Radio Høssing

Informações:

Sinopsis

Følg lokalsendingene fra Høssing gjennom den vanskelige tida preget av Ordførerfruas forsvinning.

Episodios

 • Del 9: Grav Plassen

  01/11/2017 Duración: 21min

  Ringo etterforsker videre i Yericka saken og lensmannskontoret kaster inn håndkledet og ny runde med Radio Kjendis Data Spill.

 • Del 8: Sex tapene

  14/10/2017 Duración: 15min

  I episode 8 møter du bl.a. Henry Mandroid Eliassen som livnærer seg ved å tilby hjemmelagde erotiske lydbånd.

 • Del 7: Kanel gifler

  14/07/2017 Duración: 16min

  Det er presse konferanse i Høssing. Ordfører Hroar Stiltskin er arrestert! Storslått Hollywoodfilm planlegges om ordførerfrue-saken. Med mere. Med mere.

 • Del 5: Ringos "Forsvundet"

  02/06/2017 Duración: 24min

  Medarbeider Ringo Hirtshals forsøker å nøste i trådene med sin nye kriminaljournalistiske reportasjeserie "Forsvundet". Dessuten blir det mellom annet fokus på grunge-musikk og synskhet i denne ekstra lange episoden.

 • Del 4: Ensom i Høssing

  16/02/2017 Duración: 18min

  Vi setter kjempefokus på ensomhet i dette programmet og har møtt en ekte ensom. I tillegg blir det selvsagt Ringos Kjendis Tetris Spill med selveste Magne Furuholmen fra popgruppen a-ha som deltager. Sendingen er sponset av Kattesand Norge.

 • Del 3: Tiur Festivalen

  03/01/2017 Duración: 14min

  Sendingen er preget av den 48. Tiur festivalen som preger hele Kommunen med liv, røre og tiurer. Mange ble dessuten sterkt preget av Ordfører Hroar Stiltskin´s sterke tale under festivalens åpning.

 • Del 2: Blekksprut restene

  13/12/2016 Duración: 15min

  Radio Høssing intervjuer bl.a. Lensmann i Høssing om den forsvunnede Ordførerfrua. Senindingen inneholder også et sterkt møte med Niagara Fallene Fanclub Høssing og nyheter om Whitesnake. Musikk: PC-Bjørn m. "Jeg tømmer meg".

 • Del 1: Bekymrings meldingen

  12/12/2016 Duración: 16min

  Radio Høssings første sending etter Ordførerfruas mystiske forsvinning. Ordfører Hroar etterlyser kona Yericka som bare skulle på China slottet og spise blekksprut. Dessuten blir det bl.a. besøk på Høssing Funkskole, historisk tilbakeblikk på håndtering av døde i Høssing og en spennende konkurranse. Magaplask spiller "Missing Wife". I studio: Bjørg Woodsmith og Ringo Hirtshals.