Transistor Podcast

Informações:

Sinopsis

En podcast om mennesker som skaper ting. Små ting, store ting, vanskelige ting og helt umulige ting. Historier om folk som valgte å følge en impuls, ofte med en ikke ubetydelig personlig risiko.

Episodios

 • #4 The chosen ones

  08/03/2017 Duración: 23min

  På kvinnedagen 2017 ble tre gründere nominert til årets kvinnelige gründer. Gøril Forbord møtte dem til samtale kvelden før prisen skulle deles ut for å høre deres historier. Den intime seansen fant sted under vorspielet til kvinnedagen som ble arrangert av DNB, Innovasjon Norge og TrønderEnergi.

 • #3 Bogen og Førre - I gode og onde dager

  14/02/2016 Duración: 31min

  Alf Egil Bogen og Geir Førre er to av landets mest suksessfulle microchipgründere. De har krysset spor i hele sitt vokse liv. Først som klassekamerater, som kolleger og senere også som konkurrenter. Hør dem fortelle sin egen historie - om veikryss, millarderexiter og livet som entreprenør.

 • #2 Fra Fannrem til Himmelriket

  30/09/2015 Duración: 51min

  I andre episode får du møte seriegründer Are Traasdahl - CEO i suksessbedriften Tapad - i samtale med Thor Richard Isaksen. Hør mannen fortelle om selskapene, apeparkering og akkurat hvor mye flaks du må ha for å få lov å jobbe for Tapad. Are avslører også hva han ønsker å høre Gud si når de møtes ved perleporten.

 • #1 Den usannsynlige historien om Brukbar og Falanx Microsystems

  28/06/2015 Duración: 33min

  I første episode forteller vi historien om et tilfeldig vennskap som endte med å bli en global teknologisuksess og Trondheims største utelivsbrand. I dag – over et tiår senere har de funnet sammen igjen for å se om den lille tidslommen – de få årene der alt klikket – kan gjenskapes, skaleres, og deles med andre. (foto: Wil Lee Wright) Velkommen til Transistor!