Kaffeslabberas Med Marve

Informações:

Sinopsis

YLTV-redaktør Marius Solberg aka Marve Flexxnes drikker kaffe, spiser kaker og utveksler røverhistorier med profiler innen norsk urban musikk.For annonsering: jim@modernemedia.noFor booking: haakon@modernemedia.no

Episodios

 • Episode 58: Svartepetter

  22/06/2022 Duración: 01h39min

  Norges råeste storyteller? Svartepetter er i hvert fall en av de råeste historiefortellerne vi har i norsk rap, og en gjest mange av dere har etterspurt lenge. Jo Anders er en av landets mest aktive rappere, muligens kun slått av Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion, og det til tross for at ikke lever av musikken. Han ble først kjent via myteomspunnede Cracklab og er ansvarlig for mye dårlig stemning i de norske hjem, som følge av at en og annen kar har oppdaget en fersk tatovering av en hengt panda på dama. Via labben og DatMusic har han spydd ut egne utgivelser, samt gjestet sjukt mange andres, og er nå rundet et to sifret antall skiver og millioner med streams. Ikke nok med at han er en av landets beste å fortelle historier på track, så har han nå også debutert som forfatter og ordet på gata er at han flere bøker på vei. I tillegg er han over gjennomsnittet klar for dommedag.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 57: DJ Chali

  25/05/2022 Duración: 01h44min

  DJ Chali har vært en av Norges mest aktive DJ-er, som turné-DJ for navn som Evig Poesi, Dreamon, Sirius, A-Lee og Don Martin, oppvarming for navn som Nas, Snoop Dogg, Kendrick Lamar og J. Cole, eller klubb DJ på såpass mange venues & utesteder at man ville trengt egen episode kun til det. Han hostet radioprogrammet Goodshit sammen med Martin og Fred Fades i en årrekke, har vært kurator for en rekke norsk acts, og scratchet på en rekke skiver og låter. Han er en jævelig ålreit kar, og har vel kun hatt beef med Marve..  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 56: Tech Rock (Warlocks)

  19/05/2022 Duración: 01h42min

  Dette intervjuet med Tech Rock fra Warlocks ble gjort i 2018, men pga en harddisk som gikk i bakken har det vært tapt frem til nå. Andre Eriksen er den en av rap-Norges to mest kjente tvillinger, og som har satt sitt spor i tre av de fire elementene. Vi snakker en vaskeekte graffiti-O.G, 1/3 del av breakegruppen Atomic B-Boys m/ Pay2 & Sean, og selvfølgelig Warlocks som har blesset oss med hele fem album. Med låter som “Flashbacks”, "East of Oslo", "Time Flies" & "Stay Warm", samt "Takin Ova” med resten av Tee Productions, er han kongelig å regne innen norsk hip-hop. Nå har han i tillegg bestemt seg for å bli skuespiller med adresse i L.A., og har allerede "Leathal Weapon", "Vikings" & "The Last Kingdom" på CV-en. Kan det bli bedre? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 55: Kaffeslabberas LIVE på Lairofestivalen 2019 m/ Felony Force, Jørgen Nordeng & Deif

  11/05/2022 Duración: 48min

  20.-21. september 2019 ble Lairofestivalen arrangert i Bodø, og Marve fikk muligheten til å holde sin første live-podcast på Top 13 Bar & Lounge. I den anledning inviterte han Rune Mareliussen & Bjørn Roger Vindvik fra det legendariske DJ-crewet Felony Force, Jørgen Norden (tidligere kjent som Joddski) og Deif til en prat om Felony Force + hip-hop i Bodø f.o.m 80-tallet og til i dag. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 54: Cast Zobon (Equicez)

  10/09/2020 Duración: 01h30min

  Cast er en vaskeekte norsk rap-legende, både som soloartist og som 50% av gruppen Equicez. Debutalbumet “State Of Emergency - Generation Equiz” landet duoen hele tolv 6-ere i dagspressen, Spellemann, Alarmprisen og fire Norwegian Hip Hop awards, og la grunnlaget for den rappen vi har i Norge den dag i dag. Låten “Barnslig” gjorde han og Axel til rikskjendiser, og solodebuten “Problembarn” ble spådd til å bli norsk raps redning. Albumet levde ikke opp til salgsforventningene bransjen hadde, og norsk rap ble erklært død med han som syndebukk. Skiva står dog igjen som en klassiker og har sørget for at han hører hjemme i norsk raps hall of fame. Definisjonen av ekte som det er en ære å ha som gjest! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 53: Fela (Breaknecks)

