Maidong Puls

Informações:

Sinopsis

Info Kine u MaiDong/PulsuSamo najbolja muzika za vas u Maidong/Pulsu

Episodios

 • MaiDong/Puls: Najpopularniji filmovi i predstave u Kini

  08/12/2014 Duración: 01h00s

  U današnjoj predvikend emisiji bavimo se pričom o trenutno najpopularnijim filmovima u kineskim bioskopima. Pored ovoga ekskluzivno vam donosimo i priču o novoj predstavi sa pekinške premijere „Drimvrksove“ prestave „How to train your dragon“. Poslušajte naše audio izdanje.

 • MaiDong/Puls: Zanimljivi ponedeljak iz Kine

  08/12/2014 Duración: 01h00s

  U današnjoje emisiji se kao i obično bavimo najnovijim dešavanjima u životu moderne Kine, pa ćemo tako pričati o sve popularnijim kineskim Sjiaomi telefonima, o „Vampirskom kafiću" u kineskoj provinciji Liaoning

 • MaiDong/Puls:Vožnja, ljubav, slatkiši

  08/12/2014 Duración: 01h00s

  U današnjoj emisiji, jubilarnoj 100. po redu, donosimo vam priče o trenutno najaktuelnijim dešavanjima u životu moderne Kine. Sa vama iz dana u dan delimo najajktuelnije priče o kojima pišu kineski mediji, komentarišu korisnici društvenih mreža i sl.

 • MaiDong/Puls: Nove turističke atrakcije Pekinga

  08/12/2014 Duración: 01h00s

  U današnjoj emisiji bavimo se pulsevima Pekinga i novim turističkim aktivnostima kineske prestonice. Ukoliko nameravate uskoro da posetite Peking, ali i ukoliko to još niste odlučili, u audio izdanju poslušajte šta vam novo Peking nudi.

 • MaiDong/Puls: Dejting

  08/12/2014 Duración: 01h00s

  U današnjem izdanju emisije, će biti reči o tome kako je velika žuta patka nestala u kineskom gradu Guidžou, a pojavila se žuta žaba u Pekingu, pa o 40. rodjendanu slavne mace sa mašnicom Hello Kiti i o polemici da li su kineske žene dobri vozači ili ne, koja se nastavlja posle postavljanja proširenih parking mesta za žene u gradu Dalijan.