Podcastserien Norges Råeste Med Adrian Søbyskogen

Informações:

Sinopsis

Podcast by CompEdge

Episodios

 • Johan Kaggestad - Bli 1% bedre

  01/11/2019 Duración: 49min

  I denne innspillingen har vi dratt frem godstolene og satt oss ned på Edderkoppen scene med ikke et eneste menneske i salen, med en gjest som de fleste kjenner igjen stemmen til. I denne podcasten delere Johan Kaggestad sin reise i idrettslivet, alt fra å være første på friidrettslaget som vokste opp i blokk, til å bli gjort til ridder av den franske ambassaden. Det blir delt historier om hvordan det har vært å være en del av norske idrettslag som har jobbet seg til topps, og hans mange timer med planlegging og og arbeid i en “blikkboks” der han kommenterer Tour De France i 8 timer i strekk. Med hans lange erfaring med idrettslag og atleter så drar vi frem noen mål og punkter som vi kan relatere til næringslivet. Vi lar oss inspirere av verdens beste sykkellag som verdsetter mål som å bygge kultur i laget, bygge bedre ledere og klare å forbedre oss 1% hvert år.

 • Thomas Anglero - Innovasjonsdirektør i IBM Norge

  23/08/2019 Duración: 46min

  Denne uken har vi fått æren av å ha Thomas Anglero med som gjest, Thomas er innovasjonsdirektør i IBM Norge og en aktiv foredragsholder. Om du ikke allerede har opplevd hans sterke foredrag så har du sjansen her, det diskuteres om AI teknologi, Teknologisk fremtid og mye mer.

 • Espen Teigen - Sylvi Listhaugs tidligere rådgiver og mannen bak media suksessen

  09/08/2019 Duración: 48min

  I første episode av norges råeste etter sommeren fikk vi gleden av å snakke med Sylvi Listhaugs tidligere rådgiver og nettavisen journalist Espen Teigen. Her snakker Adrian og Espen om politikk, hvordan det var å jobbe med Sylvi Listhaug og hvordan det var å bygge opp en følgerbase fra 30.000 følgere til 100.000 på under ett år.

 • Siri Børsum - Leder av digital transformasjon i Google | Googles verden

  20/06/2019 Duración: 43min

  Vi hadde gleden av å invitere Siri Børsum, Leder for digital transformasjon i Google, til å snakke om hvordan det er å jobbe i verdens råeste teknologiselskap. Noen av temaene vi touchet innom var ledelse, annonsering, og hennes reise til Silicon Valley.

 • Hilde Johanne Aafoss - Eventyrlyst | Historie fortelling

  17/06/2019 Duración: 01h02min

  Hilde Johanne Aafoss fra Eventyrlyst besøkte oss i denne episoden som vi rigget opp i våres nye lokaler for første gang. Her prater vi om hvordan historier og historiefortelling har en større betydning i næringslivet, barndommen og voksenlivet enn det man skulle tro.

 • Twitch-Reisen Episode 3 | Mentorskapet betyr noe

  10/05/2019 Duración: 01h03min

  Da jeg startet med livestreaming på Twitch, så kunne det for noen se ut som at jeg bare ville spille spill, skrike når jeg tapte og finne en unnskyldning for ett eller annet. Men det er det definitivt ikke. På kanalen min, MentorAdrian, så bygger vi det vi kaller for Mentorskapet. En arena hvor vi diskuterer om business, karriere, skole, entreprenørskap, eSport og alt mulig annet du kan tenke deg. Det er kvalitetstid jeg har hver eneste kveld mellom 19:00 og 23:00 på kveldene. I går så fikk vi besøk av et par medlemmer i Mentorskapet (det er denne eksklusive gruppen som følger) som har fulgt kanalen tett de siste ukene og som jeg har blitt godt kjent med i chatten, gjennom spilling og møte vi hadde i går. I Episode 3 av Twitch-reisen så diskuterer vi hvorfor de som følger velger å bruke i snitt nesten 2 timer på streamen, hvilken tilhørighet man opplever og at stigmaet rundt gaming må bort. Folkens, det som skjer på Twitch og i Gaming er stort, og du er nødt til å skjønne hvorfor folk bruker tid her hvis

 • Lucas Weldeghebriel i Shifter | Hvordan driver man et nyhetsnettsted?

