Pot V Raj

Informações:

Sinopsis

Depresivna veseloigra vsakdana. Mojca in Botjan imata vse, kar imate vi. Slubo, francoskega buldoga z rodovnikom, hipoteko v estem nadstropju, francoski pleh, nemki lizing, dva lutna, deloma pa tena froca in gneo na cesti.

Episodios

 • S04E08: Hišna mačka

  22/12/2021 Duración: 07min

  Potovala sta skozi vse valove pandemije in umne ukrepe lokalnih ukrepatorjev, ki delajo dobro. Bile so skušnjave, Boštjan je zaslužil nekaj malega z maskami, bliža se drugi božič čudnega obdobja belega panterja. Številke okuženih sicer nežno padajo, a nad svet se zgrinja čudna megla negotovosti, katere mrč zastira pogled v prihodnost. Tudi Boštjanu in Mojci. On je med potjo skozi blodnjak epidemije boga pragmatično zamenjal za posvetne vire vsemogočnosti, njo pa vleče na drugo stran. K rdeči tabletki. Bo ob letošnjem božiču svetloba spet premagala temo?Finale četrte sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadere. Boštjan in Mojca sta prepotovala vseh 20 in drobiž mesecev do danesPotovala sta skozi vse valove pandemije in umne ukrepe lokalnih ukrepatorjev, ki delajo dobro. Bile so skušnjave, Boštjan je zaslužil nekaj malega z maskami, bliža se drugi božič čudnega obdobja belega panterja. Številke okuženih sicer nežno padajo, a nad svet se zgrinja čudna megla negotovosti, katere mrč zas

 • S04E07: Kajuh v času kolere

  14/12/2021 Duración: 08min

  Po prvem poletju brez virusa, se zgodi dolga in mračna jesen. Virus in ukrepatorji pustošijo brez milosti, namesto sonca z retoričnimi bravurami zasije notranji minister, ki policijsko uro z navdihom samega Nerona prepesni v epidemiološko. Boj z virusom postaja šentflorjanski folkolrni festival dveh ideologij. Vzpostavljen je konflikt med tistimi, ki verjamejo, da nam gre zelo dobro, in nehvaležnimi, ki sumijo, da ladja, ki naj bi bila svetilnik Evrope, v resnici naseda v panonskem blatu. Kaj je res, ne ve nihče več, tudi Boštjan in Mojca ne. Sploh zdaj, ko je dolgo pričakovana rešitev v obliki cepiv res prišla, njihovo implementacijo pa je v poetičnem zanosu slovenskega upravljanja z epidemijo prevzel trener romantike. Vse bo še dobro, upamo vsi, tudi Boštjan in Mojca, čeprav sta spet dobila e-Asistenta. Taj ga spet biksa v šoli.Po prvem poletju brez virusa, se zgodi dolga in mračna jesen. Boj z virusom postaja šentflorjanski folklorni festival dveh ideologij Virus in ukrepatorji pustošijo brez milosti, name

 • S04E06: Moja mala ribica

  07/12/2021 Duración: 08min

  Po brezskrbnem lanskem poletju, ko sta covid in Jelko izginila na Krk, se je zgodila jesen. Čudna jesen, ki je pozabila, da so nas preletela letala. Kljub odličnemu delu slovenske vlade, ki je na vsej severni polobli postala sinonim za odločen spopad z virusom, pa notranja sovražna trojka: opozicija, mediji in Svetlana Makarovič, ni počivala. Ker hudič ne počiva in ima v jeseni rad mlade, je virus spet obujen. Zgodil se je drugi val in šli smo z njim. Po brezskrbnem lanskem poletju, ko sta covid in Jelko izginila na Krk, se je zgodila jesen. Čudna jesen, ki je pozabila, da so nas preletela letalaKljub odličnemu delu slovenske vlade, ki je na vsej severni polobli postala sinonim za odločen spopad z virusom, pa notranja sovražna trojka: opozicija, mediji in Svetlana Makarovič, ni počivala. Ker hudič ne počiva in ima v jeseni rad mlade, je virus spet obujen. Zgodil se je drugi val in šli smo z njim.

