Tabuer - Nej Tak!

Informações:

Sinopsis

Andreas Ploug Tang Steffensen, er 22 år gammel. Foredragsholder, debattør og podcast vært. "Tabuer - Nej Tak!" er en podcast, som skal behandle de mange gråzoner indenfor seksualitet, udvikling og trivsel. Til hvert nyt afsnit har jeg inviteret en ny fabulous person med ind i studiet, gæsten som til tider har stået med hovedet i postkassen, men har fundet løsningen. Mit skønne team og jeg har forberedt en masse spændende emner til jer. Det omhandler blandt andet spørgsmål som, hvorfor lesbiske sex oftest ses noget kinky. Hvorfor bøsse sex anskues som værende frastødende/usexet samt hvorfor ord som bøsse og homo ofte bruges i druk sammenhænge. Den ville være hudløs ærlig, præcis som vi skal, når tabuer og gråzoner skal brydes.

Episodios

  • #2 Gud lad mig blive homo

    01/03/2019 Duración: 01h13min

    Anden afsnit af Tabuer - Nej Tak! Er blevet optaget, og klar til udgivelse. Lyt med til dette afsnit af Tabuer - Nej Tak!, hvor jeg har budt Jeppe Tarup Kristensen, en åben kristen homofil, med ind i studiet til en snak om, hvordan kan homoseksuelle være troende, når deres religion tager afstand fra homoseksuelle.

  • #1 Er du en bøsserøv?

    12/02/2019 Duración: 01h05min

    I dette afsnit af Tabuer - Nej Tak! har Andreas inviteret Nicolaj Laue Juhl, der er debattør og medlem af LGBT+ungdom, til en snak om at blive kaldt et skældsord på baggrund af ens seksualitet. Lyt med når de kommer ind på samtalen om, hvordan det er at blive kaldt "Ad du er bøsse", "Fuck, du opfører dig bøsset" og "Hvis jeg var bøsse ville jeg skyde mig selv". Afgørende spørgsmål: kan du ændre et ord eller betydningen af ordet?