Kompoddistene

Informações:

Sinopsis

Podcasten der du møter to helt greie damer som prater om hverdagen som komponister. Vi snakker om det som "brenner" akkurat nå, drøfter bagateller og eksistensielle spørsmål, gir tips og triks som gjør kunstnerhverdagen bedre og diskuterer siste kunstopplevelser. Som en rød tråd gjennom det hele ligger den evige jakten på balanse i kabalen som består av familie, karriere, dobbeltgarasjer, korpsøvelser og livet generelt.

Episodios

 • 33: Vinlotteri og sørkoreanske gloser

  28/03/2020 Duración: 23min

  Vi har vært på P2 / Therese skriver for kor og Bente klipper podd / Vinlotteri på enkeltpersonforetaket / opp&ned med korona / Therese hyller det digitale etter møte med sørkoreanske gloser See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 32.5: Kompoddistenes beste tips om hjemmekontor og litt til deg som er frilanser – BONUSepisode

  21/03/2020 Duración: 39min

  Vi kommer med en bonusepisode der vårt segment «Ukas tips» har blitt en hel episode: / Tips for å få hjemmekontoret til å fungere: Litt om hvor du jobber, når du jobber og hvordan du jobber. / Snubletråder i hjemmekontoret: Husarbeidet, aktivitet, og nå om dagen: Barna og de andre som er hjemme. / Til sist et segment til deg som er frilanser allerede og plutselig er uten arbeidsoppdrag framover. Fyldige notater og lenker finner du som alltid på kompoddistene.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 32: Lyden av korona og litt om andre ting

  21/03/2020 Duración: 30min

  32: Lyden av korona og litt om andre ting by Kompoddistene See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 31: Stemmer, fart og belønning

  13/03/2020 Duración: 24min

  Therese leser stemmer og Bente fikk til noe / Forlagskontrakten var til en mann / Plutselig urframføring! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 30: OppdateringsSPESIAL

  06/02/2020 Duración: 50min

  Begge har vært bortreist / Vi oppsummerer høsten: Urpremierer, Nordiske musikkdager, raptuser, bokhandel og alt det andre / Cliffhanger halvmaraton blir avslørt / Dragenytt See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 29: Mange baller i lufta og harde nedslag

  26/01/2020 Duración: 23min

  Therese har vært enspora og Bente har hatt mange baller i lufta / Begeistring og smekk til Maestro / Kammertonenyheter See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 28: Live podd med Cikada

  20/12/2019 Duración: 49min

  Vi sender opptak fra vårt live-event i forbindelse med Cikadas 30årsjubileum 2019 / Therese lister opp alt hun gjør som festivalsjef mens Bente snakker om å bygge lego / Vi snakker med Bendik Bjørnstad Foss om livet som Cikade / Takt og tone for komponister / Bendik forteller om en gang et verk blei et sort hull / Therese har fått miljøvernperspektiver / Vi svarer på et spørsmål fra salen See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 27. Strykekvartett, motorveier og eksklusive musikkkopplevelser

  27/05/2019 Duración: 37min

  Vi diskuterer unnskyldninger / Therese skriver strykekvartett og Bente kommer med veimetaforer / Therese har opplevd en ekslusiv konsert og deltatt i kontrapunkt / Bente har deltatt på feminismefestival med eget verkkompoddistene.nopatreon.com/kompoddistene See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 26. Kropp, komfort og buldrekuk

  21/05/2019 Duración: 46min

  Vi har snakka på seminar / Therese har hatt mange framføringer og urframføringer og Bente har spilt inn musikk / Therese har vært på Borealis og Bente har lest The handmaids tale / Vi har lært hvert vårt ord!kompoddistene.nohttps://www.patreon.com/kompoddistene See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Bonusepisode #1: Kompoddistene Live

  16/03/2019 Duración: 19min

  Bonusepisode fra seminaret "Nye muligheter for din musikk" arrangert av TONO, NOPA, Musikkforleggerne og Norsk Komponistforening i forbindelse med by:Larm See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 25. Krims og krams og Bernt på regnskap