  03/09/2020 Duración: 01h49min

  Fela er for tiden mest kjent for suksessforestillingen "Blokk Til Blokk" med broren Castro og kompisen Don Martin, men har (som de fleste av Slabberas-lyttere vet) en lang karriere som en del av rap-gruppene Breaknecks (m/ Illness, EDHD & Ex) og Degos (m/ Chino) + som soloartist. Har har sluppet skivene “D.U.R.E”, “RÅE” og “Ole Brumms Vei”, hvor førstnevnte var en hyllest til hans eldste bror Andres som gikk bort i 2010 og som ble kåret til “årets hiphop-album 2012” av Wimp nå kjent som Tidal. Han har spilt med live med Manu Chao (!!). Tidligere i år slapp han tredjelabumet med låter som får voksne menn til å gråte, og legger straks ut på omfattende norgesturné med teaterforestillingen. Hele veien har han også jobbet med ungdom, vist omsorg for alle rundt seg og kjent for en fyr med stort hjerte. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 52: Ivan Ave

  09/07/2020 Duración: 02h22min

  Ivan Ave er aktuell med albumet "Double Goodbyes", og i den forbindelse takket ENDELIG rapperen fra Vinje ja til et kaffeslabberas med Marve. I denne episoden tar de for seg starten i Vinje og Sandnes, The Afeeliated, studiene i USA, samarbeidet med Fred Fades og Mutual Intention, Ivar Strå, Mndsgn, forhold til Media, spillejobber over hele verden og fuktig feiring av Bendiksenprisen See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 51: Writers Bench del 1 - Send Stian til Mexico

  01/11/2019 Duración: 01h36min

  I forbindelse med innsamlingen av penger til graffiti-legenden Stian Freddy Thoresens MS-behandling i Mexico, så har Marve samlet et knippe writere i studio for å snakke om Knecks legacy og graff generelt. Vi snakker en god dose røverhistorier, graffiti-nørding og gode vibber i studio. Vil du bidra? Besøk Stiantilmexico.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 50: Marve Flexxnes (Young L)

  12/09/2019 Duración: 01h36min

  I denne episoden intervjuer Joddski Kaffeslabberas-general Marve Flexxnes (tidligere Young L) om hans karriere som bransjetryne og musikkjournalist. Her blir det snakk om oppvekst i Slemmestad, kjærligheten for vestkyst og sørstat, veien inn i musikkbransjen, Hip-hopposten.net, intervju og bytur med Akon, Mob Life Records, Kingsize og Stress.no. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 49 del 2: Nils m/ Skils del 2

  09/08/2019 Duración: 01h45min

  Marve og Nils m/ Skils plukker opp tråden der de slapp i forrige avsnitt med Undergrunnslegenden, og tar for seg hans reise fra Ratpack-tiden og frem til "Ventings 2". De snakker om de legendariske battlene med Oral Bee & Shazaam, connectionen med Danmark og da de sammen var i Århus på rap-festivalen "Århus Took It" hvor Willie D fra Geto Boys gjorde noe som brant seg fast i hodet, og mye mye mer. Enjoy! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 49 del 1: Nils m/ Skils & Tuva Syvertsen - Ei Saa Peittää

  07/08/2019 Duración: 01h04min

  Nils m/ Skils og Tuva Syvertsen utgjør gruppen Ei Saa Peittää, og tidligere i år slapp de debutskiva med samme navn. I forbindelse med at Nils vendte tilbake til podcasten for å fortsette på hans historie, så passet Marve på å prate med tospannet om skiva + deres felles reise. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 48: Psychofreud (Oslos Most Wanted)

  31/07/2019 Duración: 01h20min

  Psychofreud er en av rap-Norges "best kept secrets", som DJ og produsent i over 30 år har han en lang musikalsk CV å se tilbake på. Han tok landet med storm via rap-gruppen Oslos Most Wated (hvor han fikk det problematiske navnet "White Nigga"), tett etterfulgt av reggeascena med soundsystemet Vikings Champion Sound. Siden har han blitt et av våre fremste navn når det kommer til ragga-jungle og ragga-drumandbass, med spillejobber over hele kloden. Så da er det vel på sin plass å la han fortelle sin historie, samt gi oss en update på OMW? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 47: Olle Abstract (B.I.G)

  19/04/2019 Duración: 01h33min

  Olle Abstract ble tidlig fanget av hip-hop, og en pioner innen radio (startet allerede som 12 åring). Han var den første artisten til Tommy Tee, under navnet B.I.G, og var en sentral del av miljøet i Tigerstaden innen alle fire elementer. Han valgte dog å hoppe av toget på starten av 90-tallet, og har siden vært en bauta innen elektronisk musikk med så lang DJ-CV at det føles håpløst ut å skulle liste opp alt i beskrivelsen. Han er en avnorges hyggeligste karer, og det er en SKAM at han ikke har en Wikipedia-side. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 46: Salvador (Darkside of the Force)

