Sexløs Og Singel-ish

Informações:

Sinopsis

Martine Onstad og Ella Aase Anker nærmer seg 30. Det er helt krise. Ella vil ha mer lidenskap i forholdet sitt og Martine sliter med singelstatusen.

Episodios

 • Episode #151 - Kjæresten vil ikke på familiebesøk

  29/03/2022 Duración: 47min

  Krangler i forhold er noe vi alltid vier litt ekstra kjærlighet. Så hva gjør du når kjæresten din hater familiebesøk, og du selv elsker det? Martine har vært på byen, mens Ella har vært på sykehuset. Dessuten er dette den siste episoden du vil høre fra oss på en stund... xoxoSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #150 - 6 måter å tiltrekke seg den rette

  22/03/2022 Duración: 27min

  Ella har fått en sær interesse i å delta på gratis webinarer på facebook, og kom tilfeldigvis over oppskriften på å finne drømmelivet og tester Martine i dette. Ellers er det dating på agendaen i denne i episoden, og hvilke faktorer som er viktigst å ha med seg skal du lykkes på flørteren. Episoden tar utgangspunkt i antropolog Jean Smith sin tedtalk om HOT APE. Ja, du leste riktig. Hør episoden for å finne ut hva i all verden denne forskningen er for noe.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #149 - Hvorfor ble det slutt?

  15/03/2022 Duración: 42min

  “Hvorfor ble det slutt” er dagens store spørsmål, noe vi forsøker å finne svar på i forskningen til parterapeut Frode Thuen. Hvem gjør det oftest slutt? Hvilke fem faktorer er det som øker risikoen for samlivsbrudd? Ellers har Martine en syk mann i hus, noe som fører til diskusjon rundt fenomenet “manflu”, og hvordan man skal forholde seg til å gi omsorg og samtidig tillate seg selv å være liiiiitt irritert.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #148 - Hvor langt bør du strekke deg?

  08/03/2022 Duración: 45min

  Ella er inne i en ny fase i småbarnslivet, og Martine må plutselig jobbe med krigen i Ukraina. Ellers drøftes balansen mellom å støtte seg på partner og utmatte partneren med problemene sine. Kan samvittigheten føre til at man blir værende i et forhold lengre enn du bør? En lytter av oss har føler seg mentalt utmattet etter en forhold der han måtte strekke seg langt for partneren. Hvordan komme seg videre?See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #147 - Iselin Larsen del 2: Syklusmagi

  01/03/2022 Duración: 30min

  Del 2: Vi har besøk av forfatter Iselin Larsen bak boken "Feminin flyt: Syklusmagi for nybegynnere". Hvordan påvirker kvinners syklus hverdagen? Denne delen av episoden handler om det spirituelle og hvordan man kan dra nytte av månens syklus. Når bør man prøve noe nytt, og når bør man jobbe med egne skyggesider som kan hindre deg på vei mot dine mål?See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #146 - Iselin Larsen del 1: Syklusmagi

  22/02/2022 Duración: 26min

  I denne episoden, del 1 av 2, har vi besøk av forfatter Iselin Larsen bak boken "Feminin flyt: Syklusmagi for nybegynnere". Hvordan påvirker kvinners syklus hverdagen, og når er det lurt å spørre om mer lønn på jobb, og gå på en viktig første date? Og når er det lurt å trekke seg tilbake og slappe mer av? Iselin tar oss igjennom vår 28 dagers syklus, og forteller om hvordan samfunnet ikke er helt lagt til rette for det.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #145 - Valentinsdagen

  15/02/2022 Duración: 30min

  Ettersom korona satte en stopper for forrige episode, kommer denne en dag på overtid, men bedre seint enn aldri? Denne episoden vies til kjærlighetens store dag, Valentine's Day! Er det verdt å feire? Eller er det kun en dag som bidrar til giftige forventninger?See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #144 - Korona og singellivet

  01/02/2022 Duración: 34min

  Del to av vår R.I.P. covid episode (forhåpentligvis), som fokuserer på hvordan pandemien har påvirket singellivet. Hvordan ble datinglivet under lock-down? Hva var bra og hva vil vi ikke ha med oss videre. Vi har spurt lytterne våre i en uformell instagram undersøkelse.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #143 - Korona og parforholdet

  25/01/2022 Duración: 47min

  Hvordan traff covid-19 parforholdet? Oppsider og nedsider diskuteres, og det gis tips og triks for å tolerere hverandre under eventuelle fremtidige karantener eller isolasjon. Martine forteller om hvordan hun feiret nyttårsaften alene, og Ella er bekymret for at hun begynner å bli et alvorlig menneske.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #142 - Tradisjon eller feminisme?

