Alene Med Mikken

Informações:

Sinopsis

Denne podcasten er basert på Julia sine erfaringer og opplevelser i løpet av livet. Den vil passe for dere, som ønsker å høre noen morsomme historier, samt få tips på hverdagslige utfordringer som; kjærlighetssorg, angst, skole, venner og mye mer.

Episodios

 • #19 One night stands, girl power og kjønnshår

  02/09/2019 Duración: 01h13min

  I dagens episode av «Alene med mikken» har Julia endelig klart å finne en gjest som ville snakke åpent om sex. Hun har nemlig med seg Hiea, som skriver en bok om singellivet, one night stands og mye mer. Vi går inn på temaer som, kjønnshår hos menn, analsex, oralsex og hva våre største turn offs er hos menn. Dette er en ekstra lang episode, der vi snakker uten filter om våre erfaringer med one night stands, sex og gir flere gode råd til  jenter i samme situasjon. 

 • #18 Prevensjon, sex og tanker om å få barn

  19/08/2019 Duración: 28min

  I dagens episode av «Alene med mikken» er det litt mer seriøst enn til vanlig. Julia forteller om sine erfaringer med prevensjon, der hun utdyper litt mer om virkningen av p-stav, p-piller og p-ring, og hvorfor hun ikke vil ha en spiral. Det blir også snakk om tanker rundt abort, det å få barn og hvorfor det er viktig å være åpen om sex og fremtidsplaner i et forhold. 

 • #17 Ny sesong, oppdatering siden sist og planer etter sommeren

  05/08/2019 Duración: 25min

  I dagens episode av "Alene med mikken" starter sesongen 2, der Julia har mange spennende oppdateringer på livet. Hun har nemlig fått seg kjæreste, fikset studentboligen og fått motivasjon for skolen igjen. Det blir en skikkelig oppdatering på hva som har skjedd siden siste episode. 

 • #16 "Voksen-livet", økonomiproblemer og matprat

  13/05/2019 Duración: 24min

  I dagens episode av «Alene med mikken» er det snakk om penger og tiden når man ikke har så mye penger. Julia har nemlig glemt seg bort med økonomien, og må gå gjennom en måned med et strengt budsjett. Det blir snakk om tips for å ikke ende opp i en slik situasjon, hvor man kan kjøpe billig mat og hvordan man skal planlegge utgiftene sine, i løpet av en måned. 

 • #15 Tøffe tider, stryk på eksamen og kontakt med den biologiske faren

  06/05/2019 Duración: 18min

  I dagens episode av «Alene med mikken» er Julia ærlig om hvor vanskelig hun har hatt det den siste tiden, med både angst, skole og festing. Det er snakk om fremtiden og redselen for å ikke klare å oppfylle sine drømmer. Julia forteller også noe hun har lært om forskjellen mellom ensomhet og det å være alene. Til slutt deler hun en irriterende hendelse knyttet til hennes biologiske far. 

 • #14 Ny leilighet, angst og forandringer

  09/04/2019 Duración: 22min

  I dagens episode av «Alene med mikken» er Julia endelig tilbake, og mer motivert enn noen sinne. Julia har nemlig i mellomtiden flyttet ut og inn i en studenthybel, og forteller både de positive, men også negative sidene med det. Det blir også snakk om angst og ensomhet, og til slutt deler Julia sine sommerplaner. 

 • #13 Psykiskhelse, kulturforvirring og en guttsperspektiv på følelser og åpenhet

  18/03/2019 Duración: 34min

  I dagens episode av «Alene med mikken» har Julia med seg «Radio Nova» kollegaen sin, Sander. Det er snakk om psykiskhelse og begge deler sine erfaringer med både angst og dårlige tider. Begge har vokst opp i et flerkulturelt hjem, der Sander forteller noen av sine utfordringer knyttet til det. De diskuterer også den velkjente frasen, «gutter gråter aldri» og vi får et inntrykk i hvordan gutter takler det å åpne seg og snakke om følelser. Sander kommer med flere bok, film og dokumentar- tips om psykiskhelse, mens Julia klarer selvfølgelig å knytte litt kjærlighet og forhold- snakk inn i episoden. 

 • #12 Live på radio, stress på jobb og tanker om neste episoder

  11/03/2019 Duración: 28min

  I dagens episode av «Alene med mikken» forteller Julia om sine jobberfaringer. Hun har nemlig endelig fått vært med på live sending på Radio Nova, men ikke alt går like bra. Det blir også snakk om det å komme i en uønsket situasjon på jobben og det og føle at man ikke strekker til alt. Til slutt kommer det noen teasere på de neste episodene. 

