Latrina 202

Informações:

Sinopsis

Latrina 202 z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presekov. Analizira Miha alehar - Mihi.

Episodios

 • Zadnja Latrina?

  22/12/2020 Duración: 11min

  Kaj se je zgodilo z rumenim tiskom in ključnim akterjem estrade, odkar jim je v letu 2020 politika speljala pozornost? Ali Damjan Murko s svojimi ekshibicijami sploh še lahko preglasi tvite prvega in notranjega ministra? Bo lahkotna estrada, ogrožena od še bolj lahkotne nove politične normalnosti, sploh preživela? Bo, ampak težko!Kaj se je zgodilo z rumenim tiskom in ključnim akterjem estrade, odkar jim je v letu 2020 politika speljala pozornost?Ali Damjan Murko s svojimi ekshibicijami sploh še lahko preglasi tvite prvega in notranjega ministra? Bo lahkotna estrada, ogrožena od še bolj lahkotne nove politične normalnosti, sploh preživela? Bo, ampak težko!

 • Urška in Savina že na koroni

  06/03/2020 Duración: 11min

  Vpliv koronavirusa in nove vlade na primerjalno rumenoslovje.Vpliv koronavirusa in nove vlade na primerjalno rumenoslovjeKako dogodki minulih dni vplivajo na estradno razpoloženje? Kot strela z jasnega se je naenkrat spet prikazala Eva Irgl, Vanje Koštrin ne želijo gostiti v osrednji petkovi oddaji na Televiziji Slovenija, koronavirus pa na glavo obrača življenje tudi slovenskim estradnicam.

 • Notranji fitnes

  28/02/2020 Duración: 10min

  Poskočni muzikantje z irokezami in romantiki s tigrastimi muckamiPoskočni muzikantje z irokezami in romantiki s tigrastimi muckamiSpoznavamo se z novo tehniko, imenovano janova kalvarija oz. janvarija, ki je tehnika povzdvigovanja nenevarnih lepotcev v fatalne svedre, v zaodrju zmagovalke Eme, ki ji je na poti do zvezd svetil sam zveličar, v resnici sam Šejtan. Ne gremo niti mimo tega, zakaj poskočni narodnozabavni pevci lahko nosijo irokeze in tatuje v gotici, ne smejo pa priznati, da jim bolj sede moška družba.

 • Joški v stiski

  21/02/2020 Duración: 12min

  Želja po slavi je obratno sorazmerna s potencialom protagonista, da jo doseže.Želja po slavi je obratno sorazmerna s potencialom protagonista, da jo dosežeKot vedno nekaj iskric na temo znamenite estradne enačbe, ki pravi, da je želja po slavi obratno sorazmerna s kapaciteto protagonista, da jo doseže. Komu so vnaprej strogi cenzorski ekipi brali voščila, da mu ne polomijo kril večnega navdiha, da bruha odlične izdelke?

 • Ogljena kava ljubezni

  14/02/2020 Duración: 12min

  Kako poročilo o Tanjinih poporodnih nogah vpliva na sugestibilnost za oglaseKako poročilo o Tanjinih poporodnih nogah vpliva na sugestibilnost za oglaseLatrina, ki za vas v živo spremlja duhovno pogubo naroda, tokrat streže z navdihujočimi zgodbami o čudovitih poporodnih nogah, o ogljeni kavi za hujšanje in o svežem vetru, ki po gibanju #MeToo opogumlja najbolj plehek del naše estrade, da posluje transparentno.

 • Neslovenka v roza plaščku

  07/02/2020 Duración: 11min

  Prave Slovenke čohajo sadirane tigre. Prave Slovenke čohajo sadirane tigreAkademija za primerjalno rumenoslovje tokrat predstavlja: bitka med nazadnjakinjami in progresivkami, kaj narediti, da ne vedo, da si Slovenka v Ljubljani, kaj narediti, da vedo, da si Slovenka v Phuketu na Tajskem, nova tehnika prenosa slave s filialne na parentalno generacijo.

 • Breja koza

  31/01/2020 Duración: 11min

  Obrazna joga ni več dovolj, Lado Leskovar pije ingver.Obrazna joga ni dovolj, Lado Leskovar pije ingverZlati lajk za pisuro meseca dobi izjava anonimnega avtorja ali avtorice prejme: “Informacija nas je presenetila, saj česa takšnega nismo pričakovali.”

