Utrop

Informações:

Sinopsis

Utrop, er en podkast med Hallvard Dyrnes. Han inviter folk han kjenner og kjenner til inn i studio for å snakke om prosjekter og interesser disse folka har. Sjæl driver han med impro og stand-up, kontaktnettet strekker seg alikevell litt bredere enn det. Men bare litt, så du får nok ikke høre om folk som driver en liten ostebutikk på Rena. Kjenner du noen som driver en liten ostebutikk i rena? Ta gjerne kontakt.Praten kommer til å gå rundt hvordan prosjektene starten, utviklet seg og foregikk. Det blir hyggelig stemning og forhåpentligvis artige sidesprang.Høres!

Episodios

 • Utrop - Jubel Tube

  14/03/2017 Duración: 45min

  Tok en prat med Mats Holm Ernstsen og Linn-Agnete Olsen om dere YouTube-kanal Jubel Tube. Hvordan er det å drive en YouTube-kanal? Hva skal til for å lage bra innhold for barn? Hvordan jobber de? Og mye mer. Høres!

 • Utrop- sammen med Seriøst

  07/02/2017 Duración: 01h01min

  Denne er laget sammen med Podkasten seriøst. Isteden for å snakke med Aleksander Bastiansen om podkasten hans, gjestet jeg den og vi gir denne begge ut. Sjekk ut Seriøst?! Podkast og hør mer

 • Rått, kleint og morsomt: Ahmed og Marius

  07/12/2016 Duración: 48min

  Jeg snakket med Marius Thorkildsen og Ahmed Mamow om en rekke humorting. De to har sammen et stand-up show, Rått, kleint og morsomt, som går på Uhørt 15. desember. Marius er med å drive stand-upklubben Lættis og Ahmed er med å drive Rett og slett Uhørt stand-up. De har sammen også laget en del sketsjer for Powermonsters. Vi snakket om alt dette og litt til. Høres!