Prosessen

Informações:

Sinopsis

Thea Sofie Loch Næss og Eline Grødal er to unge skuespillere som inviterer erfarne og anerkjente norske filmskapere og skuespillere til samtale om kreativt samarbeid. Podcasten er et sted for å dele erfaringer og snakke om kommunikasjon mellom skuespiller og regissør.

Episodios

 • 7. Trond Fausa og Kim Sørensen

  02/11/2017 Duración: 47min

  I 7. episode av podkasten PROSESSEN har vi med oss skuespiller og regissør Trond Fausa og skuespiller og regissør Kim Sørensen. De gikk sammen på KHiO og deler minner og erfaringer fra den tiden. Vi snakker også om deres erfaringer med film og TV versus teater. De deler sine vaner av forberedelser før innspilling eller en oppsetning. Sørensen og Fausa forteller om hva de har tatt med seg fra erfaringer som skuespiller inn i regi-rollen. I tillegg snakker vi om regissørens ansvar under casting og Kim kommer med en oppfordring til regissører.

 • 6. Linn Skåber og Line Fougner Christensen

  21/10/2017 Duración: 45min

  I 6.episode av podkasten PROSESSEN har vi med oss to talentfulle damer! En av Norges største komikere; Linn Skåber, som også er skuespiller og tekstforfatter. Og regissør, skuespiller og dramatiker Line Fougner Christensen. De har samarbeidet på flere prosjekter, blant annet TV-seriene Hjerte til Hjerte og Best Før, og i dagens episode forteller de hvordan deres kreative prosess fungerer. Vi snakker også om hvilke verktøy de bruker for å etablere en trygghet og skape en god kommunikasjon på arbeidsplassen. I tillegg deler de morsomme erfaringer, og visdomsord til den yngre generasjonen av kunstnere.

 • 5. Anders T. Andersen

  05/10/2017 Duración: 40min

  I 5. episode av podkasten PROSESSEN har vi denne gangen med oss bare 1 gjest, men han er særdeles kjent med prosessen av å være både skuespiller og regissør. Vi møter nemlig skuespiller og regissør Anders T. Andersen. Vi snakker blandt annet om hans aktuelle forestilling "Historie om et ekteskap", den vises på Brageteateret og Nationaltheateret. I tillegg snakker han om viktighet av fallgruvene av kommunikasjon mellom skuespiller og regissør, og hvordan språket kan ha mer makt enn man er klar over. Et annet tema vi går i dybden av er psykologi, tankens kraft og menneskets beskyttelsesmekanismer. Videre snakker Anders om suksess, sitt elleville møte med Hollywood og hvordan filmbransjen gjenspeiler det amerikanske samfunnet.

 • 4. Kristofer Hivju og Kristoffer Metcalfe

  21/09/2017 Duración: 46min

  I fjerde episode av podkasten PROSESSEN møter vi skuespiller Kristofer Hivju og regissør Kristoffer Metcalfe. Vi snakker blandt annet om deres nye tv-serie TWIN, hvor Hivju spiller hovedrollene. Ja, du leste riktig, han skal spille to roller som er tvillinger, og tematikken bygger på ønske om å være en annen enn seg selv. Hivju utdyper også om sine berikende erfaringer som karakteren Tormund Giantsbane i verdens mest populære TV-serie Game Of Thrones, og han forteller om relasjonen til de mange ulike regissørene. I tillegg snakker både Metcalfe og Hivju om kraften i samarbeid og det å legge frykt bevisst til side.