De Kallar Oss Nördar

Informações:

Sinopsis

En podcast om aktuella digitala saker med Deeped och Ola. Photo by Samuel Zeller on Unsplash

Episodios

 • Inget är som förut - familjevänligt Apple och beslutat upphovsrättsdirektiv

  28/03/2019 Duración: 29min

  Våren kom på riktigt till Stockholm och det fick Deeped och Ola att flyga fram genom trafiken på två hjul för en djupdykning i den uppsjö prenumerationsprodukter som Apple släppte i början av veckan. Ett familjevänligt meh eller något som kan hota Netflix och Amazon Prime? I veckan klubbade EU också sitt omdiskuterade upphovsrättsdirektiv och där är Deeped och Ola inte överens om konsekvenserna. Slutet för ett fritt internet eller ett meh även här?

 • Tre paradigmskiften som kommer stöka till det

  24/03/2019 Duración: 25min

  Ola och Deeped pratar om tre olika saker som kommer att stöka till techscenen och andra scener endel: Amazons intåg men också Instagrams checkout som hotar såväl e-handel, it-konsulter och digitala betallösningsleverantörer. Google Stadia som förändrar hela tanken med high end-spel och riskerar att slå ut fr a Playstation. Så Apples ryktade streamingtjänster både för serier men också för nyheter - den sista kan komma att stöka till det rejält för medierna.  De kallar oss nördar är en poddcast med Ola Andersson och Deeped Strandh. Vi är i uppbyggnadsskedet så kom gärna med input. Ola hittar du under hans eget namn på Linkedin och som @discola överallt annars. Deeped heter just det ganska exakt överallt. 

 • Avsnitt 01. Ett testavsnitt där vi pratar om ljud, bilar och Facebook

  17/03/2019 Duración: 25min

  Ola och Deeped spanar på ljud istället för text. Och om bilar och Facebooks nya blueprint. Och en massa annat. 

 • De kallar oss nördar - teasern

  12/03/2019 Duración: 07min

  Det här är början. En teaser. En ny nördpodd. Det kommer mera. För de kallar oss nördar och vi älskar digital utveckling. Så de har rätt. Deeped Niclas Strandh och Ola Andersson pratar (ofta i munnen på varandra) om digitala saker, prylar, tjänster och allt som har med digitalt att göra.