  18/01/2022 Duración: 43min

  Vi er tilbake med nye tanker for det nye året! Og siden dette er året for mange bryllup tar vi for oss et ekteskapelig dilemma fra en lytter. Hun vil at far skal følge henne til alters, men pappa har tidligere uttalt at en del tradisjoner er kvinnefiendtlig, og derfor vegrer hun seg mot å spørre. Hva bør hun gjøre? Ellers har vi mye på hjertet som alltid, nyttårsforsetter og Martines råd fra en klarsynt diskuteres.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #141 - Mobilen ødelegger daten

  21/12/2021 Duración: 01h14min

  Hva har mobiltelefonen gjort med sjekkemarkedet? Ella har lest boken "Skjermhjernen" av Anders Hansen, og vi drøfter spennende forskning på hva mobilen gjør med jakten på kjærligheten. Ellers er det mye vi tar for oss i denne episoden, Martine har blant annet snakket med Gud!!?! Noe som gav henne en etterlengtet åpenbaring. Siden dette er årets siste episode, får du noen gode julefilmanbefalinger og vi lister opp hvilke ting vi er takknemlige for fra året som har gått. Enjoy! Og god jul!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #140 - Ditt eller kjæresten sitt etternavn?

  14/12/2021 Duración: 38min

  Dere skal gifte dere, skal du ta kjærestens navn, eller beholde ditt eget? Nesten halvparten av kvinner velger å ta mannen sitt navn, mens nesten ingen menn tar kvinnen sitt navn. Hvorfor er det slik? Martine har undersøkt statistikk og gir en liten historietime om tema, og vi drøfter for og i mot å ta den andres navn.Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #139 - Eli Kari Gjengedal om kjærligheten

  07/12/2021 Duración: 50min

  Hele Norges værmelder gjester podcasten vår denne uken for å snakke om å finne den store kjærligheten, skillemisse, overgangsalder og markedsverdi i økende alder, for å nevne noe. Vi storkoser oss, håper du gjør det samme.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #138 - Forholdsdilemma: hvor skal vi bo?

  30/11/2021 Duración: 40min

  Hvilke par overlever hvilke gjør ikke det? Martine leser Sissel Gran og tror hun har svaret! Ella har en barnløs kveld for første gang. Ellers er det et av livets store spørsmål og dilemmaer som tas opp i dagens episode, hvor skal du bo når du blir stor? En lytter har møtt drømmemannen, men begge drømmer om en ulik by å bo i...Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #137 - Romantisk markedsverdi

  23/11/2021 Duración: 44min

  Uken som har gått har vært preget av debatt rundt alder og datingslivets markedsverdi, og siden temaet går under kjærlighet og dating kan vi ikke la være å uttale oss. Går det an å bruke ordet markedsverdi om å ha draget eller ikke? Ellers er det gått 2 uker siden Martine og Ella har sett hverandre, så det blir en del prat rundt livet. Martine har vært i Paris for å leve ut forfatterdrømmen, og jentene har prøvd brudekjoler til den store dagen.Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #136 - Splitte regningen på date?

  09/11/2021 Duración: 43min

  Dere er i oppstartfasen, sommerfugler i magen, og samtalene flyter.. men så kommer tredje daten, dere skal spise ute - og han vil dele regningen - slik at han ikke betaler en krone mer enn deg... Er dette greit eller teit? Vi tar debatten. Kan man forvente at den andre tar regningen? I så fall, når kan det forventes? Kan man åpne for en samtale om økonomi så tidlig i en datingfase?Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #135 - Singellappen

  02/11/2021 Duración: 29min

  Hva har korona gjort med singellivet? Martine har vært i Oslo og fått tips av damer som faktisk er på markedet. En av sjekketriksene er «singellappen». Vi forteller hvordan det fungerer, og hva du skal gjøre for å takle eventuell avvisning!Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #134 - Bridezilla

  26/10/2021 Duración: 49min

  Dagens episode vies den store festen i kjærlighetens navn, nemlig bryllup. Hvilke dilemma står man i når det planlegges? Hvem skal inviteres? Hvor dyrt blir det? Kan man bli sur om man ikke inviteres? Og hvorfor diskuteres dette? Jo, Ella har en nyhet!Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #133 - Barneoppdragelse vs. kjæresteoppdragelse

  19/10/2021 Duración: 41min

  Hvilket forhold har du til dine og andres følelser? Hvordan du ble møtt som barn er med på å styre hvordan du forholder deg til negative følelser; stoler du på egen intuisjon, må du tøyse dem vekk eller avfeie dem? Hvordan er du i møte med kjæresten? Episoden tar inspirasjon fra John Gottmans bok "Hjerteforeldre". Ellers har Martine et problematisk forhold til Ungkaren, og snakkisen Squid Game har skapt trøbbel for Ella på hjemmebane.Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episode #132 - Merkelapper på kjæresten

  12/10/2021 Duración: 39min

  Når man kjenner hverandre godt er det lett å anta ting om hverandre både på godt og vondt. Hvorfor setter vi merkelapper på hverandre? Og hvordan endre kjærestens negative forventninger? Ellers har Ella hatt en kveld med kjæresten som vi alle kan ta lære av..Facebook: Sexløs & Singel-ishInstagram: Sexløs & Singel-ishElla på InstagramMartine på Instagram Produsert av Mainstream // Instagram // Facebook https://www.mainstream.as/sosSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 7