  10/04/2019 Duración: 01h37min

  Salvador stammer fra det glade sørland, og kan sies å ha blått hip-hop-blod flytende i årene. Han og stebroren Oscar gruppen Darkside of The Force i 95, og siden debuten i 98 har gruppen blitt landets kanskje mest myteomspunnet rap-gruppe på grunn av en kombinasjon av rykter, tabloide overskrifter og et noe flyktig forhold til presse. Han har også gitt ut to flott soloskiver, og til sammen har han blitt nominert to ganger og vunnet en Spellemannspris. Nå holder han til i Bodø, hvor han har gjort et helt album med Joddski. Han har i tillegg bidratt på en rekke viktige rap-utgivelser over årenes løp, så aldri har research vært så spennende og bred. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 45: Mira Craig

  22/03/2019 Duración: 01h50min

  Mira Craig er blant 2000-tallets mest omtalte artister, via låter som “Boogeyman”, “Leo” og “Headhunted”, og koblinger til kjente navn som Snoop Dogg, Timbaland og Wyclef Jean. Hun er kjent for å være en selfmade artist med bein i nesa, samt for å være et yndet ansikt i tabloidene. Nå skal hun fortelle sin historie over en kopp med kaffe og en skål med kjeks. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 045: Hajoken (Tonna Brix)

  07/03/2019 Duración: 01h41min

  Hajoken satte seg først på det norsk rap-kartet via gruppen The Fifty 50 Bunch, før fire medlemmer ble til to da han og Tabasco dannet Tonna Brix. Sammen satte de psykisk vold på agendaen via singelen, «Vendepunkt», som gikk en kule varmt på Svisj og Ztv. Tospannet har siden reist land og strand rundt for å holde foredrag og konserter om dette viktige temaet. Han har også gjort sin ting i Skeez TV, startet Evneverk med Martin Massiv, og antallet låter han har gjort som soloartist må være på rekordnivå. På slutten av 2017 fikk Hajoken en hjerneblødning, som har satt kjepper i hjulene for både konserter og innspillinger. Nå kjemper han seg tilbake til "normalen", og snakker ut for første gang i studioet til Marve. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 044: DJ SoulShock

  16/01/2019 Duración: 01h45min

  DJ SoulShock er uten tvil en av landets fremste urbane DJ-er. Han er født og oppvokst i Portugal, men flyttet til Oslo i 2002 hvor han raskt ble DJ for gruppene Cam’N A-lee og Karpe Diem. Siden har har spilt verden over, og varmet opp/spilt med navn som Jay-Z, Nas, Common og Snoop Dogg. Han hadde også eget program på P3 under navnet Nu:no i hele fem år, og i disse dager satser han som artist. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 043: Nico D

  19/12/2018 Duración: 01h44min

  Nico D er ved siden av Admiral P landets ledende reggaeartist, og har en stor following over hele verden. Han er en verdensborger som startet som rapper, men byttet raskt til lystige toner i regi av Raggabalder, Jah Ark Manifest og Pass It Records. Han var lenge kjent for å lage refrenger for artister som el Axel, Jaa9 & OnklP, Lille Philip, Cast & MadCon, før han fikk sitt internasjonale gjennombrudd med singelen “Ruff Times” i 2009. Fem år etter fikk han sin første store norske landeplage i form av “Engel” med Admiralen, og har de siste årene fortsatt å pumpe ut musikk på både norsk & engelsk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 042: SVM (Sama D)

  13/12/2018 Duración: 01h55min

  SVM er en ung veteran med en lang CV og mye på hjertet. Sama D (som han tidligere kalte seg) kom opp som en del av Gatekunst-prosjektet, før han ble rikskjendis via en rolle i NRK-serien AF1, hvor han også bidro med musikk. Han var også en av grunnleggerne av kollektivet BAWS Gang, sammen med navn som Arif, Philip Emilio, Jasper, Rob Banks, Ali Wali, Aon & akam1k3 osv. Dette eventyret tok slutt for Sam rundt 2014 når Baws Gang ble til Nora Collective, og i ettertid har han satset solo med varierende hell. Han sier 2019 er hans år, og i denne episoden snakker vi om hans reise så langt, oppløsningen av BAWS, og hva han har planer om fremover. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 041: Jester (Gatas Parlament) del 2

  05/12/2018 Duración: 01h43min

  Jester var den første gjesten i denne podcasten for ca ett år siden, og nå vender ringreven tilbake for å fortsette der vi slapp sist. Fordi som ikke vet, så repper han grupper som Cheesy Snack, Dubster Posse, Wicked Wax, Femte Kolonne, Alarmclock Connection, Gatas Parlament & Magazinet. Trenger man å si mer? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

página 1 de 3