Frokost På Radio Nova

Informações:

Sinopsis

Frokost er radioprogrammet du våkner til hver morgen fra 7 til 9 på Radio DAB+ // Mobil // radionova.no.

Episodios

 • Pinocchio, tarotkort og nepotisme

  14/04/2024 Duración: 50min

  Velkommen til ny uke med godgjengen! I denne episoden byr Emma på tarotlesing, Maren forteller om fillers, naboer har sex ut av vinduet. I tillegg får dere høre om kjendiser og regler på fest. Vi har med gjester, humor og moro! Jippi!Frokost hører du på Radio Nova fra 7 til 9 hver hverdag.

 • Hårfjerning, melk og APRILSNARR

  07/04/2024 Duración: 56min

  We're back BITCHES! Etter en episk påske er vi endelig tilbake! Bli med på denne berg og dalbanen av en episode: Maria ber folk om å slutte å få seg kjæreste,  Jenny fikk ikke til årets APRILSNARR, hårfjerning/vårengjøring og MASSE MASSE MER! Bli med da vel!Du hører Frokost på RadioNova hverdager fra 7-9

 • Sex med dyr, revvy og Bjørn Eidskog er 70!

  24/03/2024 Duración: 01h09min

  I uka som var har Frokost laget sanger om skattemelding med revygruppa Morrari, smakt på Halden-purke, snakket om hvilke dyr de har hatt sex med (ble litt drøyt for vikar Johannes det der), snakket om stikkprøver på kino og prøvd lykken med Flaxlodd (yess!)Og en liten oppfordring fra Ferdinand på tampen - husk å anerkjenn det koselige i påskeferien <3Choo choo!Frokost hører du live alle hverdager (men ikke i ferier da), 7-9 på Radio Nova

 • Seljefløyte, Internettproblemer og Frieri ved målstreken

  15/03/2024 Duración: 01h14min

  I ukens podcast hører vi om hva som skjer når Erle skal rydde boden med faren sin. Hva er QR-koder egentlig? Omar leser "Fake News" og Marie blir skikkelig starstruck!Du hører gjengen alle hverdager på Radio Nova fra kl. 07-09

 • Blotting, tættis og bygdefolk på byen

  11/03/2024 Duración: 01h09min

  I uka som gikk ble det feiret kvinnedag (synd at noen få menn har tilgang til alle damene), det ble tattovering på lufta (!!!) og skikkelig skummel stemning (wow). Erle har møtt på bygdefolk på byen (æsj), Alex har prøvd seg på trøndersk (flink!), Kristian er lei av hundebæsj (word) og Jakob har personlig beef med Timothèe Chalatmet (sjalu?)Hvis du vil høre denne GÆRNE gjengen live, så er det bare en ting å gjøre! (Den ene tingen er å skru på Radio Nova, alle hverdager fra 7-9)

 • Pitbull-vekkerklokke, bebimat for bebier og undervanns karaoke

  03/03/2024 Duración: 01h06min

  Frokostgjengen samles en atter gang i denne ukens episode for å underholde akkurat DEG! Alma deler sine erfaringer om hvordan man kan slutte å stjele fra selvbetjente kasser. Hva er en negativ avferd? Ferdinan deler eksempeltvis hva dette kan innebære. Og tilslutt har Maren vært på Europa tur og brakt fremtiden med hjem gjennom fortune cookies ;))Du hører Frokost alle hverdager fra 7-9 på Radio Nova!

 • Tigergutt, Daddy Kim og Kong Haralds fødselsdag!

  24/02/2024 Duración: 01h11min

  En ny uke er her og denne uken har vi mye på hjertet!  Furi liker tegnet katter. Skar, mufasa eller tigergutt?? Trenger du en ny twist på bursdagssangen? Det får du av Maren, Jenny og Ingeborg da de feirer Kong Haralds bursdag. Marie velger marry- Kim Jong-un, i en god runde fuck, marry eller kill. Daddy til sin datter, daddy til meg -Marie 2024. så selvfølgelig avslutter vi ukenmed litt deilig GAMESHOW.

 • Statsministertiss, valentines og silikon i tatti

  20/02/2024 Duración: 58min

  Denne uken har frokostgjengen snakket om pinnebrød, t-baneetikette og sæd. Vi har blitt kjent med nye medlemmer, på godt og vondt - velkommen til Alma, Omar, Furi og Johanna! Du hører Frokost alle hverdager fra 7-9 på Radio Nova!

 • Uke SEX - fakta, flauser og tango med din mango

  19/02/2024 Duración: 01h11min

  I uke 6 hadde vi seksualundervisningsuke! Ikke bare hade vi sending 6-9 (NICE), men vi lærte dere, hverandre og oss selv om det de ikke lærte oss på skolen. Puppetraumer, rapsolje som glidemiddel, kondomsmaker, tynne vegger og innsendte spørsmål - alt blir drøftet!Du hører Frokost live på Radio Nova, alle hverdager 7-9

 • Cowboy - pirat - NINJA!

  10/02/2024 Duración: 01h03min

  Etter noen uker med tekniske problemos er det tid for et gledelig gjenhør med Frokostgjengen! Er du cowboy, pirat eller ninja? Hva skjedde egentlig med Mars One? Var gamle kontaktannonser i avisa bedre enn Tinder? Og hvilken filmserie kommer musikksjangeren Jizz fra?Frokost hører du live på Radio Nova, alle hverdager fra 7-9!