 • Beda pozabe

  24/01/2020 Duración: 10min

  Čigav izklesani trebušček je videti naravnost sanjski?Čigav izklesani trebušček je videti naravnost sanjsko? Duri slovenske akademije za primerjalno rumenoslovje vabijo na drugo predavanje v zimskem semestru, kjer je na predmetniku literarna tehnika pisur z analizo pozabe bede.

 • Predsednik na kitajcu, Helena pa v banji

  17/01/2020 Duración: 10min

  Kaj je storila Helena, ko ji je zmanjkalo idej in kateri čas nosečnosti je najbolj epski?Kaj je storila Helena, ko ji je zmanjkalo idej in kateri čas nosečnosti je najbolj epskiPo skoraj dveh letih so se znova odprle duri slovenske akademije za primerjalno rumenoslovje. Silabus prvega predavanja: Kateri je najboljši del nosečnosti? Menopavzne novice Presežek tedna Instagramični Predsednik

 • Poletni pobeg pred javnostjo ... na Hrvaško

  15/06/2018 Duración: 08min

  Če nimate dolgih nog, vam je prepovedano kopati se v slovenskem morjuČe nimate dolgih nog, vam je kopanje v slovenskem morju prepovedanoIzpod rok tkalcev rumenih pletenin vam ponujamo poudarke letošnjega poletja: Poletni hit so dolge noge Pretežki in neestetski estradniki se ne smejo kopati v slovenskem morju Če želite zbežati pred javnostjo, pojdite na jadrnico ali Hrvaško Če imate “mečko” poskrbite, da bodo vsi vedeli, da je vaša

 • Tragedija nacionalnih proporcev

  08/06/2018 Duración: 09min

  Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Kaj se je zgodilo, da smo dopustili, da je lepi Burak pokoril vso Slovenijo? Analizira hišnik Latrine MihiV tokratni greznici analiziramo dejstvo, da so Slovenci dopustili, da je v Slovenijo prišel Burak. Potomec naših zavojevalcev, lik iz TV limonade, trojanski konj oziroma konstantinopelski oven, sovrag z vzhoda se je prikradel k nam. Povedal ni nič pametnega, saj ne govori niti slovensko niti angleško, prišel in odšel pa je brez velikega pompa. Zgodovinska Latrina se je sprehodila od Osmanskega cesarstva do danes.

 • Mešanica rumenila in slabe politične propagande

  01/06/2018 Duración: 10min

  Mihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna: kako je Bernarda oblekla predolge hlače, kako je Karel v resnici neambiciozen možak, ki ga zanima samo družina, kako se v rumeno meša slaba politična propaganda, kakšna krivica se je v Ameriki zgodila Juriju Bradaču in o izkušnjah z menopavzo, kot jih lahko previhari samo naš Salome.Najbolj prelomen škandal tedna je modni zaplet s hlačamiMihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna: kako je Bernarda oblekla predolge hlače, kako je Karel v resnici neambiciozen možak, ki ga zanima samo družina, kako se v rumeno meša slaba politična propaganda, kakšna krivica se je v Ameriki zgodila Juriju Bradaču in o izkušnjah z menopavzo, kot jih lahko previhari samo naš Salome.

 • Konfekcijske medvloge in predsednikov tretji ud

  25/05/2018 Duración: 10min

  Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Petra Kerčmar močno porejena, kaj se ji je zgodilo? Glavne teme tokratne dirke preko rumenega čtiva so: Modri pulover ni naredil usluge Petri Kerčmar, ki je izgledala porejena. Mario Galunič odhaja, Vanja Vardjan prihaja. Dolgčas, pač. Pregrehe Boruta Pahorja, ki so ga ujeli s prsti v pokovki. Sin predsednika pa je pravi magnet za dekleta. Luka in Ema sta se razšla, a je hitro našel novo ljubezen. Diplomska naloga Alenke Bratušek ima najboljši naslov v zgodovini človeštva.

 • Pilingi, frizurce, tatuji

  18/05/2018 Duración: 08min

  V tokratnem blodnjaku smo našli izjemne zapise raziskovalnega novinarja, ki za svoj glavni vir navaja - kakopak - Facebook. Ugotovili smo, da tudi če delaš na radiu, moraš biti lep. Vsak golf bi rad bil porsche, vsak gama papak bi pa rad bil alfaV tokratnem blodnjaku smo našli izjemne zapise raziskovalnega novinarja, ki za svoj glavni vir navaja, kakopak, Facebook. Ugotovili smo tudi, da tudi če delaš na radiu, moraš biti lep. Radijski voditelj Klemen Bunderla pravi: “Za svoj videz skrbim zaradi svojega posla. Trudim se, da bi bil videti čim bolje čim dlje časa. Kdo bi me najel, če bi imel 130 kg, mastne lase, razbrazdano kožo zaradi slabe prehrane in utrujenosti?” To in še več v tokratni ediciji Latrine.

