Pedpodden

Informações:

Sinopsis

Møt Trine, Daniel og Gunvald i studentpodcasten PedPodden. De diskuterer studentlivet i Stavanger, og holder deg fortløpende oppdatert på hva som skjer i oljehovedstaden.

Episodios

 • #50, Kollokvie: Siste seilas

  04/07/2022 Duración: 55min

  re år etter siste episode i PedPodden, har Trine, Daniel og Gunvald tatt turen inn i podkaststudioet igjen. Studietiden er for lengst tilbakelagt, og voksenlivet har innhentet dem. Hvordan går det med dem? Og hvorfor i alle dager er de tilbake i studio? Lytt da vel. Eller ikke. Denne episoden finner du også som vodkast på YouTube, se https://www.youtube.com/watch?v=mWne-ZAUuhM&t=1s

 • #49, Kollokvie: Juleavslutning

  13/12/2018 Duración: 46min

  Jula nærmer seg og dine tre favorittpodcastere tar juleferie fra podden. Hør de fjase seg gjennom denne episoden som inneholder quiz og julehilsner, blant annet. Lytt da vel. Eller ikke.

 • #48, Kollokvie: Quiz, smakstest og tann som fortsatt detter ut

  07/12/2018 Duración: 38min

  I denne episoden får du høre mer om tannen til Anne Marie. Quiz blir det også. Smakstesten denne gangen bør du høre på. Den vil gi deg tips du får nytte av i livet. Så da er det bare å fylle ørene dine med oss. Eller ikke.

 • #47, Kollokvie: Fjasing med gjest i studio

  30/11/2018 Duración: 47min

  I denne episoden får vi stiftet nærmere bekjentskap med mangeårig lærer og hobbykokk, Kåre. Utenom dette blir det selfølgelig fjaset over en lav sko. Lytt da vel. Eller ikke.

 • #46, Kollokvie: Isak skuffer oss alle. Dypt.

  25/11/2018 Duración: 45min

  Isak kommer med triste nyheter. I den sammenhengen er Anne Marie i studio. Hun snakker om noe så interessant som refleks. Lytt da vel. Eller ikke.

 • #45, Seminar: Sex, kropp og følelser

  15/11/2018 Duración: 57min

  Endelig ny seminarepisode! I denne episoden har vi, på grunn av Isaks manglende evne til å gjennomføre ting, sendt vår utegående reporter, Anne Marie Lund, på oppdrag. Hun intervjuer ingen ringere enn Tuva Fellman om sex, kropp og følelser. Lytt da vel. Eller ikke.

 • #44, Kollokvie: Gjengen er samlet igjen!

  08/11/2018 Duración: 51min

  Gjengen er tilbake og serverer deg atter en gang en ok- kollokvieepisode. Lyst til å kaste bort dyrebare minutter av livet ditt? Lytt til denne episoden da. Eller ikke.

 • #42, Kollokvie: Jubileum og stort frafall av det faste inventaret

  01/11/2018 Duración: 39min

  Ny uke, ny episode. Isak og Trine valgte å være vekke når Pedpodden har jubileum så da måtte Daniel ta saken i egne hender og invitere to gjester. For å høre hvordan det gikk, er det bare til å sette seg godt til rette og laste ned episoden.

 • #41, Kollokvie: Kveldsinnspilling

  26/10/2018 Duración: 44min

  Hva skjer når Trine, Daniel og Isak spiller inn episode på kvelden? Ekstremt mye fjas. Trine er totalt avskrudd og Daniel og Isak har overtenning. Det blir ikke mer useriøst enn dette. Lytt da vel. Eller ikke.

 • #40, Kollokvie: Konkurranse, smakstest og en støvsugers død

  12/10/2018 Duración: 38min

  I denne episoden får du blant annet høre den tragiske historien om robotstøvsugeren Gismo. Vi tester ny brus og Daniel har konkurranse for Trine og Isak om hvem som klarer å gjette hvilken sang han har oversatt til nynorsk. I tillegg til dette er Tinderspalten oppe og går og Daniel får svar! Klar for klam stemning og lyden av sosial angst i studio? Lytt da vel. Eller ikke.

 • #39, Kollokvie: Daniel og Isak vil slutta i Pedpodden. Trine vil drikka brus.