 • Sinna uten snus, 'syk' i fyllesyk og frokost (måltidet, ikke programmet)

  26/01/2024 Duración: 01h07min

  Podkast for uke 3 kommer seint, men godt (sa brura)Gjengen har blitt invitert på tomatsuppe av en svenske, drømt om sommer og pinneis, diskutert Farmen kjendis, luftet traumatiske filmopplevelser (fuck you Christopher Nolan) og fundert både lenge og vel på hvorfor linje 3 ofte bare går til Stortinget.Frokost hører du alle hverdager, 7-9 på Radio Nova!Vi søker nye folk i redaksjonen! Vil du stå opp jævla tidlig en gang i uka? Søknadsfrist 2. februar

 • Starten av midten av slutten av starten

  13/01/2024 Duración: 01h04min

  Endelig er Frokost på lufta igjen! Vi kjørte i gang året med en Fernet-shot for mye, besøk på luguber bruktbutikk i Bergen, klikking i vinkel, spionasje på høgt nivå, tvilsomme utsagn om nynorsk - og det evige spørsmålet: tror vi the Simpsons klart å spå den kommende året? Svaret får du i ukas PO!Frokost hører du LIVE hver hverdag, 7–9 på Radio Nova. Og du? Vi søker nye meldemmer! Søknadsfrist 2. februar - bli med i verdens beste radiokanal, da vel (hvis ikke er du nøørd).

 • Pølsebod, quiz og rolig løping med kniv

  06/01/2024 Duración: 01h03min

  Frokost er tilbake på lufta mandag 8. januar, men mens vi venter serverer Frokostgjengen deg høgdepunkter fra uka før jul - og FOR en uke det var! Maria gikk på en smell, Rikke holdt avskjedstale, Alex lagde innslag fra Jul i Vinterland og Marie redda Lucia - og mye mer.Frokost hører du live på Radio Nova, alle hverdager 7-9!

 • Julebord Spesial!

  16/12/2023 Duración: 01h03min

  I denne "Julebord Spesialen" har Ingeborg, Maren og Ferdinand med seg flere medlemmer fra Frokost! De holder taler, synger, drikker, spiser og sier farvel til et tidligere medlem.Denne sendingen ble sendt fra kl.7-9 den 15. Desember 2023

 • Prompegutt, Lille Frøken Norge og frieri på Jul i Vinterland

  10/12/2023 Duración: 01h02min

  Julen har begynt å melde sin ankomst for Frokostgjengen, og de har kommet i den O store julestemninga!Her er deres helt egen versjon av Så går vi rundt om en enebærbusk fra uka som har gått:"Så gjør vi så når vi henter litt ting, henter litt ting, henter litt tingSå gjør vi så når vi henter litt ting, tidlig en mandags morgenSå gjør vi så når vi sliter på ski, sliter på ski, sliter på skiSå gjør vi så når vi sliter på ski, tidlig en tirsdags morgenSå gjør vi så når vi tester vår ris, tester vår ris, tester vår risSå gjør vi så når vi tester vår ris, tidlig en onsdags morgenSå gjør vi så når vi dømmer ditt tøy, dømmer ditt tøy, dømmer ditt tøyså gjør vi så når vi dømmer ditt tøy, tidlig en torsdags morgenSå gjør vi så når vi vitser i vei, vitser i vei, vitser i veiså gjør vi så når vi vitser i vei, tidlig en fredags morgenSå gjør vi så når vi hørerpåNova, hørerpåNova, hørerpåNovaSå gjør vi så når vi hørerpåFrokostpåRadioNovaTidlig hverhverdag7-9"(Busk!)

 • Cottæsj cheese, prinsesse og ting i fingra

  02/12/2023 Duración: 48min

  Ny uke, ræva muligheter. Hva har skjedd med frokosterne den siste tiden? Det vet bare Gud (og du etter du har hørt ukas episode;P )Frokost hører du ALLE HVERDAGER fra 07-09 på Radio Nova!

 • UG, karaoketaxi og hot tips

  25/11/2023 Duración: 59min

  En ny uke bringer med seg nye crazy temaer! Vil du høre om creepy blomsterlevering, julesanger, en uheldig yoga-time, google translate-quiz eller kanskje en liten live sketsj? I denne episoden får du alt dette OG MER!Frokost hører du alle hverdager fra 07-09 på Radio Nova!

 • Snoop Dogg, pølseknekk og Kristian blir bro

  18/11/2023 Duración: 01h08min

  For en uke det har vært! Mari har utforsket hvordan man kan make seg friends i Oslo, Kristian har blitt bro og Alex har satt i gang et *noe* uortodoks riseksperiment. Rikke har overhørt sitatet "ordet vibe er mitt personlige 9/11" og Maren hitter oss med den kulturelle nyheten at Snoop Dogg har SLUTTET å røyke marijuana (please respect his privacy at this time).Husk at du kan høre Frokost live – alle hverdager fra 7–9!

 • Kanelstorm, karaoke og nattahistorie

  11/11/2023 Duración: 01h46s

  Jentefest, språk, kunst og mellomkrigstida. Et av disse temaene er IKKE med i ukas podcast fra den beste gjengen. Hvilket tema spør du? Bare én måte å finne ut av det på ;)Frokost hører du ALLE hverdager fra 07-09, på Radio Nova!

 • Snusboks, MGP senior og OL i padel

  04/11/2023 Duración: 01h04min

  Denne uka har gjengen i Frokost erfart mye rart. Hvordan er det å jobbe på båt når det er bluescruise? Er det mulig å spise østers i Italia uten å drite seg ut? Kan man ha fylleangst på en torsdag? Hva er korrekt respons når man blir stoppet av politiet i Iladalen og spurt om man har sett en mann med kniv? Og hva SKJEDDE EGENTLIG med Kids Fish?Noen av svarene får du på Frokost på Radio Nova - hverdager 07-09Highlights fra uka som var på lørdager 9-11(Og i pod'en da)

página 1 de 17