 • Velike riti, večji cilji

  11/05/2018 Duración: 09min

  Glavna tema letošnje pomladi je priprava na poletno spravljanje v kopalkeGlavna tema letošnje pomladi je priprava na poletno spravljanje v kopalkeMihi se je ponovno odpravil v latrino in iz nje izluščil presežke preteklega tedna. Telesna teža je ključna teme letošnje pomladi. Največji človeški cilj je, se zdi, v kopalke spraviti vsaj 25 kilogramov lažje telo. Kourtney Kardashian ima naprimer samo 44 kilogramov! Če ne jeste organske hrane, ne boste shujšali. Indira Ekič ima cilj priti pod 70 kilogramov. Kolumb je imel cilj priti v Indijo, Armstrong na Luno, Janša na Slovenijo, … Spremljajte našo rumeno novičarsko podmornico za morebiten živi prenos. Jurij Zrnec se vrača v mainstream. V rumenjavi pa se je znašel zaradi korenite spremembe v življenju, saj je stopil že 15 kilogramov!

 • Zlato lepinjo 2018 dobi...

  04/05/2018 Duración: 10min

  Roštiljada v prestolnici, ki ni nikoli imela prestola ima pa carja, ki vse zrihta. Glavni čuk je praznoval abrahama. Indira je blokirala Henrika. Đuro prodaja Kie. Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni treba Roštiljada v prestolnici, ki ni nikoli imela prestola, ima pa carja, ki vse zrihta Glavni čuk je praznoval abrahama Indira je blokirala Henrika Đuro prodaja Kie 4. maja smo v oddaji Latrina objavili tudi tekst o satirični nagradi Zlata lepinja, ki naj bi jo prejeli tisti, ki dajejo legitimnost projektom za »poneumljanje množic«. Voditelj jo je podelil Mestni občini Ljubljana oz. snovalcem mestne kulturne politike, ker da so tako kot lani tudi letos dali mestu edino smiselno kulturno prireditev, ki vibrira v duhu večinske kulturne politike ne samo mesta, ne samo dežele, ampak Zahoda. To je Aktualova roštiljada 2018. Z Mestne uprave mestne občine Ljubljana so nam poslali zahtevek za popravek, da, citiram, »ne župan in ne Oddelek za kulturo Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, ki izvaja n

 • Dobrodošli v greznici naše kulture

  27/04/2018 Duración: 08min

  Globoka analiza nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov.Globoka analiza nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkovPoudarki tokratnega pregleda rumenjave: Koliko jajc poje Natalija Bratkovič? Challe Salle in Jan Plestenjak združila moči Od kod Alya črpa ustvarjalno energijo?

 • Lokalna šerifka mag. art. trz.

  20/04/2018 Duración: 09min

  Pozdravljeni v kraljevini selfijev spoštovani predsednik, modne blogerke, napovedovalci vremena, balerine in zajčice fine! V rumeno čtivo se za vas pogreza Miha Šalehar.Pozdravljeni v kraljevini selfijev spoštovani predsednik, modne blogerke, napovedovalci vremena, balerine in zajčice fine!

 • Carska črta je nova črna

  13/04/2018 Duración: 10min

  Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni treba.Miha Šalehar je altruist. Bere rumeno čtivo. Da vam ni trebaKazalo: Dragić je s sliko Buraka osrečil ženo. Še sreča, da sem noseča 1: pokazala je črtico. Še sreča, da sem noseča 2: okvirila je obleke otrok. Vesela, da sem debela: čokoladica je motivacija.

 • Izklesanci 3. bolonjske stopnje

  06/04/2018 Duración: 09min

  Latrina z globoko analizo nevarnih plitvin popularne kulture, politike, estrade ter njenih tedenskih presežkov. Analizira Miha Šalehar - Mihi.Latrina je znova brskala po globinah rumenega čtivaMihi razkriva v Latrini: paleoscena in izklesani Jernej obožuje zimo! 3D prevajalke Jasna Kuljaj tipala prsi

página 1 de 5