P4s Radiofrokost

Informações:

Sinopsis

Høydepunkter fra P4s Radiofrokost.

Episodios

 • Ødelagte moter og rundtur i Afrika

  12/04/2024 Duración: 33min

  Hva gjør det med moten når foreldrene dine bruker det samme som deg? Samantha og Bjørn tar debatten. Det er duket for en rundtur i Afrika, med quiz og fortellinger om eksotiske dyr.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Kyssing og annen frekk oppførsel

  11/04/2024 Duración: 39min

  Michael lurer på om han oppførte seg frekt på restaurant sammen med resten av gjengen, Samantha vil kysse mer, og komiker Hani Hussein forteller om dagen hun møtte både Trump og Putin i trappa.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Skal Samantha få ett barn til?

  10/04/2024 Duración: 41min

  Hvorfor får vi færre barn? Vi diskuterer om Samantha skal få et kjærlighetsbarn med Frans Finans og dagens gjest Danby Choi forteller om livet som Norges nye realityskurk.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Pinlig dusjøyeblikk og manspreading

  09/04/2024 Duración: 36min

  Geir Pollestad forteller om dusjseansen som førte til evakuering av to departementer, produsent Dyveke deler en illeluktende historie fra flyet til Sør-Afrika og vi har gravd frem opptak av en 16 år gammel Jonas Gahr Støre som prøvde seg som skuespiller i 1978.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Høydemåling og helårsbading

  08/04/2024 Duración: 38min

  Hvor høye er Bjørn, Samantha og Michael? Thomas fra Justervesenet er innom for å sjekke høydene med kalibrert laser, og Samantha tar med Michael på sin favorittaktivitet.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Sædfuck, talkshow og nytelsesfredag

  05/04/2024 Duración: 51min

  Det er fredag og Christer er innom å lager nydelig mat. Samantha, Bjørn og Michael lærer blant annet hvor ordet Sædfuck kommer fra, og det mimres tilbake til gode gamle talkshow.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Sinnemestring og skateboard

  04/04/2024 Duración: 40min

  Hvordan mestrer man sinne? Vi diskuterer ulike metoder. Vida Lill er hjemme på ubestemt tid etter en merkelig ulykke, og hva var det som skjedde da båten til ekspedisjonspappa Alexander Read tok fyr? Samantha har vært på besøk hos den reiselystne familien i Maridalen.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Hvem i studio er mest irriterende?

  03/04/2024 Duración: 45min

  Vi har hørt med kjærester/ektefeller: hva er mest irriterende med programlederne i Radiofrokosten? Og hva irriterer du deg over med din partner? Vi følger også 19 år gamle Agr på jobb i statskanalen og svarer på et viktig spørsmål i "spørretimen"  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • En proaktiv problemknuser

  02/04/2024 Duración: 45min

  Endelig er det jobb igjen og du får alle høydepunkt og bunnpunkt fra årets påskeferie. Bjørn gir deg en innføring i Norges uskrevne lover og Michael lærer seg spansk  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Morsan's eggelikør

  22/03/2024 Duración: 40min

  Markus Neby forklarer konseptet og parodierer deltakerne i "Påskekrimlekene", Bjørn har med enda en kvittering til studio og Christer gir oss oppskriften på en lekker dessert og "morsans eggelikør"  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Påsken til Jonas Gahr Støre

  21/03/2024 Duración: 47min

  Statsministeren er på besøk i dag og forteller om sin påske, kan han skru av telefonen og slappe helt av og hvilke låter synger han med til i bilen? Bjørn røper også hva han har i posen etter Sverigetur og Vida Lill vil jakte ned rikinger  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Kødder du eller StSunniva?

  20/03/2024 Duración: 43min

  Hun har skapt klagestorm og debatt etter hun deltok i nettopp "Debatten" på NRK, hva er egentlig greia med influenser StSunniva? Og har hun noen tanker om dagens store snakkis "pornobussen"? Bli også med når Bjørn planlegger å dra på harryhandel  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Påskerenn i Lillehammer

  19/03/2024 Duración: 45min

  Det er snart påske og vi varmer opp med påskerenn i Lillehammers gater. Flere hjelpere dukker opp på veien for å fylle påskeegget, men hvem er postmester? Og skjønner du hva Bjørn babler om på tysk?  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Bjørn 70 år

  18/03/2024 Duración: 48min

  Neida, vår Bjørn er bare 59, men Bjørn Eidsvåg fylte 70 år i går og det ble feiret på spektakulært vis i Oslo spektrum, vi får alle detaljene fra hovedpersonen dagen derpå  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Hvem har skyld i eggkrisa?

  15/03/2024 Duración: 41min

  Det er spådd eggkrise til påske, men er det Christer som er skyldig i at det er tomt i butikkene? Svensken har med seg MYE egg og steker opp en lekker omelett i studio. Vida Lill har fått igjen 35.000 på skatten og Frank Løke er forbanna på Birken.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Dårlig timing og rotete gutterom

  14/03/2024 Duración: 44min

  Bjørn og Michael lar seg sjokkere av at Samantha aldri har smakt en norsk dessert-favoritt og Morten Ramm og Erik Solbakken avslører hvilken norsk fotballstjerne som har det fryktelig rotete hjemme.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Talefeil og tulletelefoner

  13/03/2024 Duración: 35min

  Når startet vi egentlig med tulletelefoner? Vi oppfordrer Bjørn til å bli mer rampete, Samantha har fått hjelp av logoped til å rette opp i en talefeil, og finansminister Trygve Slagsvold Vedum avslører at han er den "kjipe kompisen" i gjengen.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Skilsmissefest

  12/03/2024 Duración: 40min

  Nå er det skilsmissefest som er tingen, men hvordan arrangerer man en fest for skilsmisse? Vi prater med Erik Alfred Tesaker om hans skilsmissefest, og Michael holder skilsmissetale!  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Bak enhver fylletaster, står en sterk kvinne

  11/03/2024 Duración: 49min

  Vi gjengir noen av Facebook-innleggene som Per-Willy fra FRP burde ha fylleangst for etter helga. Vida Lill blir med Emma på jobb i TV2 og Marcus og Martinius er med oss på telefon fra Stockholm hvor de fortsatt prøver å lande etter seieren i Melodifestivalen.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

 • Kvinnfolk og sitronlikør

  08/03/2024 Duración: 50min

  Gratulerer med dagen kvinner! Vi starter dagen hos Isabel Ringnes: hvordan står det til med likestillingen blant de rike? Samantha gleder seg til Holmenkollen-helg og det blir parodiduell i fredagsleken.  Episoden kan inneholde målrettet reklame, basert på din IP-adresse, enhet og posisjon. Se smartpod.no/personvern for informasjon og dine valg om deling av data.

página 1 de 174