 • S04E05: Letala zmage

  30/11/2021 Duración: 09min

  Preletela so nas letala zmage, koordinator covida je odprl Savudrijo, kozjanski bik nas je zasul s turističnimi boni, on, ki vedno vse ve in je epidemijo ugnal kot sveti Jurij zmaja, pa je ponavljal, da mu med jezdeci pandemije v Evropi ni para. Lepi časi so bili to. In mi smo jih živeli! Tako kot vi sta se se tudi naša protagonista Mojca in Boštjan znašla v cvetu lanskega brezskrbnega poletja. Pozne pomladi, pravzapravPreletela so nas letala zmage, koordinator covida je odprl Savudrijo, kozjanski bik nas je zasul s turističnimi boni, on, ki vedno vse ve in je epidemijo ugnal kot sveti Jurij zmaja, pa je ponavljal, da mu med jezdeci pandemije v Evropi ni para. Lepi časi so bili to. In mi smo jih živeli!

 • S04E04: Legionar

  23/11/2021 Duración: 06min

  Boštjan je uspešno dostavil par deset tisoč zabojev mask blagovnim rezervam. Tudi Mojca, ki je bila prej skeptična, zdaj, ko se stvari zaradi dobrega dela in pravega ukrepanja umirjajo, v hitri prilagoditvi Boštjanovega poslovnega modela vidi nekaj dobrega. Morebiti celo plemenitega. Zna biti, da bo kmalu vse v redu. Mimo se peljejo zadnji dnevi lanskega maja in onadva se peljeta z njimi. V novi epizodi depresivne radijske veseloigre se piše maj 2020. Vlada dela dobro, število obolelih in hospitaliziranih se zmanjšujeBoštjan je uspešno dostavil par deset tisoč zabojev mask blagovnim rezervam. Tudi Mojca, ki je bila prej skeptična, zdaj, ko se stvari zaradi dobrega dela in pravega ukrepanja umirjajo, v hitri prilagoditvi Boštjanovega poslovnega modela vidi nekaj dobrega. Morebiti celo plemenitega. Zna biti, da bo kmalu vse v redu. Mimo se peljejo zadnji dnevi lanskega maja in onadva se peljeta z njimi.

 • S04E03: Epidemija je moška reč

  16/11/2021 Duración: 08min

  Boštjan in Mojca sta se končno soočila s silovitostjo epidemije in dejstvom, da ne bo trajala samo 14 dni, kajti prvi val nove vlade traja več kot mesec. Epidemije pa ravno tako. Tudi Boštjan v poglabljajoči se krizi vidi priložnost za ponovno osmišljanje moškega poslanstva, tako kot marsikdo. Mojca je materinsko zadržana, virus pa ne izbira. Kako resne so v resnici stvari, pa v poročilih pove on, ki vedno vse najbolje ve.Boštjan v poglabljajoči se krizi vidi priložnost za ponovno osmišljanje moškega poslanstva, Mojca pa je materinsko zadržanaBoštjan in Mojca sta se končno soočila s silovitostjo epidemije in dejstvom, da ne bo trajala samo 14 dni, kajti prvi val nove vlade traja več kot mesec. Epidemije pa ravno tako. Tudi Boštjan v poglabljajoči se krizi vidi priložnost za ponovno osmišljanje moškega poslanstva, tako kot marsikdo. Mojca je materinsko zadržana, virus pa ne izbira. Kako resne so v resnici stvari, pa v poročilih pove on, ki vedno vse najbolje ve.

 • S04E02: Eksponentna strast

  09/11/2021 Duración: 07min

  V prejšnji epizodi se Boštjan in Mojca soočita z zoro pandemije. On je zadržan, medtem ko Mojca sluti, da se zgodba ne bo tako hitro končala. Strah jo je. Bliža se april 2020, število okuženih bo kmalu tisoč.V bolnišnici jih je nekaj deset, padel je prvi odlok o prepovedi gibanja, ukrepatorji že ukrepajo silovitoV prejšnji epizodi se Boštjan in Mojca soočita z zoro pandemije. On je zadržan, medtem ko Mojca sluti, da se zgodba ne bo tako hitro končala. Strah jo je. Bliža se april 2020, število okuženih bo kmalu tisoč.

 • S04E01: Uživajte, dokler lahko

  02/11/2021 Duración: 07min

  Življenje ne bi bilo življenje, če se ne bi zgodil marec 2020 in začetek nesrečne pandemije. Tudi Boštjan in Mojca sta se znašla v vrtincu hitro odvijajočih dogodkov. Piše se 21 marec, poslovil se je Šarec, vladar, ki zmore, že nekaj dni sedi v sedlu. In ukrepa! Prva epizoda nove sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadere. On je Boštjan. Ona pa Mojca. Zaljubila sta se med študijem, zdaj pa imata vse, kar imate vi. In prav tako kot vi tudi onadva vsak dan potujeta v raj.Mojco in Boštjana smo začeli zalezovati v trenutku, ko je Jelko zdeklamiral kultni slogan pandemijePrva epizoda nove sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadere. On je Boštjan. Ona pa Mojca. Zaljubila sta se med študijem, zdaj pa imata vse, kar imate vi. In prav tako kot vi tudi onadva vsak dan potujeta v raj.