 • #11 Datingproblemer, kleine spørsmål og tinder-mareritt

  04/03/2019 Duración: 36min

  I dagens episode av «Alene med mikken» stiller Julia seg mange spørsmål angående dating. Hun sliter med dates fra tinder, og lurer på om det er noe for henne. Det blir også snakk om spørsmål jenter stiller seg i det de driver på med gutter og hva Julia synes om første dates. 

 • #10 Kosthold, trening og tips fra en kommende personligtrener

  23/02/2019 Duración: 48min

  I dagens episode av «Alene med mikken» blir det snakk om trening og kosthold. Julia har nemlig med seg venninnen sin, Nadia, som studerer personeligtrener. Jentene forteller sine opplevelser med trening og går inn på saker som spiseforstyrrelser, telling av kalorierer og mye mer. 

 • #9 Legevakta, 50 år gamle menn i hus og stalking på Instagram

  10/02/2019 Duración: 35min

  I dagens episode av «Alene med mikken» deler Julia alt som irriterer henne om dagen. Hun har bla. fått nye samboere i kollektivet. Arbeidere på rundt 50 år, som drikker og kommer med upassende kommentarer. Det blir også snakk om stalking på Instagram, hennes nok så uheldige besøk på legevakta og mye mer. 

 • #8 Avstandsforhold, drømmegutter og Julias nåværende ståsted til kjærlighet

  03/02/2019 Duración: 37min

  I dagens episode av «Alene med mikken» får Julia enda en gjest. Denne gangen er det venninnen hennes Andrine, som gjester podcasten for å snakke om avstandsforhold og det å ha en mye eldre kjæreste. Jentene snakker blant annet om deres «drømmegutt», hvordan de ble kjent og ender med å konkludere episoden med Julias nåværende ståsted til kjærligheten og forhold. 

 • #7 Ny jobb på radio, intervju med lokalavisen og svar på personlige spørsmål

  27/01/2019 Duración: 37min

  I dagens episode av «Alene med mikken» forteller Julia hva som har skjedd den siste uka. Julia har nemlig fått ny jobb, blitt intervjuet for lokalavisa og har store fest-planer for helgen. I tillegg til dette svarer Julia på personlige spørsmål, som hvor hun ser seg selv om 5 år, hva hun  angrer mest på og mye mer. 

 • #6 Første store kjærlighet, forelsket i en 15 år eldre mann og morsomme historier

  20/01/2019 Duración: 37min

  I dagens episode av «Alene med mikken» forteller Julia om hennes første store kjærlighet, som viser seg å være en 15 år eldre, tysk kompis av hennes onkel. Det blir mye morsomme historier og latter i dagens episode, og Julia kan ikke tro det hun forteller til lytterne sine. 

 • #5 Skilte foreldre, halvsøsken og kontakt med mamma

  13/01/2019 Duración: 39min

  I dagens episode av «Alene med mikken» forteller Julia sin historie angående hennes familie. Hun forteller om hvordan det var å vokse opp med skilte foreldre, en stefar og etterhvert halvbror. Det blir snakk om hvordan Julia fikk tilbake kontakten med familien til faren hennes, men samtidig hvorfor hun ikke vil ha kontakt med hennes biologiske far. 

 • #4 Julespesial: Stress matlaging, juletradisjoner og UFO dokumentarer

  26/12/2018 Duración: 32min

  I dagens jule-episode forteller Julia om årets julefeiring. Det er snakk om stress matlaging, polske juletradisjoner, nyttårsfest og årets nyttårsforsetter. Fra det nye året, blir episodene lagt ut hver søndag, så vi høres i det nye året! 6. Januar! 

 • #3 Depping, dårlig dag og tips rundt det

  18/12/2018 Duración: 32min

  I dagens episode forteller Julia om årets black friday, som førte til en kveld full av depping. Det blir snakk om tips og triks på hva man kan gjøre på en kjip kveld som dette. Link til tapping: https://www.youtube.com/results?search_query=Tapping+with+Brad+Yates

 • #2 Fyllahistorier, drikkepress og alkoholpause

  11/12/2018 Duración: 37min

  I dagens episode har Julia med seg sin bestevenninne, Charmina Rose Kristensen. De forteller sine historier rundt alkohol og det blir både snakk om hvordan og når de startet å drikke, men også hvorfor en av dem var nødt til å slutte med det etterhvert.

 • #1 Kjærlighetssorg, ex-kjærester og det å være singel

  04/12/2018 Duración: 54min

  I dagens episode forteller Julia om sine forhold og hvordan man takler et kjærlighetssorg. Brudd er ikke alltid enkelt, men singellivet kan være like vanskelig.

 • PILOT

  28/11/2018 Duración: 28min

  I aller første episode av "Alene med mikken", blir dere kjent med Julia, 19 år gammle journaliststudent fra Hønefoss, som endelig starter livet på nytt i storbyen. Det blir både snakk om hvordan takle det å være alene, men også historier til hvordan Julia endte opp der hun er nå.