De Voksne

Informações:

Sinopsis

"De Voksne" er et radioprogram på Volda Studentradio og handler om Johanne og Anya som skal ta med lytterne på en reise hvor de lærer hva som må til for å bli voksen. Siste året på høgskulen står for tur, og tiden renner snart ut. Gjennom morsomme og interessante spalter (og tilbakeblikk som i Johannes Dagbok)vil de prøve å komme til bunns i betydningen av hva det vil si å være voksen. Følg deres reise hver tirsdag.

Episodios

 • Episode 11 - VOKSENDUELLEN: Anya vs. Johanne 2016

  24/11/2016 Duración: 43min

  Det er på tide å finne ut hvem som er mest voksen. Er det Anya, eller er det Johanne? Avslutningssending!!!! EN VINNER! EN TAPER! EN VIL ENDE OPP MED DIP-DYE (typ 2013 style)!

 • Episode 10 - HVEM ER JEG !?!

  15/11/2016 Duración: 48min

  Første sesong av De Voksne går mot slutten så da er det naturlig at i episode 10 er det på tide å finne ut hvem vi egentlig er??? hva er meninga med livet?? I tillegg snakker vi i kor ca 4 ganger i løpet av sendingen (magisk) og vi mottar kloke ord fra en som har levd ca. 4x lenger enn oss.

 • Episode 9 - Kan jeg bli president? (Med Thorvald)

  13/11/2016 Duración: 45min

  Anya kunne ikke være med, så da hentet Johanne inn Thorvald. Men dukker Anya opp i løpet av sendingen?? Det får du vite om du hører på. Vi prøver å finne ut vi er egnet til å være president.