 • S03E07: Božična matrica

  20/12/2019 Duración: 12min

  Akterja depresivne veseloigre Boštjan in Mojca sta spet na preizkušnji. On se je vrnil iz dobrodelne madagaskarske odisejade, ona pa ve, česar on še ne ... Z njima se peljejo še najlepši predsednik, najboljši župan, Thomas A. Anderson – Neo in pokojni Lisjak.Akterja depresivne veseloigre Boštjan in Mojca sta spet na preizkušnji. On se je vrnil z dobrodelne madagaskarske odisejade, ona pa ve, česar on še ne ...Boštjan in Mojca sta spet na poti v raj, tokrat v sklepnem dejanju. Z njima se peljejo še najlepši predsednik, najboljši župan, Thomas A. Anderson – Neo in pokojni Lisjak.

 • S03E06: Suri

  11/06/2019 Duración: 09min

  Zadnja epizoda tretje in zadnje sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadere. Se bosta ločila? Bo odpotoval sam? Se sploh vrne? Bo konec srečen? Bo! Ker ima Boštjan v življenju Mojco, srečo, boga in aplikacijo za dnevne svetopisemske navdihe.Zadnja epizoda tretje in zadnje sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadereZadnja epizoda tretje in zadnje sezone depresivne radijske veseloigre srednjega sloja družbene bajadere. Se bosta ločila? Bo odpotoval sam? Se sploh vrne? Bo konec srečen? Bo! Ker ima Boštjan v življenju Mojco, srečo, boga in aplikacijo za dnevne svetopisemske navdihe.

 • S03E05: Potoki zlata

  04/06/2019 Duración: 06min

  Vozita se, raj je za obzorjem, na poti ju skuša skušnjavec. Toda težka odločitev noseče Mojce in knjiga vseh knjig bosta poskrbela za preobrate, ki bodo spravili finale na obrate.Vozita se, raj je za obzorjem, na poti ju skuša skušnjavecVozita se, raj je za obzorjem, na poti ju skuša skušnjavec. Toda težka odločitev noseče Mojce in knjiga vseh knjig bosta poskrbela za preobrate, ki bodo spravili finale na obrate.

 • S03E04: Smrt faraona

  28/05/2019 Duración: 07min

  Ko hudi duh serje, na kup serje. In tako se je zgodilo, da je starega Lisjaka počesala terminalna možganska kap v avstrijskem zdravilišču za moške. Pa pustimo pikantne malenkosti, življenje gre naprej. Dan potem, ko je Mojca izvedela za očetovo smrt, je peljala Boštjana na žago.Dan potem, ko je Mojca izvedela za očetovo smrt, je peljala Boštjana na žagoKo hudi duh serje, na kup serje. In tako se je zgodilo, da je starega Lisjaka počesala terminalna možganska kap v avstrijskem zdravilišču za moške. Pa pustimo pikantne malenkosti, življenje gre naprej. Dan potem, ko je Mojca izvedela za očetovo smrt, je peljala Boštjana na žago.

 • S03E03: Naša barka

  21/05/2019 Duración: 05min

  Nekdanji arestant Boštjan in nekdanja partnerica uspešnega poslovneža Mojca si sestavljata novo življenje. Živita pri Boštjanovih starših v Preski, on dela na žagi, ona ga pelje v novo službo, ki ga bo raje kot z denarjem nagradila z macesnom. Le kam to pelje?Mojca Boštjana pelje v novo službo, ki ga bo raje kot z denarjem nagradila z macesnom. Le kam to pelje?Nekdanji arestant Boštjan in nekdanja partnerica uspešnega poslovneža Mojca si sestavljata novo življenje. Živita pri Boštjanovih starših v Preski, on dela na žagi, ona ga pelje v novo službo, ki ga bo raje kot z denarjem nagradila z macesnom. Le kam to pelje?

