører og én strateg i stevne for om mulig få svar på disse store, evige spørsmål for alle som jobber med kommunikasjon.

 • QuickCast #01 - Slakt, hån og makkverk

  18/09/2018 Duración: 15min

  Hva bør man tenke på når man lanserer en visuell identitet? Creuna deler betraktninger om hva som skjer i møtet mellom visuelle identiteter og offentligheten. Grundig arbeid med forankring og rasjonale forhindrer ikke at identiteter ofte blir møtt med heftig kritikk, men det kan bidra til at identiteten raskere får aksept.