  25/02/2019 Duración: 32min

  Vi avslører om Kermit eller Pippi fikk flest stemmer / Therese har forelsket seg i kunsten på Stortinget og Bente har hørt kulturministeren dra en spøk / Bocuse d'Or er en kokkekonkurranse for menn / Vi har lært om et nytt instrument See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 24. Febrile opplevelser og søskenforvirring

  04/02/2019 Duración: 44min

  Therese har programmert og Bente har skrevet søknad / Send 100 søknader / Vi fordyper oss i populærkultur / Vi snakker om idiotien som var årets humorpris / Therese har lært noe om breddegrader og hval mens Bente har klabbet det til med søsken i romantitler See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 23. Hun hadde aldri nådd så langt om hun ikke var jente

  19/01/2019 Duración: 41min

  Bente er vikar og Therese hopper videre til neste innspurt / Lytt til hverdagen som en installasjon! / Nordisk musikk og SKAMmanus / Kvoter og fordeler / Bente blei gjenkjent / Makuleringsmagi See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 22. Blanke ark og putling

  11/01/2019 Duración: 40min

  Bente benytter seg av blanke ark mens Therese sitter og putler / Bare fiks det / Vi anbefaler to fine podcaster / Bente har lest Helene Uris "Hvem sa hva" og avslører litt om egen lesing / Dobbel dobbeleksotisk avsløring! / Det er vanskelig å samle frilansere See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 21. Vi sender vår indre kritiker på kennel og drar til et høl i Sibir

  04/01/2019 Duración: 46min

  Vi er tilbake / Therese har vært i London og Bente har vært med på NaNoWriMo / Ukas tips er fersk erfaring fra eget liv / Bente har vært på lang konsert og Therese har vært på julekonsert / Vi gratulerer Astrid Kvalbein med NKFs likestillingspris / Therese legger seg helt flat See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 20. SPESIALintervju

  21/11/2018 Duración: 01h03min

  Episode 20 betyr en spesialepisode! Denne gang er det todelt: Intervju med Lene Grenager og nytt design / Bente snakker om å stå i spagaten / SPESIAL: Intervju med Lene Grenager : Lene om Arne Nordheims komponistpris : Lene om frilanslivet og økonomi : Lene om å være kvinne og komponist : Ta-da! med Lene : Ukas tips fra Lene: Gå ut en tur! : Kulturtantene på byen: Lene har sett The Hamlet Complex : Lenes eksotiske konsertopplevelse med Beethoven og nordlendinger / Therese har gått på pensjonskurs og vet ikke om hun skal være mest fortørnet over at det står greit til eller at Bente ikke er interessert See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 19. Elektrisk regn og eksotisk fossefall

  16/10/2018 Duración: 42min

  Vi har fått lang epost / Therese blei uvenn med en pedal og Bente har sådd for få frø / Ikke syt i søknad og ikke lur meg / Bente har hørt på elektrisk regn og Therese har spist mat med motstand / Vi snakker om å få snakke om det man kan / Foss er mer eksotisk enn du tror See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 18. Modige, nervøse, klissete?

  30/09/2018 Duración: 47min

  Ultimaultimaultima / Thereses installasjon og Bentes guide / Ut av sofaen / Barnas ultimadag, asamisimasa og Sofia Jernberg / Vi synes ikke vakker er det kuleste komplimentet / Bente har blitt slakta / Vi snakker om å være innenfor og utenfor et VI See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 17. En to tata Ultima

  17/09/2018 Duración: 44min

  Mer om drivhus / Therese kjører hi-fi mens Bente driver med lo-fi / Vi snakker om å skrive passe mye / Alle har sett på film og Bente har vært på utstilling / Vi kløner i gang lyttesirkel på ordentlig / Therese har oppdaget noe eksotisk i Amerika / Vi har (kanskje) lært å sjekke og dobbeltsjekke og Bente har lært noe om Beethoven See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 16. Rapport fra hamsterhjulet

  06/09/2018 Duración: 34min

  Bente i Stockholm og Therese i Bergen / Therese spinner i hamsterhjulet og Bente har levert to verk / Ikke tro at en hit gjør at jeg vil gi deg penger 20 år etter / Oransjeri og spekulasjoner / Lyttesirkel med Boulanger See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

página 1 de 2