Nrk Strøm/wasenius

Informações:

Sinopsis

En radioserie om hvorfor vi er som vi er, gjør som vi gjør og tenker som vi tenker.Med: Grete Strøm og Ken Wasenius-Nilsen.

Episodios

 • 01.07.17 Avslutningen

  01/07/2017 Duración: 01h21s

  Slutten på begynnelsen. Sisteinntrykk. Folk: 35 år og brukket lårhals. Han som aldri vil dra. Kapitlene. Folk: En eldre dame om døden. Gå ut med et smell. Første bad på 13 år. Bør universitet være gratis? Folk: Fra én til to. En æra er over. Det var bare noe vi ville si. Verst for den som sitter igjen. Blomster. Ikke blod.

 • 24.06.17 Utenom det vanlige

  24/06/2017 Duración: 52min

  Da strømmen gikk. Smerte kan være deilig. Fra gal mann i rullestol til musikkvideo. Fra frekk til galant. "De gærne har det godt". Hør så morsom jeg er! Et medmenneske på en trikk. Fedrene. Vift bort, vift bort! Min kjedelige familie. Ukas hovedhistorie: Da gutta i P3-podkasten "Heia fotball" skulle intervjue tidligere fotballdommer Per Ivar Staberg, kollapset den ene programlederen i studio. Det viste seg at han hadde fått blodpropp og lungeinfarkt. Det skal også vise seg at nettopp Staberg var den som dømte kampen da Dagfinn Enerly brakk nakken OG kampen da Carl-Erik torp fikk hjertestans. Hva betyr alt dette? Er mannen en vandrende katastrofe? NB! Ekstraordinær melding: Dette er NEST siste ordinære utgave av Strøm/Wasenius…

 • 17.06.17 Alles øyne

  17/06/2017 Duración: 01h05s

  Ut av flyet på en rød røper som ikke fins. Søster. En nyfødt på tur. Er lærere ekte mennesker?! Irritasjonen over sjenerte mennesker. Litt mer oppmerksomhet? Ja takk. De pene barna. Øyekontakten. Idealene. Hvem er du? På dass. "Jeg hatet å være i mitt eget bryllup." En uironisk analyse av "Internett er en flopp".

 • Hør resten av episodene i appen NRK Radio

  01/01/2015 Duración: 31s

  -. Hør alle episodene først i appen NRK Radio