Tentamen

Informações:

Sinopsis

OBS: Alle ytringer i denne podcasten er programledernes egne meninger og misoppfatninger, og må tas med en god klype salt. På ukentlig basis lodder Per Christian, Torstein og Ellen de litterære dyp gjennom det næreste de fleste av oss noen gang kommer stor litteratur: dine og mine norsk, nynorsk og -engelskstiler fra grunnskole og videregående. Hver episode plukker fra hverandre et av deres innsendte mesterverk, og gir stilen den anerkjennelsen den aldri fikk (eller fortjente), komplett med karaktersetting.Tør du legge din gamle kioskvelter under lupen? Send inn novellen, eventyret, kåseriet eller debattinnlegget, helt anonymt, til tentamenpodcast@gmail.com. Ekstra stjerner i margen til de som legger ved klassetrinn og oppgavetekst!

Episodios

 • 60. Snøens Ansikt

  17/06/2019 Duración: 55min

  Simon kommer som flyktning til Norge og begynner å tilpasse seg. Blant annet ved å kjøpe boller til den vakre Polaris. Det kan hende du kan få din stil opplest ved å sende den til tentamenpodcast@gmail.com. God sommer!

 • 59. Hemmeligheten

  10/12/2018 Duración: 42min

  Tor har en hemmelighet. Det handler om pappa.

 • 58. Det Var Ikke Min Skyld

  14/11/2018 Duración: 33min

  Amalie kaster snøball og kommer i trøbbel. Send inn din gamle skolestil til tentamenpodcast@gmail.com!

 • 57. Anna Mathea

  02/11/2018 Duración: 39min

  Halloween-spesial! Morten blir drept i Klostergata 13. Leah vil undersøke litt nærmere... Send inn din stil tentamenpodcast@gmail.com og følg @tentamenpod på instagra!