Drømmepodden

Informações:

Sinopsis

www.drømmepodden.no

Episodios

 • S01e06 - Prevensjon

  01/10/2018 Duración: 40min

  Denne episoden vil få deg til å si: "Hæ? Prevensjon? Men hva har det med drømmer å gjøre?" Kariann tar deg nemlig gjennom prevensjonsjungelen som en drøm, og har i tillegg testet stand up-kurs. Monika har nettopp fylt 29 år, og forteller om den gangen hun ble anklaget for noe ganske alvorlig. Det er duket for nok en episode med Drømmepodden: Kariann og Monikas drømmepodcast hvor de kan snakke om (stort sett)det de vil.

 • S01e05 – Mareritt

  10/09/2018 Duración: 43min

  Hva er mareritt, egentlig? Og hvorfor får vi dem? Hvis du tenker at vi skal snakke om skumle drømmer i denne episoden, så har du helt rett! Vi snakker også om Mount Everest-sengen til Kariann, Ex on the Beach, og Monikas opplevelse av en time med coaching.

 • S01e04 - Drømmekroppen

  27/08/2018 Duración: 43min

  Kariann er hjemme fra Albania og setter seg igjen foran mikken og preiker om drømmer sammen med Monika. I denne episoden spør vi: Hva er drømmekroppen egentlig? Andre ting vi er innom i løpet av disse drøyt 40 minuttene er Monikas skamfulle forkjærlighet for russemusikk, Karianns vrede overfor Finn-kunder som gir skambud, og selvfølgelig et hørespill.

 • s01e03 - Bevisst drømming

  29/07/2018 Duración: 43min

  Er det mulig å bli klar over at man befinner seg i en drøm når man drømmer? Og hvordan kan man i såfall oppnå bevisst drømming? Dette får du svaret på i episode 3 av Drømmepodden! Kariann har dessuten fått oppfylt en hel haug av drømmer siden sist og Monika viser deg blant annet sitt nye talent.