  15/03/2019 Duración: 46min

  Lucas Weldeghebriel, daglig leder i Shifter, gjestet denne ukas episode av podcastserien Norges Råeste. Her prater vi om hvordan man driver et nyhetsnettsted, journalistikk, innholdsproduksjon og hvordan man skriver gode redaksjonelle saker.

 • Kenny Rufino | Storytelling med Typografi kan gjøre Lille Trille Skummel

  10/03/2019 Duración: 51min

  Kenny Rufino er Creative Director i et verdens raskest voksende selskaper; REQ. Adrian Søbyskogen tok turen til New York City for å lære av de beste innen storytelling og i denne episoden for vi blant annet lære om hvordan historien om Lille Trille kan bli skummel - hvis du bare endrer fonten. Husk å følg podcasten på itunes, SoundCloud eller Spotify for nye episoder hver eneste uke.

 • Eivind Landsverk Programdirektør i TV-Norge | TV-bransjen i stor endring

  28/01/2019 Duración: 48min

  Eivind Landsverk har gjennom mesteparten av sin karriere vært i TV- og mediebransjen og har hatt ansvaret for noen av Norges største TV-suksesser. Denne podcasten tar for seg Eivind sin karriere, hvilke utfordringer bransjen stor ovenfor og hva som skal til for å skape gode historier som folk snakker om. Podcasten ble ledet av Adrian Søbyskogen i CompEdge Consulting

 • Seven Stories med CEO Rob Schwartz i TBWA New York

  20/01/2019 Duración: 01h04min

  Adrian Søbyskogen besøkte Global Agency of The Year, ifølge Adweek. Reklamebyrået i New York heter TBWA og ledes av Rob Schwartz som har vært i bransjen helt siden Apple lanserte deres storslåtte Superbowl-reklame i 1984. Rob og jeg diskuterer hvordan det er å lede et markedsbyrå, hvordan man designer gode budskap og hvordan man forteller historier som folk husker. Kanskje det mest fascinerende er Rob sine 7 prinsipper for storytelling.

 • Oppstartslos hos DNB har rådgitt over 17 000 Norske startups - Erik Larsen

  14/11/2018 Duración: 42min

  Erik Larsen var med å starte DNB sin satsning som heter Oppstartslos. De har holdt på siden 2014 med over 5000 årlige henvendelser. Oppstartslosen forteller at hovedgrunnen til at bedrifter ikke lykkes er at kundene først og fremst ikke ønsker å bruke tjenesten/produktene. I denne podcasten får du høre mer om hva Oppstartslosen tenker om startup-Norge, hvordan de rådgir og hvilken erfaringer de har gjort. De har tross alt vært i kontakt med over 17 000 startups siden de startet. Vi kan avsløre at den største feilen selskaper gjør i oppstarten er å være overoptimist og forelsket med ideen sin. Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen i studio.

 • Markedsprat med Hans-Petter fra HansPetter.info og KommFrem

  26/10/2018 Duración: 01h10min

  Hans-Petter Nygård-Hansen har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks. Han er gründer av KommFrem, foredragsholder, forfatter, programleder og selvfølgelig godt kjent fra MediaPuls. For oss er det utrolig gøy å få inn en tankeleder innenfor bransjen vår. I denne podcastepisoden får du en god samtale rundt salg og markedsføring, ledelse, innovasjon, kundereiser og mye mer. I studio med Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Ledelse er ikke en tittel | Camilla Heidenreich Bommen

  28/09/2018 Duración: 49min

  Camilla Heidenreich Bommen er Managing Director i SuperOffice Norge. Hun har bygget opp en karriere innenfor et stort IT-selskap med fokus på å lede andre mennesker mot et felles mål. I denne podcasten vil du få innsikt i hvordan hun tenker som leder, hvordan de rekrutterer med tester og hva som kreves av en god leder. Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen i studio.

