To Streker Under Svaret

Informações:

Sinopsis

Petter Holthe Hanssen og Stian Andreassen inviterer en gjest for å finne svar på verdens ubesvarte spørsmål én gang for alle.

Episodios

 • Hvem eier armlenet på flyet? / Sesongavslutning

  14/05/2017 Duración: 24min

  Sesongens siste episode. Vi finner ut hvilke armlene som tilhører hvem på flyet. Takk for at du hørte på oss. Takk for nå!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Skrev William Shakespeare, Shakespeare?

  07/05/2017 Duración: 44min

  Dette er rart. Men er det virkelig William Shakespeare som skrev William Shakespeare? Vi har fått besøk av kodeknekker Petter Amundsen som mener noen andre står bak.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hvordan bli millionær på kortest mulig tid?

  30/04/2017 Duración: 35min

  Petter og Stian har besøk av Katharina Andresen som er god for flere milliarder kroner. Sammen finner de ut den enkleste måten å bli millionær på.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Fungerer Snåsamannen?

  23/04/2017 Duración: 29min

  Joralf Gjerstad er kjent som angivelig synsk og helbreder med «varme hender». Denne uken har vi besøk av Kåre Ohnstad som selv har følt Snåsamannens helbredende kraft. Holder dette mål? Eller er han en luring?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kan man bli kristen på 30 minutter?

  16/04/2017 Duración: 34min

  Petter og Stian melder seg ut av den norske kirke om ikke presten Petter Dille klarer å gjøre dem kristne på 30 minutter.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kan man fryses ned for så å gjenopplives?

  09/04/2017 Duración: 34min

  Ole Martin Moen betaler 1000 kroner i måneden fordi han skal fryses ned når han dør. Finnes det virkelig et liv etter døden? Vi har funnet svaret på om det er verdt penga!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Verdens beste slankekur?

  02/04/2017 Duración: 37min

  Stian veier snart 100 kilo og Petter vet ikke hva BMI er. Sammen med Kristine Møller finner vi verdens beste slankekur!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • To streker under svaret kommer 3.april

  29/03/2017 Duración: 28s

   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.