Glej, Gledaliki Podcast!

Informações:

Sinopsis

Glej Theatre is an independent theatre venue/production house in Ljubljana, Slovenia. Besides numerous performances (mostly devised theatre) we strive to identify and fill the gap in our social and cultural habitus and while doing it, we try to have as much fun as possible. We plan to publish podcasts on theatre performances, interviews and "deep thoughts" (in Slovene language). We hope we will be good at it.

Episodios

 • 02_ŠtundenTeaterCast

  08/06/2016 Duración: 01h44s

  02_ŠtundenTeaterCast by Glej Theatre

 • 01_Psihopodcast

  22/04/2016 Duración: 49min

  Dočakali smo ga! Prvi res res pravi Glejev podcast oziroma tako zvani TOPcast. V njem so Nina, Aicha in Maja spregovorile o miniaturki Črno-belo in predstavi Nikita. Rojena 1985.. Čemu jih moti krohot mladih ljudi v gledališču in zakaj je to zgolj obramba pred vsebino predstave, poslušajte v podcastu. Na Glejev podcast se lahko naročite tudi v iTunes, Glej pa lahko posledite še na Twitterju (@GledalisceGlej), všečite na FB, vse aktualno pa je objavljeno na spletni strani www.glej.si.

 • Čajanka z Nikito ali kako delujejo elektrošoki v teatru

  03/03/2016 Duración: 38min

  Podcast Čajanka z Nikito je pravzaprav posnetek novinarske konference pred premiero predstave Nikita. Rojena 1985.. Kaj točno se skriva za tem naslovom predstave, kako je do njega prišlo, kako boste v živo lahko poskusili elektrošok terapijo itn.. V pogovoru so sodelovali Maruša Majer, Miha Golob, Maja Šorli, pogovarjala sta se Rok Avbar in Marko Bratuš. Zvok je malo slabši, kajti snemali smo v gledališki dvorani.