  05/10/2018 Duración: 45min

  Det blir trykka stemning i studio då både Daniel og Isak melder at dei vil slutta. Trine prøver å få dei til å bli med å arrangera smakstest. Lytt då vel! Eller ikkje...

 • #38, Kollokvie: Konkurranse, fjas og idrettsskade.

  20/09/2018 Duración: 42min

  Kvifor ligg Daniel på golvet? Har du nokon gong hatt lyst til å høyre kjente sangar oversett til nynorsk? Og kva har eigentleg Anna Rasmussen gjort i det siste? (ingen bryr seg, Trine!!!). Alt dette får du svar på om du lyttar til denne episoden.

 • #37, Kollokvie: Ubudne gjester, dialektforvirring og talefeil.

  15/09/2018 Duración: 36min

  Av og til går Trine på pub med unge menn. Idag har hun tatt med seg en av disse i studio. Daniel er særlig dialektforvirret i denne episoden og slår et slag for Bergen. Trine presser Isak til å komme med materiale og Steffen holder på å sovne i studio.

 • #36, Kollokvie: Episoden når Trine sier "rassultat"

  07/09/2018 Duración: 44min

  Daniel sitt mindre flaterende radiofjes blir brukt i reklamekampanjer mot hans vilje. Trine har store utfordringer med norskutalen sin, og Isak kommer med kreative aksjonsforslag til bompengesaken.

 • #35, Kollokvie. Skulestart og fisketur

  31/08/2018 Duración: 41min

  Me snakkar om skulestart, bloggarar og hukommelsestap. I tillegg fortel Isak om ein litt rar fisketur han var på i helga. Lytt då vel, eller ikkje...

 • #34, Kollokvie: O Gunvald, where art thou?

  27/08/2018 Duración: 48min

  PedPodden er endelig tilbake! En rar mann har sneket seg inn i studio og truer Trine med vold. Daniel liker ikke å bli ghostet, men kan sine helvetestaler.  Følg oss på Facebook og Instagram: PedPodden Og lytt til oss på Spotify, iTunes og PodBean.

 • #33, Kollokvie: Sommeravslutning!

  16/06/2018 Duración: 47min

  PedPodden avslutter sesongen med å synge allsang. Rett og slett. I tillegg har vi flydd inn Hans Kristian Bonden fra Island, og Karin Hodne kommer med bil fra Bryne. Alt for å skape god stemning! Og det blir det. Vi snakker om tannlegeskrekk, billig øl, trapper man kan falle i og ikke minst om Isak. Lytt da vel, eller ikke.

 • #32, Kollokvie: Hvor sikkert er det å fly?

  08/06/2018 Duración: 47min

  Sommeren nærmer seg, og vi i PedPodden har gjort research: Hvor sikkert er det å fly, sånn egentlig? I tillegg snakker vi om roboten Sophia som ikke kan snakke, siste stunt fra Mamma til Michelle (igjen), og om nordmenn i utlandet. Og hvem er egentlig PedPodden sine lyttere i Hellas? Lytt da vel, eller ikke. PedPodden finner du på iTuens, SoundCloud og PodBean. Følg oss gjerne på Instagram og SnapChat: PedPodden

 • #31, Kollokvie: Vi presenterer... Thomas!

  31/05/2018 Duración: 52min

  Dagen har kommet. Thomas, familiefar og selvutnevnt vrang av natur, gjester studio! Han trester ut hvor gode pedagoger Trine og Daniel egentlig er, og i tillegg diskuterer de Mads Hansens nye sommerhit. Den får du forøvrig en smakebit av i løpet av sendingen, både i sang- og diktform. Lytt da vel, eller ikke.

 • #30, Seminar: Vi snakker om selvmord

  24/05/2018 Duración: 01h10min

  I 2009 planla Oddvar Vignes å begå selvmord. Hjemme i leiligheten på Grünerløkka skulle det skje. Da han likevel våknet opp fra selvmordsforsøket, ble verden snudd opp ned. Hva skulle han nå gjøre? I dag er Oddvar daglig leder for Øyposten på Finnøy, toastmaster og morromann i "Vignes grav å spreng" og utdannet agronom. I tillegg er han medforfatter av boken "Snakk mindre, sei meir" (2015). Lytt da vel.

página 1 de 3