 • S03E02: Žiga žaga

  14/05/2019 Duración: 05min

  Teden dni je, kar je Mojca Boštjana pobrala na Dobu, kjer je ta našel Boga. Danes se peljeta na zavod za zaposlovanje in nemara bomo izvedeli več o tem, kakšna je nova vizija življenske poti našega junaka, Mojčinega Boštjana.Teden dni je, kar je Mojca Boštjana pobrala na Dobu, kjer je ta našel Boga. Danes se peljeta na zavod za zaposlovanjeTeden dni je, kar je Mojca Boštjana pobrala na Dobu, kjer je ta našel Boga. Danes se peljeta na zavod za zaposlovanje in nemara bomo izvedeli več o tem, kakšna je nova vizija življenske poti našega junaka, Mojčinega Boštjana.

 • s03e01: Kaznilnica odrešitve

  07/05/2019 Duración: 06min

  Saga družine, ki se je iz pekla srednjega sloja razvila v nekaj več, nato pa klavrno propadla in glavna protagonista pahnila za zapahe, se nadaljuje. Prav danes so Boštjanu vrnili uro, pas, vezalke in elektronsko cigareto in mu odprli duri zapora na Dobu. Tam ga čaka edina oseba, ki ji je sploh še mar zanj. Mojca! Premiera tretje in zadnje sezone radijske veseloigre Pot v raj. Boštjan je štel in preštel dneve za zapahi. Mojca ga je nestrpno čakala. Saga družine, ki se je iz pekla srednjega sloja razvila v nekaj več, nato pa klavrno propadla in glavna protagonista pahnila za zapahe, se nadaljuje. Prav danes so Boštjanu vrnili uro, pas, vezalke in elektronsko cigareto in mu odprli duri zapora na Dobu. Tam ga čaka edina oseba, ki ji je sploh še mar zanj. Mojca!

 • s02e11: Božični čudež

  20/12/2018 Duración: 08min

  Po naglem vzponu paradržavne dinastije Lisjak Ravbar, ki je segala do samih vrhov domače ter evropske gospodarsko-politične elite, se je zgodil incident na Malti, ki je potopil Boštjanov imperij klimatskih naprav. Zgodilo se je maščevanje, ko je Boštjan kmalu ugotovil, da je postal kolateralna škoda dolgega jezika Starega Lisjaka. Mojca je spoznala, da je za prosperiteto družine najbolje, če za nekaj časa sedeta oba: bodoči mož Boštjan in glava družine Franc Lisjak. Mojca se je z otrokoma preselila v Presko, kjer si zgornje nadstropje deli z Boštjanovo metelkovsko sestro in njenim fantom Saidom. Boštjan je odejo na Dobu prevzel 15. junija 2018, ker pa je vzoren jetnik, se mu obeta božično presenečenje. Mi so prestregli njegov klic.Ker je Bošti vzoren jetnik, se Mojci obeta božično presenečenjePo naglem vzponu paradržavne dinastije Lisjak Ravbar, ki je segala do samih vrhov domače ter evropske gospodarsko-politične elite, se je zgodil incident na Malti, ki je potopil Boštjanov imperij klimatskih naprav. Zgodil

 • s02e10: Reči bobu Dob

  29/05/2018 Duración: 07min

  Maxx je odigral stransko vlogo, zgodilo se je najhujše. Bo Mojca poslala sedet Lisjaka, Boštjana ali oba?Maxx je odigral stransko vlogo, zgodilo se je najhujše. Bo Mojca poslala sedet Lisjaka, Boštjana ali oba?

 • s02e09: Priprave na poroko

  22/05/2018 Duración: 05min

  Poroka bo! Lahko jo prepreči samo Maxx. Pes! Če se ne vrne. Poroka bo! Lahko jo prepreči samo Maxx. Pes! Če se ne vrne

 • s02e08: Meč pravičnih / Avignonski sokol 2

  15/05/2018 Duración: 06min

  Se je Boštiju zmešalo? Je vse skupaj izmislek Zolofta in njegove stiske? Kako bo sprejela Mojca, če se izkaže, da je vse, kar vidi na fotografiji, res.Se je Boštiju zmešalo? Je vse skupaj izmislek Zolofta in njegove stiske? Kako bo sprejela Mojca, če se izkaže, da je vse, kar vidi na fotografiji, res.

 • s02e07: Meč pravičnih / Avignonski sokol

  08/05/2018 Duración: 07min

  Mojca je pomotoma odprla Boštjanov paket in v njem našla škrlatno obredno kuto. Se je izpridil in se zapisal kultu?Mojca je pomotoma odprla Boštjanov paket in v njem našla škrlatno obredno kuto. Se je izpridil in se zapisal kultu?

página 1 de 3