Btkultur

Informações:

Sinopsis

Podcast by Bergens Tidende

Episodios

 • Lydsjekk: De tre beste Paul McCartney-låtene

  24/06/2016 Duración: 07min

  Musiker Oddvar Ruud mener Paul McCartney ikke har skrevet en god låt på over 30 år. Her er hans tre-på-topp liste.

 • Pompel & The Pilts

  17/06/2016 Duración: 14min

  Tonje Aursland snakker med Per Arne Fjeldstad og Frode Unneland om Pompel & The Pilts. Bandet fremfører sine tre beste låter.

 • BTs Star Wars-podkast

  15/12/2015 Duración: 37min

  BT-journalist Kjetil Kopren Ullebø samtaler med de to Star Wars-nerdene Mikal Olsen Lerøen og Lasse Lambrechts om den nye Star Wars-filmen "The Force Awakens", den noe mislykkede prequel-trilogien, George Lucas' manglende regievner og Jar Jar Binks. NRKs Mikal Olsen Lerøen avslører hvor mye av prequel-trilogien du egentlig trenger å se (svar: 19 minutter).

 • Kritikkintervju med Pedro Carmona-Alvarez

  04/09/2015 Duración: 09min

  Kritikkintervju med Pedro Carmona-Alvarez by Bergens Tidende

 • Mysteriet Metallica

  17/08/2015 Duración: 46min

  Metallica brukte de ti første årene av karrieren på å bli verdens største rocekband – i hvert fall verdens største metal-band. De siste 25 årene har de ikke vært like heldige med alle utgivelsene sine, men Metallica har fortsatt et jerngrep om fansen og selger ut billettene på et øyeblikk hver gang de annonserer en ny turné. Hvorfor har de fremdeles dette jerngrepet på fansen? Musikkansvarlig i BT, Kjetil Kopren Ullebø, har sammen med NRKs Totto Mjelde og BT-journalist Lasse Lambrechts prøvd å komme til bunns i dette spørsmålet i podcasten ”Mysteriet Metallica”. FOTO: BJØRN ERIK LARSEN