Greit

Informações:

Sinopsis

Podcast by Håvard, Ellen og Jacob

Episodios

 • Episode 26 - Sesongavslutning

  15/05/2017 Duración: 01h07min

  Velkommen til episode 26! Da har podcasten vært under dvale i en måneds tid og endelig er vi tilbake!!! Dagens episode er preget av null planlegging, vas og fanteri! Kos dere med den sesongavsluttende episoden, vi går tilbake i dvale så ses vi kanskje igjen i sesong 3?? hvem vet hmm?

 • Episode 25 - Shpock

  27/03/2017 Duración: 57min

  Velkommen til episode 25! Grunnet mye slit og jobb denne uken fant vi det vanskelig å finne en tid til å spille inn podcast, men vi holder æren av ha kontinuitet veldig sterkt så podcast skal det bli. Derfor er denne episoden spilt inn og redigert bare timer før den har blitt lagt ut, så det blir jo nesten radio!!! neida.... Ukens tema er Shpock, den nye og nyskapende appen, som dere får lært minimalt om av en energisk og glad mann! Det blir balade i duetten og brennhet kreativitet i konkuransen "ke e d for no". Jacob forteller en pinlig opplevelse han hadde med et Engangskamera, ostepop, bror og anus! kos deg, du er digg

 • Episode 24 - Kvalme

  20/03/2017 Duración: 51min

  Velkjemans til episode 24!!! I dagens episode bruker vi el-piano flittig som et virkemiddel! Men det er ikke instrumenter som er ukens tema! Det er nemlig KVALME! Vi får inn en ekspert som ikke har peiling, det blir uansett snakk om spying, alko og damer! Det bli sjall og ball i duetten, med Håvard bak piano og Ellen og Jacob bak micen. Ellen prøver å fortsette med konkurransen "Nevn mange", men denne gangen improviserte spørsmål. Jacob forteller om de tre tingene han liker ved seg selv!