 • Skal du lage podcast må du ha en avtale med lytteren | Chul Christian Aamodt

  20/06/2018 Duración: 58min

  Chul Christian Aamodt er gründer av enerWE som er energibransjens digitale kanal. Han har fokusert på innholdsproduksjon siden 2008 med både video, tekst og lyd. Hvis du skal starte en podcastserie så er det viktig at du har tenkt gjennom hva avtalen din er med lytteren. Her vil du også få svar på hvordan du kan få en podcastserie vellykket. I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Innovasjon: Du har 3 år på deg før det er for sent | Salvador Baille

  15/06/2018 Duración: 01h08min

  Salvador Baille er daglig leder i Intelis med fokus på bedriftsinnovasjon og teknologiledelse. Han er en tankeleder inne corporate innovation og er veldig tydelig i sin snakk om at ledere på tenke nytt. De må klare å følge med og ikke minst agere før det er for sent, når han snakker om innovasjon. Denne podcasten vil gi deg inspirasjon til hvordan å tenke nytt i bedriften din eller med produktet ditt: Følger du ikke med er du ferdig! Du kan lese mer om Salvador Baille på: https://salvadorbaille.com/ I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Norges Største Bank forteller historier når de selger forsikringer | Thomas Stefan Strzelecki

  30/05/2018 Duración: 46min

  Thomas Stefan Strzelecki er redaksjonssjef i DNB Nyheter med en lang erfaring fra tidligere magasiner og reklame. Nå som Norges største bank har valgt å slutte med pressemeldinger satser de på innholdsproduksjon. I denne podcasten vil du få en innsikt i hvordan DNB Nyheter velger å fokusere på genuine og gode historier med alt fra mannen på gata til en ansatt som sparer. I tråd med vår egen filosofi er det rått og ekte innhold som skaper oppmerksomhet og tillit. I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Solution selling krever gode spørsmål og mye trening | Lars Yngvar Tømmerholt

  26/04/2018 Duración: 52min

  Lars Yngvar Tømmerholt er salgsdirektør i Skill, som ble kåret til årets Microsoft partner. Salget er ikke gjennomført når kontrakten er signert, men ett halvt år etter når de kan se gevinstrealisering. Her vil du få vite hvordan man kan lykkes med verdibasert salg og viktigheten med å stille gode spørsmål for å få gode svar. I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Salgskultur må ha tidsstyring og riktige folk | Fredrik Vetteren

  11/04/2018 Duración: 53min

  Fredrik Vetteren er i dag Country Manager innen Managed Services i Dustin Group etter at selskapet hans ble kjøpt opp som resultat av gode salgsresultater. Fredrik og teamets hans er opptatt av salgskultur og hvordan man kan få bedre resultater med riktig tidsstyring. Her får du vite hva som skal til for å lykkes som et salgsteam og endringene i salgsprosessen. I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

 • Digitalisering gjør jævlig vondt | Sindre Johansen

  21/03/2018 Duración: 36min

  Sindre Chr. Johansen er daglig leder og medeier i Cloud Connection. De har spesialisert seg på skybaserte forretningssystemer og programvareløsninger. Adrian har tatt en prat med Sindre om hva som ligger bak buzzwordet: digitalisering. Her får du et ærlig svar på hva bedriften kan gjøre for å bli digitalisert, kanskje enda viktigere - det er jævlig vondt! I studio er Adrian Søbyskogen og Hege Nikolaisen.

 • En inspirerende gründer story | Christoffer Omberg

  14/03/2018 Duración: 49min

  Christoffer Omberg er en av to gründere bak Oslo Business Forum, mest kjent for å arrangere store konferansen for Norske næringslivsledere. OBforum har en inspirerende historie om hvordan selskapet ble til og hvordan det planlegges ned til hver minste detalj. Adrian har tatt en prat for å dykke dypt inn i både gründerreisen, samt planlegging og gjennomføringen av store arrangementer. I studio er Adrian Søbyskogen og Jonas Joranger Larsen.

página 1 de 2