Ultimafestivalen 2016 - Podcaster Med Universet, Pieces Of Juno, Erik Honoré, Og Ost & Kjex.

Informações:

Sinopsis

Intervjuer av produsent Kjetil Bjørke med alle artistene som skal opptre på Beethoven Remix under på Sentralen 11. september. Podcastene handler om å remikse musikk, om Beethoven, og om hvordan de jobber frem mot konserten på Ultima.

Episodios

 • Ost&Kjex - Episode 4 - Ultimafestivalen 2016

  06/09/2016 Duración: 24min

  Søndag 11 september skal Jan Bang, Erik Honore, Eivind Aarset, Ost&Kjex, Universet og Pieces of Juno remixe og fremføre sine egne tolkninger av Beethovens niende symfoni. I den sammenheng har produsent Kjetil Bjørke tatt en prat med artistene om hva de tenker om remiksing, Beethoven og Ultima. I denne siste episoden i serien møter vi electronicalegendene Ost & Kjex, som forteller om hvordan de jobber, hvorfor Beethoven er en takknemmelig artist å sample, om romenske remixer og om hvorfor de gleder seg til å opptre på Ultima.

 • Erik Honoré - Episode 3 - Ultimafestivalen 2016

  31/08/2016 Duración: 32min

  Søndag 11 september skal Jan Bang, Erik Honoré, Ost&Kjex,Universet og Pieces of Juno remixe og fremføre sine egne tolkninger av Beethovens niende symfoni. I dagens episode har Kjetil Bjørke fått besøk av remixnestoren, produsenten, forfatteren, komponisten og festivalsjefen Erik Honoré.

 • Podcast med Pieces of Juno - Episode 2 - Ultimafestivalen2016

  24/08/2016 Duración: 25min

  Søndag 11 september skal Jan Bang, Erik Honore, Ost&Kjex,Universet og Pieces of Juno remixe og fremføre sine egne tolkninger av Beethovens niende symfoni. I den sammenheng har produsent Kjetil Bjørke tatt en prat med artistene om hva de tenker om remiksing, Beethoven og Ultima. I denne episoden møter vi Pieces of Juno, en ny stjerne på electronicahimmelen.

 • Ultimapodcast - Universet med Bård Torgersen & Kenneth Ishak

  22/08/2016 Duración: 25min

  Søndag 11 september skal Universet, Ost & Kjex, Jan Bang & Erik Honore og Pieces of Juno remixe Beethovens niende symfoni i sine egne tolkninger og versjoner. I den sammenheng har produsent Kjetil Bjørke besøkt artistene og intervjuet de om remixing, beethoven og deres kunstneriske virke. A podcast (in Norvegian) about remixing Beethoven