Sommervikarene

Informações:

Sinopsis

Malene og Niclas er sommervikarer i podcastverden, mens alle andre tar ferie. En aktuell, teit og sommeråpen podcast. God sommer!

Episodios

 • #11 - Bæsj på pølsa i Tromsø

  27/07/2018 Duración: 56min

  Endelig er vi tilbake med årets episode. Podcasten som gir deg siste nytt om Stalene Morrustens liv, måker, Mullah, t-ordet og brannsommeren 2018. (Beklager at lyden er lav/dårlig, vi har blitt kastet ut av studio så vi måtte lage vårt eget studio med lydopptakeren til Malene). God sommer!

 • #10 - Kondom-mannen forteller sin historie

  31/07/2017 Duración: 01h03min

  Malene og Niclas er tilbake for en speialepisode. Kondom-mannen er gjest/sommervikar og forteller om kondom-gate, Sylvi Listhaug og livet som skalla. Han er først og fremst typen til Malene dernest politiker for Frp. Derfor blir det politisk quiz og kritiske spørsmål. God sommer!

 • #9 - Påskevikarene

  05/04/2017 Duración: 47min

  Her får du en lang påske-spesial, men det er ikke lengden som teller. Husk det. Er påsken terrorsesong? Niclas påskequizzer Malene. Hjemme hos Malene reportasje. Vi har besøk av Hanna Willoch. Hva har vi i påskeeggene våre (kims lek). Terror i Bibelen. God påske alle sammen.

 • #8 - Er vi tilbake?

  01/02/2017 Duración: 03min

  Vem vet, inte du. Vem vet, inte jag...

 • #7 - Måkenes Mowgli skutt av politiet

  22/08/2016 Duración: 10min

  Det er sommerenes siste episode, og den blir kort. Uskylding måkeunge ble skutt i Bergen. Vi kårer sommerens heilt greie mann og kvinne sammen med lytterne. Malene tenker på å dø.

 • #6 - Fem regler for vennskap og én klausul

  11/08/2016 Duración: 41min

  Malene blir mobbet av mann med dreads. Niclas får bare inn NRK og TV2 med gaffel i TV'en. Frida Kahlo var verdens første blogger. Malene leser høyt (lavt) fra Jordbærmus 2. Niclas og Malene skriver vennskapskontrakt. Niclas tester Malenes OL/terror-kunnskaper. Vi nominerer sommerens «heilt greie» mann og kvinne.

 • #5 - Du vil ikke tro hvor Malene fant en kondom

  01/08/2016 Duración: 19min

  Ville Niclas vært venn med Malene dersom hun satt i rullestol? Hvorfor farget Malene (28) håret sitt rosa? Hvordan gikk det da Malene var på orgietur i Drammen? Hva har skjedd i måkeverden? Hva kan ikke tulles med? Svaret får du i denne episoden av SOMMERVIKARENE!

 • #4 - Malene er dumpa

  20/07/2016 Duración: 24min

  Malene har besøk av morfar, og blitt dumpa på sms. Horoskopet hennes stemmer ikke. Måkenytt fra Bergen: skal måkene skytes? Den store klassefesten med Niclas og Malene.

 • #3 - Tumnus the faun er fanget i en boks

  14/07/2016 Duración: 16min

  Niclas ser Malenes nakenbilde. 20 spørsmål er en sommerlek. Malene har hatt sex i ti år. Måkenytt: en blir drept, en blir reddet, en spiser kebab. Romfolk: favoritt, romferie, hvor er alle rombarna? Vi hjelper folk fra kvinneguiden. Vi leker boks.

 • #2 - Måkene kom med innvandrerne

  06/07/2016 Duración: 16min

  Aftenpostenselger er careface, vi lærer deg å unngå gateselgere og måkeangrep. Vi har store føtter og Niclas ble mottet for det som barn. Han pleide også å drive med dyretorrtur som liten. Mulla Krekar har bursdag og pensjonerer seg som terrorist. Er det greit å onanere på Sats? #ikkesponset

 • #1 - Måker, innvandrerlukt og homo politiker

  01/07/2016 Duración: 20min

  Vi starter med agurknytt, og tar for oss både måkebabyer og sand som ikke er bra nok. Malene sjekker horoskop som blir for privat. Britene vil ut av EU fordi innvandrere «lukter vondt». Politiker + rikmann = rykte.

 • Teaser

  30/06/2016 Duración: 04min

  Malene og Niclas forteller litt om seg selv og podcasten. De har til og med laget tankekart.